Şimdi Ara

nokia 6030 pc bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam .Nokia 6030 usp bağlantısı için kablo aldım ama kabloyu telefona bağlayamadım.Bilgisi olan varmı?

• bu telefondan bende almayı düşünüyorum. radyosunun sesi iyi mi? hoparlor sesi nasıl. tuş takımı kullanışlı mı. ve menü dizaynı 6600 da ki gibi mi? bı soruların cevabını verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: temizkopat

bu telefondan bende almayı düşünüyorum. radyosunun sesi iyi mi? hoparlor sesi nasıl. tuş takımı kullanışlı mı. ve menü dizaynı 6600 da ki gibi mi? bı soruların cevabını verirseniz sevinirim.

6630'da Radyo YOK..!
  • Kardeş kablo ile bağlamak epey bi uğraştırıcı..

Bilgisayarında en az SP1 yüklü olması lazım..
    Önce Kablo Driver'ını yüklemen lazım
    Sonra Pc Suite'i...

YADA

Gittigidiyordan 10-15 YTL ye bi BLUETOOTH al tak çalıştır hepsi bu..

Karar Senin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: zafer3419

quote:

Orjinalden alıntı: temizkopat

bu telefondan bende almayı düşünüyorum. radyosunun sesi iyi mi? hoparlor sesi nasıl. tuş takımı kullanışlı mı. ve menü dizaynı 6600 da ki gibi mi? bı soruların cevabını verirseniz sevinirim.

6630'da Radyo YOK..!

ben 6030 dan bahsediyorum ama :D
  • ben 6030 aldım arkadaşlar.Fikirlerimi söylemiştim bir konu açıp ama tekrar söyleyeyim.Öncelikle usb kablosu bağlayamıyorsunuz.Bende öyle bir özelliği var sanıyordum ama altta usb bağlanıtsı için çıkış izlenimi yaratan kısım servisler için bir çıkışmış yani onla bir işiniz yok.
    Radyosu baya güzel yani radyo için alıyorsanız tavsiye ederim.
    Menü çok yavaş.5210 kullanıyordum menünün yavaşlığından şikayet ediyordum ondan kat kat daha yavaş.
    Ama tuş takımı oldukça kullanışlı.Yani mesaj yazarken falan hiç sorun yaşamazsınız.
    Meldoi seslerinde yalnız bir sorun oldugunu düşünüyordum servise götürdüm üretim hatası falan değil onlar fabrika çıkışı öyle dediler.Yeni çıkan nokialarda ses durumu öyle dediler.Sorun ise şu.Hani nokialarda zil seslerinde artarak diye bir özellik var ya işte sis o özelliği seçmeden çalan zil olarak seçseniz bile hiçbirşey fark etmiyor.Yani önce sessiz sonra yüksek ses geliyor.
    Onun dışında aklımda herhangi birşey yok.Yani sadece radyolu bir telefon işte çok fazla birşey beklememek lazım.Aslında ben memnunum yani bir telefonu telefon olarak kullanacağım diyorsanız alın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.