Şimdi Ara

nokia 5800 yedek dosyası geri yüklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefona daha önce format atmıştım. hafıza kartına aldığım yedeği geri yükledim. bi sorun yoktu. bikaç gün sonra telefona tekrar format atmak zorunda kaldım. daha önce yüklediğim yedeğin üzerine tekrar yedek almamıştım. şimdi geri yüklemeyi seçtiğimde yedek dosyası yoktur diye bir mesaj çıkıyor. hafıza kartında Yedekle000 isimli NBF uzantılı bir dosya var. ama telefonda görünmüyor. telefondan klasörlere girip baktığımda yanında soru işareti olduğunu gördüm. dosyayı açmaya çalışınca hata verdi. nokia pc suite programıyla denedim yedek dosyası çıkmadı. nbf uzantılı dosyayı açan programlar yükleyip denedim. başka formatlara çeviren programları denedim hiç biri sonuç vermedi. yedeği geri yükleme şansım var mıdır. nasıl yapabilirim. yardımlarınızı bekliyorum..

• 1 YÖNTEM :
    .nbf dosya uzantısının ismini rar olarak değiştir.Rar dosyasına dönüşecek.bu rar dosyasına tıkla açılan pencerede
    " "predefhiddenfolder"DOSYASI AÇILACAK İÇİNE GİR. " backupIWIP"/ "32" DOSYALARINI TIKLADIĞINDA " CONTACTS " DOSYASINI GÖRECEKSİNİZ.
    TELEFON REHBERİN BURDA
    "CONTACTS" DOSYASINI MASA ÜSTÜNE SÜRÜKLE BURADAN DA NOKİA PC SUİTE PROGRAMINDA KİŞİLER / REHBER İÇİNE KOPYALAYIN GİTSİN..
    BU KADAR...

2.YÖNTEM :
    NBF.DOSYASINA SAĞ TIKLA ABCDE İSİMLİ RAR DOSYASINA ÇEVİR
    ŞİMDİ ABCDE İSİMLİ RAR DOSYASINA ÇİFT TIKLA. NBF.DOSYANI GÖRECEKSİN. ÜZERİNE TEK TIKLA. ÜSTTEKİ ARAÇ ÇUBUĞUNDA "GÖSTER" TUŞUNA TIKLA" "predefhiddenfolder"DOSYASI AÇILACAK İÇİNE GİR. " backupIWIP" "32" DOSYALARINI TIKLADIĞINDA " CONTACTS " DOSYASINI GÖRECEKSİNİZ. TELEFON REHBERİN BURDA "CONTACTS" DOSYASINI MASA ÜSTÜNE SÜRÜKLE BURADAN DA NOKİA PC SUİTE PROGRAMINDA KİŞİLER / REHBER İÇİNE KOPYALAYIN GİTSİN.

• çok teşekkür ederim. sorunu hallettim. aynen dediğin gibi yaptım oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.