Şimdi Ara

^^^## Nokia 6120 Classic Radyasyon Denizi ##^^^ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konu çok güzel telefonların radyasyon yaydığı bir gerçek bunu herkes biliyor.bende 6120 kullanıyorum 3 aydan fazla bir süredir ancak herhangi bir zararıyla karşılaşmadım bunu tek bir modela bağlamak yanlıştır şimdi burdaki yorumları okuyan 6120 kullanıcıları başlarına tuğla düşse bu telefondan bilecekler saçma bir giriş başlığı ve tek bir telefonu hedef alan yorumlar. 6120 nin sar değerine eşit piyasada bir çok telefon var yukarda arkadaş telefonların sar değerini gösteren linkler bulmuş ve koymuş .. yakında biri buraya benim 6120 telefonum gece beni boğazladı diye yazarsa şaşmayın:D
  • başlık çok ağır bence..Yani sanki birtakım deneylerden teknik bir sonuç elde etmiş bilimsel bir dayanak varmış gibi yazılmış..sanki diğer telefonlar 0 radyasyon yayıyor sar değeri 1,5-2 nin altındaysa kabul edilebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 8 Ocak 2008; 21:19:19 >
  • bu kadar saçma bişeyi ilk defa duyuyorum arkadaşım o zaman sen cep telefonu kullanma hayatından çıkar hatta pc ,tv hepsini sil.En cok satılan N73 bile sar 1.13 değerinde.Yani bu kadar insan bilmiyo bu durumu sana mı denk geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

başlık çok ağır bence..Yani sanki birtakım deneylerden teknik bir sonuç elde etmiş bilimsel bir dayanak varmış gibi yazılmış..sanki diğer telefonlar 0 radyasyon yayıyor sar değeri 1,5-2 nin altındaysa kabul edilebilir..

evet arkadaşa katılıyorum .. telefonlar üretilirken nokia kendi içinde veya başka bir kuruluş tarafından sar değerleri ölçüyor olması lazım eğer standartaların üzerinde değer çıkarsa bunu zaten piyasaya sürmezler izin vermezler üretilmesi için..bu evrensel bir sorundur tek bizde olan bişe değildir..
  • işte ceğ telefonlarının sar deyerleri 6120c nin allahı var diyer oranlar yanında araştırmadan lütfen böyle yorumlar yapıp insanların kafalarını karıştırmayın.

http://www.gnrk.gazi.edu.tr/sar.htm bu linkte hepsi var.
  • Yok artık bence de beldeki şeye başka bişi sebep olmuştur...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.