Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baya güzel işler yapılıyo dokunmatikle. Yaratıcı uygulamalar ve oyunlar var.
  • Batarya kapağının da elastik olması ilginç, ayrıca plastik taşıma kabı baya hoşuma gitti..

Oyun konusunda ise beklentim büyük, iPhone artık yeni nesil oyun telefonu olarak görülmeye başladı, aynı accelerometer ve büyük dokunmatik ekran 5800 ve N97 ile Nokia'ya da geliyor, tabi nokia'nın elinde hazır olan N-Gage platformunu bu cihazlara adapte ettiğinde çok daha avantajlı olacak..
  • Bulgarıstandakı kuzenıme sordum oraya geldımı dıe bı sorustursun dıe cıkmıs bakmıs 1000 ytl kutulu garantılı fıyatıymıs.
  • yaza bulgaristan a gidecegim acaba hangisini alsam diye dusunuyorum 5800 i begenmistim yorumlari okuyunca tereddute dustum w960 ve n97 ye bakicam

bulgaristan fiyatlari:

w960i : 600 leva(600 ytl)
    5800xpressmedia : 900 leva(900 ytl)
    n97 : 2009 un ilk yarisi cikacakmis

iphone da guzel ama en azindan 5mp flasli bi telefon olsaymis kesinlikle alirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: seco917

yaza bulgaristan a gidecegim acaba hangisini alsam diye dusunuyorum 5800 i begenmistim yorumlari okuyunca tereddute dustum w960 ve n97 ye bakicam

bulgaristan fiyatlari:

w960i : 600 leva(600 ytl)
    5800xpressmedia : 900 leva(900 ytl)
    n97 : 2009 un ilk yarisi cikacakmis

iphone da guzel ama en azindan 5mp flasli bi telefon olsaymis kesinlikle alirdim

Eğer o zamana kadar çıkarsa kesinlikle N97
  • accelereometer ile oyun oynamanın zevki kısa sürüyor. oynayabileceğiniz oyunlar da kısıtlı. resmen o oyunlar sizi kısıtlıyor. n95de denemiştim oynamayı eh güzel ama yetersiz.
  • 900 ytl civarında olması daha iyi olur bence omniadan ucuz olursa alabilirim kafam iyice karıştı bea
  • Accelerometer ile sadece oyunlar değil, eğlenceli ve çoğu faydalı uygulamaların da bulunması tabi asıl bu keyfi sağlayan şeyin dokunmatik ekran olması önemli. N95'teki ile ilgisi olmayan bir oyun düzeni sağlanacak, dediğim gibi iPhone'daki oyun ve uygulamaların tadını yakalarlarsa donanım üstünlükleri ile de bu noktada baya öne geçerler..

Bu arada yaza almayı planlayan arkadaş o zamana kadar Türkiye'de aynı fiyata garantilisi zaten çıkmış olur sanıyorum..
  • Hergün Siteyı Acınca Haberı Beklıyorum Satısı Basladı Dıye Ama Hala Tık Yok Cok Gecıktı Cıhaz.
  • Aynen bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: necapogas

Hergün Siteyı Acınca Haberı Beklıyorum Satısı Basladı Dıye Ama Hala Tık Yok Cok Gecıktı Cıhaz.

Durun daha kaç gün önce Rusya'da ilk Global satışı başlatıldı, Türkiye'ye sıra gelene kadar Yılbaşından önce çıkması bile mucize olacak..
  • Ülkemiz, Nokia'nın yeni modellerinin en son ama en yüksek fiyattan satışa sunulduğu yer olarak nam salmıştır zaten
  • Bu yüksek fiyat bence YTL'nin değersizliğinden kaynaklanıyor.2.1 YTL 1 € Avrupa'ya göre 2 kat fazla para ödüyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kayzerspy

Bu yüksek fiyat bence YTL'nin değersizliğinden kaynaklanıyor.2.1 YTL 1 € Avrupa'ya göre 2 kat fazla para ödüyoruz

yok yok bence bu yüksek fiyat KDV ve ÖTV nin yüksek oluşundan kaynaklanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kayzerspy

Bu yüksek fiyat bence YTL'nin değersizliğinden kaynaklanıyor.2.1 YTL 1 € Avrupa'ya göre 2 kat fazla para ödüyoruz

Tam olarak öyle olmasa da yine de genel anlamda mantıklı bir yaklaşım..

Yani öyleyse 6 sıfır atmadan önce biz avrupalılardan 2 milyon kat fazla paraödüyor olurduk.. Ama tabi bu da paramızın değersizliğini gösteren bir etmen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 18 Aralık 2008; 16:20:52 >
  • 2 kat derken şöyle:
    Atıyorum ben Almanya'da bir işçiyim ve ayda 1000 € para kazanıyorum.5800 XM de 600€ diyelim ben bunu gidip istediğim an alabilirim.Ama Türkiye'deki bir işçi 1000 YTL kazansa gidip istese de alamaz.Çünkü 1200 YTL eder.Keşke biz de € kullansak
    @tanko78
    Bence ÖTV ve KDV aşırı fazla bişey de değil.Tam ortası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comandanté -- 18 Aralık 2008; 16:46:35 >
  • arkadaşlar bu hafta abd den arkadaşım gelecek fiyat sordurdum 5800 475 dolar n96 690 dolar sanıyorum 5800 alıcam yinede fikirlerinize açığım ??
  • Aradaki fiyat farkına bakarak ve de n96'nın ne kadar tip kasa ve görünüş açısından hoşuma giden bir model olsa da N95'ten pek te farkı bulunmadığını düşündüğümden şu an için piyasada bulunmayan ve de alışılmış modellerin dışında bir yenilik sunan 5800 XM'yı almanı tavsiye ederim, sonrasında zaten beğenmezsen, buradan zarar etmeden satıp N96'da alabilirsin..
  • pizero'da almış

http://www.pizero.net/archives/991

hands-on
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.