Şimdi Ara

Nokia 5800 XpressMusic'e Facebook Messenger

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok araştırdım ama bulamadım. Nokia 5800'a Facebook Messenger Yükleniyor mu ?

• Aha bir 5800 konusu daha hemen yardım edeyim.. Önceden yükleniyordu ama şu aralar kullanmıyorum bunun yerine daha güzel bir program tavsiyesi vericem adı nimbuz bu programı yükle facebook twitter skype gibi sosyal paylaşım siteleri ile ilişkilendirip hepsinin chatini tek programdan kullanabiliyorsun istersen sadece faceden giriş yaparsın onu kullanırsın ayrıca programın whatsapp gibi kendine özel kullanıcılar arasında mesajlaşabilme gibi bir özelliğide var gayet kullanışlı bir program tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    Nasıl Teşekkür Edeyim Bilmiyorum ki Biolystick Kardeşim Çok Çok Çok yardımcı oldun allah razı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: aliunl96

Nasıl Teşekkür Edeyim Bilmiyorum ki Biolystick Kardeşim Çok Çok Çok yardımcı oldun allah razı olsun

Rica ederim kardeşim biz bu telefonla büyüdük

kardeşim bir sorum daha olacaktı. Telefonunda Facebook Paketi olsa Nimbuzz'a girebilir misin ? yoksa internet paketi mi istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliunl96

kardeşim bir sorum daha olacaktı. Telefonunda Facebook Paketi olsa Nimbuzz'a girebilir misin ? yoksa internet paketi mi istiyor

Maalesef giremezsin internet paketi veya wifi lazım

anladım çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nimbuz çok güzel program.Zamanında 5230 telefon kullandım,gün boyu batarya dostu program.5230 telefonun anasını ağlatırken Note 2 sahibi olunca telefonu köşeye atıyoruz.İnsan oğlu doyumsuzdur derler ya işte òrneği.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.