Şimdi Ara

Nokia 5800xm vs Samsung Corby Pro (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence n97 hos bir telefon işlemciside cokta kötü degil dokunmatigi cokta iyi olmasa bile klavyesi var gerci bana göre dokunmatigide iyi Bütcen varsa n97 al kardesinide memnun etmis olursun
  • son kararı kendisi verecek, bakalım

tesekkürler yardımlarınız için arkadaşlar
  • En İyisi Gitsin Waveyi Bir Güzel İncelesin.Karari Değişmezse Yapacak Bir Şey Yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

En İyisi Gitsin Waveyi Bir Güzel İncelesin.Karari Değişmezse Yapacak Bir Şey Yok.

evet öyle:)
    artık yarın bakmaya cıkarız sanırım
  • lg chocolate bl40 kullanıyorum ben kesinlikle tavsiye ederim 520 mhz işlemci 256mb ram ı var gayet yetiyor fazla bile. wave den farkı amoled değil ekranı. tft. o kadar ince düşünmezsiniz sanırım. 4.01 inç ekran var sinematik. benim amacıma uygun sizi bilemem. wave de harika bir telefon kötü diil tabiki
  • arkadaslar aldık n97 yi bugun
    ama doğubanktan aldık kvk değil özşahin diye bir firmanın garantisinde.herhangi bi sorunda getirin dendi adam kartını da verdi.ve 800 tlye bıraktı.aynı yerden ben de x6 aldım.o da 640tl.ve suanda bu telefonlara ilk yapmamız gerkeen ne bilmiyoruz ana başlıklardan yapmamız gerkeenleri takip edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: damie

arkadaslar aldık n97 yi bugun
    ama doğubanktan aldık kvk değil özşahin diye bir firmanın garantisinde.herhangi bi sorunda getirin dendi adam kartını da verdi.ve 800 tlye bıraktı.aynı yerden ben de x6 aldım.o da 640tl.ve suanda bu telefonlara ilk yapmamız gerkeen ne bilmiyoruz ana başlıklardan yapmamız gerkeenleri takip edicem

hayırlı olsun ne diyelim

• tesekkurler
    telefonun versiyonunu nasıl ögrenicez ve yükselticez? yani güncelleme vs. bilgisi olan var mı?
  • hayırlı olsun arkadaşım inş pişman olmazsın .d güle güle kullanın ikinizde .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

hayırlı olsun arkadaşım inş pişman olmazsın .d güle güle kullanın ikinizde .d

inş.. :D
    tskkrler.
  • Bence N97 ona hayli hayli yeter. 800 TL de iyiymiş. Güle güle kullanın.
  • hayirli olsun..ya bence N97 oldukca iyi bir telefon, ben 1-2 ay once N97 almistim ve cok memnunum. Kardesin N97'yi begenmekte hakli begenilmiyecek gibi bir telefon degil.. :D Sen de X6 almissin hayirli olsun.. x6 hakkinda bildigim pek bisey yok ama N97'nin harika bir telefon oldugunu soyleyebilirim.. Kardesinin telefon zevkini begendim ;) tebrik ettigimi soyle.. :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.