http://www.immmooo.com sitesindeki MyPhone programıyla oluyor.Site İngilizce ama programın downloadını kolayca bulabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: eslant
ArkadaşLar youtube'de bir video izledim.Adam 5800 ı aynı iphone gibi yapmış.Bütün özelliklerini ekran görüntüleri vs. vs herşeyiyle aynı ... Acaba böyle bişey yapmak mümkünmüdür ??
youtube.com/watch?v=xwUb0UCzeL8 adres bu ... çok merak ettim doğrusu ...
ya arkadasım bulamadım bir türlü dowland bölümünü varmı bunun direk linki falan?
quote:
Orijinalden alıntı: hikomen
33 ANIMATED THEMES FOR S60v5 [N5800 N97 OMNIA IDOU]
33 ANIMATED THEMES FOR S60v5 [N5800 N97 OMNIA IDOU]
Quote: FIRST U HAVE TO INSTALL THE THEME N APPLY THE THEME AND THEN GO IN TO THE MENU U WILL SE THE FOLDER CALLED OWNSKIN OPEN THE FOLDER N THEN OPEN THE ANIMATOR4 AND THEIR U WILL SEE ANIMATE THEME- PUT ON, AND PUT THE FLASH SCREENSAVER OFF AND COME OUT N SEE UR ANIMATED THEME
Tesekkürler Usta ancak; Ingilizce aciklamayi okudum ama tam anlamadim nasil calistiricaz biz bunu
arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ama bu 5800 sertifilka sorununu halledemedim.sertifika alan arakadaşlar bana yardımcı olurmusunuz.ben imei numaramı versem siz alabilirmisiniz.
Yeni Sisteme göre OPDA.Net.CN'den Sertifika Alma Anlatımı by Reis-i Eagles™
OPDA sertifika verme sistemini yeniledi. Haliyle tüm anlatımlar yalan oldu. Ben de bizzat deneyerek ve sertifika alarak yeni sistemle nasıl sertifika alınır onu anlattım.
yeni bir sistem sanırım bu yüzden kimse mağdur olmamış olabilir ama gelecekte bu çinliler bu imei numaraları topladığına göre bi çapanoğlu vardır bu işte diye düşünmekten kendimi alamıyorum
bende sana katılmadan kendimi alamıyorum ...
Reis-i Eagles çok teşekkür ederim sonunda bu işin yarısını hallettim.şimdi sertifika hazırlanıyor inaşşllah bu sefer bu sertifika sorunu nu çözerim
oyunları pc den cebe attım ama çalıştıramıyorum nasıl yapacağımı bilen varmı arkadaşlar,datanın içine attım ama nerede bulamıyorum
dosya yöneticisyile aç kur
daha önce bahsedildi mi bilmiyorum. 5800'ın kend ibrowseri ve opera mini ile youtube izlenemiyor hepimiz biliyoruz. ben aşağıda linkini vereceğim browseri denedim youtube sayfası pc ekanında oldugu gibi gayet güzel açılıyor ve vidolar seyrediliyor. denemek isteyenlere tavsiye edebilirim.
bu bolt tarayıcısı sende düzgün çalışıyormu, bende çok sık takılıyo ve kilitleniyo.
arkadaşlar ben bu sertifika ve cer i indirdim bu dakikadan sonra ne yapmam lazım nasıl imzalanıyor programlar,açıklama yapartsanız sevinirim ve ya bununla ilgili açıklayıcı bir link verirseniz sevinirim. YARDIMINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
quote:
Orijinalden alıntı: meydiyak
bu bolt tarayıcısı sende düzgün çalışıyormu, bende çok sık takılıyo ve kilitleniyo.
şu ana kadar bende bir sorun olmadı. aksine opera mini sorunlu calısıyor bende. bazen telefonu kilitliyor bazen de pat diye kapanıyor durup dururken.
HANGİ versiyonunu kurdunuz siz bolts2.jad olanı kurdum ben ilk denemede youıtube da takıldı
Quickoffice Pro 6.2 (son versiyonu)
Telefondan update ederken problem yaşayanlar bunu deneyebilirler. Güncelleme dosyası değil denendi ve %100 çalışıyor.
Telefonda tüm office programlarını görüntülemenize ve artık editlemenizi sağlıyor. (önceden ücretliydi) (sadece programda mevcut imzaları silin ve mevcut sertifikanıza yeniden imzalayın.)