Şimdi Ara

NOKIA 5800 V52 @ C6 V20.0.041 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o temayı göremedim nerde link verirmisiniz birde efectleri kapattım demişsiniz nerden kapanıyor ve son olarak ortadaki beyaz ışık bazen sürekli yanıyor neden acaba.Genel olarak çok hoşuma gitti eline emeğine sağlıkbirde son olarak düzeenleme yapabileceğim ofice proğramı varmı hepsi fos çıkıyor yüklediğim
    Ya kardeş durup durup yazıyorum ama karşılaştıkça belli oluyor voxtrack diye bir ses kaydı programım var önceki versiyonlarda çalışıyordu bu fw de açılmıyor nedendir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 3 Ocak 2011; 22:46:41 >
  • ses kayıt programlarında sorun var gibi
  • ses kayıt sorunumu çözdüm bir üst sürüm program yükledim oldu yaptığın fw gerçekten güzel uzun süre inşallah değişmem.Birde tam sürüm ofice programı bulsam tam olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

ses kayıt sorunumu çözdüm bir üst sürüm program yükledim oldu yaptığın fw gerçekten güzel uzun süre inşallah değişmem.Birde tam sürüm ofice programı bulsam tam olacak

bende artık flash'tan bıkmıştım, en son kendime sade bir cfw yaptım kurtuldum bunu bu forumda en başarılı (ve reklamsız yapan) biroltr üstad, adını anmadan geçmeyeyim.

ind190 temalar için bu siteyi takip edebilirsin -> buradan

red on black dahil sade tercih edersen -> buradan

office için akşam bakıp link vereyim, ama forum da (ya da reis-i eagles forumunda) olması lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

o temayı göremedim nerde link verirmisiniz birde efectleri kapattım demişsiniz nerden kapanıyor ve son olarak ortadaki beyaz ışık bazen sürekli yanıyor neden acaba.Genel olarak çok hoşuma gitti eline emeğine sağlık

Ayarlar - Temalar - Genel.. adımında.. Seçenekler - Tema efektleri - Açık / Kapalı
  • teşekkürler gerçekten çok memnunum bu arada güzelbir ofice ve ses kayıt programı buldum istersen sanada yollarım mailini atarsan
  • şöyle bir hata alır oldum açılışta:xnthemeserver kern-exec3 hatası
    Dostum hata ses kayıt programındanmış düzeltilmiş türkçe versiyonu burda yüklersen :http://www.cepteam.net/forum/Thread-voxtrack-personal-v1-30-s60v3-v5-turkce--24263?highlight=Voxtrack+Personal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 5 Ocak 2011; 13:34:10 >
  • ya arkadaslar yardım!!! nokıa 5800 v52 fw yuklemesı yaptım olmuyo telefona reset atmıs gıbı gorunuyor ama pın ekranıda gelmıyor herhalde fwnın eskı surumunu ındırdım dıye boyle oldu sımdı telefon hıc acılmıyor ne olacak bu lınklerdende ındıremıyorum fwleri yenı upload edemez mısınız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.