Şimdi Ara

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
17
Favori
1.422.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefona yükleyebileceğim antivirüs programları varmı
  • güzel,beğendiğim bir tema.Paylaşmak istedim

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar

Orjinal ikonlu tema : http://rapidshare.com/files/285654214/Blocks_DI_by_Sauromatum_default.rar

Değiştirilmiş ikonlu tema : http://rapidshare.com/files/285654580/Blocks_by_Sauromatum_changed.rar

EDIT : Ayrıca 2 tane de duvar kağıdı var.Fena değiller

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 27 Eylül 2009; 20:57:51 >

• @ra hmetli program için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremalp

quote:

Orijinalden alıntı: akay635

(Aynı programı daha önce paylaşmıştım ama link kırılmış. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz).
    Handyweather v7. Hava durumu programı. Program unsignettir.
    Bu program ile anlık hava durumunu, beş günlük hava raporunu öğrenebilirsiniz. Beş günlük hava raporunu grafik üzerinde görebilirsiniz. Hava olayları ile ilgili uydu haritalarını görebilirsiniz.
    Çok kullanışlı bir program. Hava durumunu w-lan ile güncelleyebilirsiniz. 5800' de denendi; tam uyumlu olarak çalışıyor.
    Link:
    http://rapid*****************share.com/files/285419391/Handy_Weather_7_unsigned.rar.html
    Linkteki ***************** ları silin.

Ekran görüntüsü
    />

ben zaten handy shell kullanıyorum tema olarak.ana sayfada bunuda eklenti olarak kullanıyorum.süper oldu ana sayfa.akay sana helal olsun kardeş.

peki bu proğrama key girildiğinde parametre hatası veriyormu hala.

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^albatros^^

quote:

quote:

(Aynı programı daha önce paylaşmıştım ama link kırılmış. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz).
    Bu program ile anlık hava durumunu, beş günlük hava raporunu öğrenebilirsiniz. Beş günlük hava raporunu grafik üzerinde görebilirsiniz. Hava olayları ile ilgili uydu haritalarını görebilirsiniz.
    Çok kullanışlı bir program. Hava durumunu w-lan ile güncelleyebilirsiniz. 5800' de denendi; tam uyumlu olarak çalışıyor.
    Link:
    http://rapid*****************share.com/files/285419391/Handy_Weather_7_unsigned.rar.html

Ekran görüntüsü
    />

ben zaten handy shell kullanıyorum tema olarak.ana sayfada bunuda eklenti olarak kullanıyorum.süper oldu ana sayfa.akay sana helal olsun kardeş.

peki bu proğrama key girildiğinde parametre hatası veriyormu hala.

1 haftadır kullanıyorum.parametre hatası vermiyor.

• arkadaslar 5800 da facebookda videoları acabılen warmı? sanırım flash destegı gerekıyomus, bileniniz duyanınız varmı?
  • Arkadaşlar Selam,

Roadsync programını kullanan, tecrübelerini aktaracak biri varmı acaba?

http://www.dataviz.com/products/roadsync/series60/index.html?device_id=571

Birde gözü yormayacak beyaz ve basit standart icon kullanan bir thema bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivadan -- 29 Eylül 2009; 9:59:23 >
  • ARKADAŞLAR YAKLAŞIK BİR HAFTADIR 5800 KULLANIYORUM.SON DERECE TELEFONUMDAN MEMNUUM.FAKAT BUNDAN ÖNCE P990 KULLANDIM.O TELEFONDA EN SEVDIGIM YÖNLERDEN BİRİ ÖRNEK OLARAK TELEFON REHBERİNDE KAYITLI OLAN ARKADAŞLARIM İÇİN RESİM ATADIGIM ZAMAN ATADIGIM KİŞİLER ARAYINCA TAM EKRAN İSİMSİZ NUAMRASIZ GÖRÜNÜYORDU.ACABA NOKİA 5800 DEDE TAM EKRAN ARAYAN KİŞİNİN RESMİNİ GÖRMEMİZE SAGLAYAN PROGRAM YADA ÖZELLİK VARMIDIR..BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM..ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER..
  • Merhaba,
    Link yine çalışmıyor :(
    Rica etsem tekrar yükleyebilir misiniz?
    Teşekkürler...

quote:

quote:

Link:

Ekran görüntüsü
    />

• kutluhan full ekran degil ama yinede buyuk bı resım cıkıyo telefonun orjınalınde. denedınmı hıc??
  • quote:

Link:

Ekran görüntüsü
    />

İnternet gerekiyormu
    yada kontür falan gidiyormu

• arkadaşlar lütfen (allah rızası için )linki çalışan, telefonda bir film izlemek için bir program paylaşın.benim imzam yok.bu konular ile ilgi bilgim de yok. çok anlamıyorum.lütfen yardım edin.smart movie 'yi yükledim 2 gün çalıştı,sonra bozuldu. şimdi de ne yüklemeye kalksam desteklemiyor ya da imzasız filan diyor.çok uğraşıyorum ama hiçbir şey yapamıyorum.lütfen bilen bir arkadaş bana yardım etsin.eminim ki benim gibi birçok anlamayan vardır. açıklamalı anlatmanızı rica ediyorum lütfen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muyanik

arkadaşlar lütfen (allah rızası için )linki çalışan, telefonda bir film izlemek için bir program paylaşın.benim imzam yok.bu konular ile ilgi bilgim de yok. çok anlamıyorum.lütfen yardım edin.smart movie 'yi yükledim 2 gün çalıştı,sonra bozuldu. şimdi de ne yüklemeye kalksam desteklemiyor ya da imzasız filan diyor.çok uğraşıyorum ama hiçbir şey yapamıyorum.lütfen bilen bir arkadaş bana yardım etsin.eminim ki benim gibi birçok anlamayan vardır. açıklamalı anlatmanızı rica ediyorum lütfen.

Şu anda 5800 için en iyi video izleme programı Smart Movie diye biliyorum. Core Player diye bir program var. Smart Movie' dan çok daha iyidir ama 5800 ile uyumlu değil. Sanırım en iyisi Smart Movie programını tekrar kurman olacaktır.
    Core Player' ın 5800 uyumlusu yakın zamanda çıkabilir belki. O zaman onu kurarsın.

Ayrıca bazı programları kurmak istediğinde desteklemiyor dese de kurmayı dene. Çalışma ihtimali var.
    İmza konusunu aşmak için ise sertifika almak gerekiyor.

öncelikle cevabın için teşekkür ederim. 5 kere filan kurdum smart movie yi farklı farklı yerlerden.ama hiçbiri olmadı. hepsi için desteklenmiyor dedi.bildiğin ya da kullandığın çalışan bir link varsa paylaşabilirmisin. teşekkürler.

• smart movie full sürümüdür 4.15 versiyonu

http://www.tekdosya.com/files/GS14773DI/f5187a8229e596be8f36c381a8f34780/SmartMovie_V.4.15_-_signed.rar.html

hayırlı olsun önce bunu kurunu kurduktan sonra diğer dosyayı üstüne kurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterfa

arkadaslar ben smart movie yi indirdim fakat hiç bir videoyu açmıyor

.avi formatlı bi video acmak isteyince : no codec for video format "mp42"
    .mp4 formatlı bi video acmak isteyince : no codec for video format "avc1"

uyarısı veriyor.ne yapmam lazım

yokmu şu sorunun bi çözümü !!!
  • Arkadaslar N-GAGE ile ilgili bir nasil yapilir konuldu mu? Yoksa ben mi kacirdim?
  • asphalt 4 hd varmış yabancı sitelerde fakat imzasız. imzalı bi sürüm biliyor musunuz? sertifika almadım imei vermek pek mantıklı gelmiyor da..
  • OPTADAN DAHA BUGUN SERTIFIKA ALDIM MILYONLARCA INSAN ORDAN ALIYO HIC BI SORUN CIKARMADI GUVENEBILIRSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutluhan1905

ARKADAŞLAR YAKLAŞIK BİR HAFTADIR 5800 KULLANIYORUM.SON DERECE TELEFONUMDAN MEMNUUM.FAKAT BUNDAN ÖNCE P990 KULLANDIM.O TELEFONDA EN SEVDIGIM YÖNLERDEN BİRİ ÖRNEK OLARAK TELEFON REHBERİNDE KAYITLI OLAN ARKADAŞLARIM İÇİN RESİM ATADIGIM ZAMAN ATADIGIM KİŞİLER ARAYINCA TAM EKRAN İSİMSİZ NUAMRASIZ GÖRÜNÜYORDU.ACABA NOKİA 5800 DEDE TAM EKRAN ARAYAN KİŞİNİN RESMİNİ GÖRMEMİZE SAGLAYAN PROGRAM YADA ÖZELLİK VARMIDIR..BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM..ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER..

BEN BULDUM bunu full sürümünü hemde...

fakat dokunmatik ekrana uyarlı değil tek sorunu bu. eğer yeşil tuştan açıp kırmızı tuştan kapatırım diyorsan verebilirim programı
  • sertifika almaktan başta bende tırsıyodum ama baktımki her kes çatırı çatır alıyor keyfine bakıyor.2 ay ay önce bende aldım keyfime bakıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.