Bildirim
NOKIA 603 - SYMBIAN BELLE EKRAN KALİBRASYONU ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sana da iyi forumlar arkadaşım kalibrasyonu bilmiyorum ama nasıl memnunmusun telden? Bende de 5800 var ben de bu modeli düşünüyorum kulaklık sesi, hızı falan nasıl? Şarı nasıl gidiyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: GktgyS
Sana da iyi forumlar arkadaşım kalibrasyonu bilmiyorum ama nasıl memnunmusun telden? Bende de 5800 var ben de bu modeli düşünüyorum kulaklık sesi, hızı falan nasıl? Şarı nasıl gidiyor?
Ben 5800'dan Galaxy SII'ye geçtim. Bi' daha Nokia'ya bulaşma derim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon 5800 gibi XpressMusic değil, dış sesi yüksek değil, kötü değil ama 5800'ın yanında az kalır.
Ekran çok iyi, müzik sistemi korkunç güzel,Albüm kapaklarının iTunes şeklinde sıralanışı, seçimler falan muhteşem olmuş.
Telefon inanılmaz hızlı, Müzik dinlerken sıfır takılma ile angry birds, fruit ninja oynayabiliyorsunuz.
Kaydırılabilir ekranlar için her ekrana ayrı duvar kağıdı yapılmış, birçok widget var ekran için şu an birçoğu fırsatçı çakallar tarafından ücretli halde geliyor ama kısa zamanda rekabet dükkanı android dükkana çevirir.
Bağlantılar android gibi üstten çekilerek açılıyor, klavye dönüşler hızdan dolayı çok iyi durumda
GPS anında buluyor ve çok hızlı, hava durumunu gösteren widget indirdim hemen gps le yerimi buldu raporu ona göre verdi.
Ekran kalibrasyonunu bulamadığım için tıklamalarda bazen algılama sorunu yaşadığım oluyor. Sanırım 5800 kullanmaktan gelen basma alışkanlığıylada alakalı olabilir bu :)
Kamera çok güzel tek eksik flash yok .
NFC özelliğini henüz kullanmak nasip olmadı. Ama nokia nın birşeyleri eksik çıkarıp piyasaya sunacağını hiç zannetmiyorum.
Neoreader kamerayla korkunç uyum içerisinde. Kare kodu görmesi yetiyor, netleştirmeye bilegerek yok,
Symbian Belle çok güzel bir işletim sistemi olmuş, hem düşünülerek hazırlanmış hem de baya bi emek harcanmış bu dokunmatiğede alışırsam 10 üzerinde 9 veririm telefona
-
quote:
Orijinalden alıntı: Exeque
quote:
Orijinalden alıntı: GktgyS
Sana da iyi forumlar arkadaşım kalibrasyonu bilmiyorum ama nasıl memnunmusun telden? Bende de 5800 var ben de bu modeli düşünüyorum kulaklık sesi, hızı falan nasıl? Şarı nasıl gidiyor?
Ben 5800'dan Galaxy SII'ye geçtim. Bi' daha Nokia'ya bulaşma derim :)
Ben bu telefondan önce Samsung aldım Android sistem. Bir hafta sonra forumdan bir arkadaşla takas yaptım. İlan hala referans olarak durmakta. İsterseniz bakarsınız. Bence Samsung telefonların karakteri Turkcell T10 kadar bile değil.
Eğer Android alacaksanız HTC alın. Paranız çöpe gitmesin.
Samsung'a neden gıcık olduğuma gelirsek. Şu kadarını söylemek isterim Samsung bir cep telefonu yapıyorsa illa GSM şebekeleri, Ücretli shoplar v.s. v.s. anlaşır. Siz telefonu aldığınız gün forumlara düşer katıksız ROM aramaya başlarsınız. Telefon sizden habersiz bağlantı kurar, uygulamalar bağlantı da bağlantı der durur. Sıfır telefona ROM atarda ancak hız kazanırsınız. Samsung her zaman kendi menfaatini göz önüne alır. Milyarlık cep telefonuna bile çizilen çatlayan saçma piano black kasa monte eder, telefon 6 ay sonra Şahin araba gibi sağdan soldan çökmeye başlar. Ekranı yıpranır, tuşları eskir, dokunmatiği hassasiyetini yitirir v.s.
-
Sağolun arkadaşlar yorum yaptıgınız için çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler gerçekten merakımı giderdi @serdarbirinci ses derken kulaklık performansından bahsetmiştim -
Kalibrasyon ekranı yok çünkü ekran kapasitif. 5800'ın ekranı resistifti. Arada epey fark var. 5800'da arada köşeler basmamazlık oluyordu ama 603 böyle değil hep aynı -
Kardeş içerisinde gelen kulaklığı medya tuşlarına sahip değil ucuz plastikten mikrofon ve çağrı cevap butonlu bir kulaklık. Kulaklığın ses kalitesi iyi değil ama Sony kulaklıkla telefonun ses kalitesinde bir sorun görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~SeBi~ -- 20 Şubat 2012; 11:06:08 > -
Sanırım telefonun üzerinde gelen koruma jelatiniyle kullandığım için alışamadım :) en kısa zamanda ekran koruyucu almak lazım :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- çin nokia imei değiştirme kodu
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- ınsert sım ne demek
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- telefon ekranı neden yanıp söner
- türk telekom numara değiştirme
- telefon hoparlör temizleme
- numara sorgulama
- virüs nasıl temizlenir
- silicon carbon batarya nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X