Şimdi Ara

nokia 620 mi 720 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • babama tel alıcam.ikisi arasında kararsız kaldım.Babam teli sadece biraz fot çekme ,skype görüşme ve konuşma için kullanır.bir tane 620 buldum 1 aylık jelatininde duryor.hiç kullanılmamış 375 tl alsam mı 720 mi alsam karar veremedim.

• Kamera dediysen Carl Zeiss kameralı 720 tabii ki
  • Sıfır 525 alsan nasıl olur ?
  • ön kamera olsa zaten almıştım şimdiye 525 i
  • Anladım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 720 ah şu 720 de 1 ram olsa sağlam tel olurdu da işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çare 820 çünkü en az 1 gb bile oldugu için.Ancak ön kamera ve led flaş istemiyorsa 525 :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 512 ramli wp alınmaz artık en az 820 al bütçeyi arttırıp çok çok önemli değilse ön kamera ve daha çıkamıyorsanız 525 alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 28 Mart 2014; 21:08:31 >
  • arkadaşlar bugun 1 aylık gayet temiz 720 aldım 550 tl e.512 ram bir sorun ama bu telefonu babam kullanacak.oyun oynamaz internete çok seyrek girer.esas skype görüşme kardeşim yutdışında onunla; bide gezilere giderken fotoğraf çekmek için kullnıcak.onun için çok sorun olmaz diye düşündüm.bide babam sarjı uzun gitsin istiyordu biraz da o etken oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: thermofısa

arkadaşlar bugun 1 aylık gayet temiz 720 aldım 550 tl e.512 ram bir sorun ama bu telefonu babam kullanacak.oyun oynamaz internete çok seyrek girer.esas skype görüşme kardeşim yutdışında onunla; bide gezilere giderken fotoğraf çekmek için kullnıcak.onun için çok sorun olmaz diye düşündüm.bide babam sarjı uzun gitsin istiyordu biraz da o etken oldu

hayırlı olsun, zaten oyun flan oynamayınca 512 sıkıntı yapmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.