Şimdi Ara

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
17
Favori
1.422.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş ben orjinal müzik çaları kullanıyorum gerçi ama sanki LCG Jukebox adlı programda zaman ayarı var diye hatırlıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harddisker -- 4 Eylül 2010; 17:52:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mèrt
    Resimleri,rehberi,mesajları vs şifrelemek için bir program önerirmisiniz ? Birkaç tane baktım ama linkler kırık.

Bunu ben de arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babzingo

Kardeş ben orjinal müzik çaları kullanıyorum gerçi ama sanki LCG Jukebox adlı programda zaman ayarı var diye hatırlıyorum..

eyv. buldum indirdim, kullanıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: strafor

Arkadaşlar bir sorum olacak :

5800 'ımı evimdeki kablosuz ağa bağlayıp, telefonu USB kablosuyla masaüstü PC'me bağlayıp, telefonun internet bağlantısını PC ile paylaşabilir miyim ? Evet ise nasıl adım adım anlatabilir misiniz ?

arkadaşım bende yapmıştım öyle birşey. bi zamanlar vodafone 1 haftalık bedava internet vermişti. teli laptopa kabloyla bağlayıp internete giriyordum. ama 5-10 dakika sonra telefon acayip ısınıyordu. belki 3g bağlantıdan dolayı okadar ısınmıştır bilmiyorum ama ben sana tavsiye etmem öyle birşeyi git wireless adaptörlerden al 20tl civarı işini görür sanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardLord

quote:

5800 'ımı evimdeki kablosuz ağa bağlayıp, telefonu USB kablosuyla masaüstü PC'me bağlayıp, telefonun internet bağlantısını PC ile paylaşabilir miyim ? Evet ise nasıl adım adım anlatabilir misiniz ?

arkadaşım bende yapmıştım öyle birşey. bi zamanlar vodafone 1 haftalık bedava internet vermişti. teli laptopa kabloyla bağlayıp internete giriyordum. ama 5-10 dakika sonra telefon acayip ısınıyordu. belki 3g bağlantıdan dolayı okadar ısınmıştır bilmiyorum ama ben sana tavsiye etmem öyle birşeyi git wireless adaptörlerden al 20tl civarı işini görür sanıyorum

Ben kabloyla değil, bluetooth ile bağlandım. Gerçekten telefon çok ısınıyo.
    Laptop gibi, ısınmayacak bi zemine koymalısın. Ayrıca şarj çabuk bitiyo.

• ben kablo ile baqlanamadım. Eqer yanlış hatırlamıosam 15 TLye forumda biri satıo. Usb pc baqlıorsun. Hem baqlantı kablosu hemde şarz cihazı. Ama orjinal kadar ii deil. Biraz daha lüks olanları var. Masaüstü şarz cihazı. GGde 35 TL. Pc baqlanma özelli var. Vede en güzrl yaın hem telefonu hemde batarya şarz edebiliosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

640x360 DUVAR KAĞIDI ARŞİVİM (115 tane)

Böyle kalitelilerini hiç biryerde bulamazsınız. Sadece Donanımhaber üyeleri için hazırladım. Başka yerde yok.

Önizlemeler:

BURDAN (slayt gösterisi)

veya

BURDAN (hepsi tek sayfada)

Hepsini indirmek için; TIKLA (zip dosyası 9mb)

alternatif (hotfile)

Arkadaşlar bu arkadaşımızın duvar kağıtlarını indiren biri yeni link yapabilirmi bu linkler ölmüş içerik silinmiş ?

• Melon Safe Deposit Box v1.02(33) S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Önemli belgeleri, resimleri ve diğer dosyaları kilitlemek ve gizlemek!
    Safe Deposit Box S60 telefonunuz için güvenilir bir dosya koruma aracıdır. Şimdi tüm önemli ve gizli içeriklerinizi toplayabilir, bir şifre ile yetkisiz erişime kısıtlayabilirsiniz.

http://www.mediafire.com/?3uzrkqvjdng

• Ücretsiz kullanabilinebilir tv var mı ? Varsa birisi uploadlarsa sevinirim.
  • Monotype Imaging FlipFont™ v5.03(1) S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned - Türkçe

Tanım:

FlipFont uygulaması cep telefonunuzu eğlenceli bir şekilde kişiselleştirmeyi güvenli ve kolay bir şekilde yapar.

FlipFont kullanarak hızlı bir şekilde telefonunuzun yazı tipini eğlenceli yazı tiplerinden seçip değiştirebilrisiniz.

Türkçe destekli 37 Premium yazı tipi:

Yenilikler:

- Uyumluluk listesine eklenen telefonlar: Nokia C6, Nokia X6, Nokia 5230, Samsung i8910, Samsung Omnia HD i8910 ve diğer Symbian S60 5.0 cihazlar.
    - Son firmware güncellemeleri ile uyumlu çalışma geliştirmesi yapıldı.
    - Küçük hatalar düzeltildi.

http://www.fileserve.com/file/U7MMFRv

• Arkadaşlar versiyon 51 den sonra internet girişlerinde problem yaşıyorum.versiyon 50 geri dönmek mümkünmü acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlaNG31

Ücretsiz kullanabilinebilir tv var mı ? Varsa birisi uploadlarsa sevinirim.

wireless üzerinden kullanabileceğin SPB TV var. Başka var mı bilmiyorum. Onu da ben imzalayıp yüklediğim için başka telefonda çalışmaz sanırım. Başka bir arkadaş uploadlasın
  • Bende çalışmadı SPB hiç kimsenin imzalamadığı programını verseniz.
  • arkadaşlar iTunes arıyorum 5530 için acaba var mıdır?
  • Smartphoneware Best MessageStorer v1.04 S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned - Türkçe

Best MessageStorer SMS, MMS ve E-Postalarınızı hızı ve kolay bir şekilde Metin ve CSV türlerinde kaydetmeye yarar. Gelen mesajların ayrıntılarına bakabilir, karakter biçimini seçebilirsiniz, gelen mesajları sıralayıp filtreleme yapabilirsiniz. CSV biçimindeki dosyaları Excel veya benzeri yazılımlarla düzenleyebilir ve üzerinde çalışabilirsiniz, kaydedilen mesajları gönderebilirsiniz.

Uyumlu cihazlar: Nokia 5230, Nokia 5530 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia 5800 Navigation ed., Nokia 5800i XpressMusic, Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia X6, Samsung i8910 Omnia HD, Sony Ericsson Satio

http://www.fileserve.com/file/hje6pMQ

• arkadaşlar şu resimde işaretlediğim bi program var. bu programı bulabilecek biri var mı?

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane2bin6

arkadaşlar şu resimde işaretlediğim bi program var. bu programı bulabilecek biri var mı?

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar

http://www.n97i.com/nokia-5530/quotes-v10-widget-nokia-5530-4031

• quote:

Orijinalden alıntı: Executioner

quote:

Orijinalden alıntı: efsane2bin6

arkadaşlar şu resimde işaretlediğim bi program var. bu programı bulabilecek biri var mı?

http://www.n97i.com/nokia-5530/quotes-v10-widget-nokia-5530-4031

sağolasın Executioner

• quote:

5800 modem olarak kullanılabiliyor yani 3g paketlerine abone olucaksın bilgisayarına bağlayıp kullanabilirsin.

5800 wireless adaptörü değildir. (flash belleğe benzeyen alet gibi takıp kullanamassın)
  • FENERBAHÇE TEMASI (S60 V5)

Kendimce bir şeyler yapmaya çalıştım.Renktaşlar beğenirsiniz umarım
    Signed'dır.İmza,hack gerektirmez.

İndirmek için (hot file):

http://hotfile.com/dl/69082743/b11b7cf/FBTEMA.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 13 Eylül 2010; 20:41:31 >

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.