Bildirim
nokia 5800 yardım ltfnn
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güzel telefon kesinlikle tercih ederim ama w11 serisinde hata var alırken dikkat et w20 serisi olsun w11 serisi yasaklandı amerikada burdakkilerde kekliyolar işte -
Kullanıyorum.Memnunum -
Telefon hakkında çok fazla bir bilgim yok ama bazı incelemelere baktım güzele benziyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT
iphone al.
iphone alayım parasını vercenmı -
ben memnunum ıkı aydır sorunsuz kullanıyorum, sorun yaşayanlarda var tavsıye eder mısın dersen al derim :) iphone karşılaştıranlar olucaktır kaale alma iki tel parası o bea :) -
alma!! alırsanda sorun çıkartınca konu açma hoca.. -
quote:
Orijinalden alıntı: cizbudak
ben memnunum ıkı aydır sorunsuz kullanıyorum, sorun yaşayanlarda var tavsıye eder mısın dersen al derim :) iphone karşılaştıranlar olucaktır kaale alma iki tel parası o bea :)
Telefon şu aynı fiyat iphonela...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- telefon ekranı neden yanıp söner
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- sim kart depolama alanı dolu
- gök gürültüsü tehlikelimi
- telegramda video nasıl izlenir
- device health services nedir
- play protect nedir
- cep telefonu kim icat etti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X