Şimdi Ara

>>Nokia 6233 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor<< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.382
Cevap
3
Favori
494.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • van hayirli olsun cok sik telefon degistirme olayina umarim aileden bir laf gelmiyordur hos sen gerci bu isi ticarete doktun bende cok alip cok sattim ama benim hep zarar etmemle sonuclandi...o yuzden artik cok secici ve dikkatli davranmaya calisiyorum o yuzden karar verme mekanizmam calismiyor suan...!!!

panasonic vs6 mi dedim vazgectim...5500 a baktim artik biraz eli ayagi duzgun birsey bakiyorum 6233 u gorunce 2 hafta once cok hosuma gitti hatta almaya karar verdim ancak yeni telefonlarda bug lar ve hatalar olur dusuncesi alma tarihini surekli ileri iter durumda..!!!

6233 un gumus rengini dusunuyorum ancak bu telefonu alirken insanin akli surekli baska seylere takiliyor kaliyor bu telefon icin 660 ytl bence cok fazla bekleme surecini isin icerisine katip cebit 2006 da nokia standinda durumu bir karara baglama zamanidir dusuncesindeyim...

sayet durum musait ise 6233 u kurcalamak isterim saygilar selamlar

• van on numarasın helal sana

yanlız bişey dikkatimi çekti bu tel hakkında bir inceleme daha var forumda
    loş ortamlarda berbat resimler çekmiş vede kırmızı kırmızı noktalardan şikatci arkadaş fakat senin resimler
    canavar. abi nası becerdin bunu yok sa ebür herifin teli mi arızalı. nedir işin iç yüzü.

mümkünse geçe çekimi yapsana şöyle gece sokakları çek sokak lambası ile aydınlatılmış olsun.
    buraya koyarsan bizi aydınlatırsan seviniriz.
    çünkü kafama takılan bu olay kaldı..... teli almama ramak kaldı. (ikinci versiyonunu bekleyemeyecem)

(yoksa w810i mi alsam )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paruk -- 31 Ağustos 2006; 9:28:13 >

• Van.süper inceleme hocam sağolasnbu arada iyi gnlerde kullanman dileiyle
  • VAN merhaba hakkımda yamuk yaptı falan demişsn ama ben sana yamuk yapmadım. hem bu durumu bende üzüldüm w810 çok niyetlenmiştim ama ogün forum un altınıüstüne getirdin w810 mevcut versiyonun sorunlu olduğunu stoklardakinin geri toplandığını yeni versiyonunsa 4 eylülde piyasaya gireceğini duydum.bu durumu serviste doğruladı.tek nedeni buydu takasdan çaymanın. ...
    görülüyorki zaten istediğini elde etmişsin. hayırlı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: paruk

van on numarasın helal sana

yanlız bişey dikkatimi çekti bu tel hakkında bir inceleme daha var forumda
    loş ortamlarda berbat resimler çekmiş vede kırmızı kırmızı noktalardan şikatci arkadaş fakat senin resimler
    canavar. abi nası becerdin bunu yok sa ebür herifin teli mi arızalı. nedir işin iç yüzü.

mümkünse geçe çekimi yapsana şöyle gece sokakları çek sokak lambası ile aydınlatılmış olsun.
    buraya koyarsan bizi aydınlatırsan seviniriz.
    çünkü kafama takılan bu olay kaldı..... teli almama ramak kaldı. (ikinci versiyonunu bekleyemeyecem)

(yoksa w810i mi alsam )

bende aynen..bence 6233 al.

• Eyvallah kardeşim çok sağol inceleme için..
  • fiyatı biraz yuksek gibi ..kvk,genpatech,sibermarket,hepsiburada ve vatan da 700 ün üzerinde.bence 600 gibi olsa çok iyi satar.
  • hayırlı olsun ama açıkçası tel pek hoşuma
    gitmedi ama zevk meselesi tabiki
  • İncelemen güzel tebrikler van_hoijdonk arkadaşım, telefon güzelmiş fakat kapalı mekan fotoları ortalamanın altında gibi gözüküyor?
  • Review demesek test,değerlendirme,inceleme,karşılaştırma gibi kısmen de olsa Türkçe ifadeler kullansak daha güzel olmaz mı?
  • ya bişey soracam..6280 için olan temalar ve de java programları yada her ne varsa bu tel.a da yuklenebiliniyormu ???
  • @infinite : Ailem bişey demiyor merak etme zaten onların en ufak bir payı yok alıp sattığım telefonlarda sadece kendi zevkim ve ticaretle kazandığım para.

@paruk: Ampul ışığında foto ekledim yukarıda görüldüğü gibi. Tamamen karanlık bir ortamda resim eklemeye hiç gerek yok çünkü simsiyah bir resim görürsün ancak flaş olmadığı için. Yani bu tip ışıkta idare eder resimler çeker ama karanlık ortamda sıfır sonuç olur o yüzden denemeye bile değmez.

@umitlik: Söz bizde bi kere ağızdan çıkar sen cihazı takas edecez dedin anlaştık seninle w810'un kutusunu akşama kadar dersanede çantamda tuttum boşu boşuna sonra aradın ve yapamayacaz dedin bende olgunlukla siz bilirsiniz dedim. Zorla alacak değilim ya cihazınızı vermedikten sonra. Yamuk yaptı demem laf ağızdan çıktıktan sonra geri dönülmesinden dolayıdır. Ayrıca öyle birşey olmadığını orada da yazdım. Telefonu forumdan bir abimize sattım dün buluşarak kendisi de memnun diğer alışveriş yaptıklarım gibi.

@SeRo^73 : Ben o dediğin 600 YTL seviyesine yakın bir fiyata aldım. 6280'e uyan herşey bunada uyuyor. Nth olması lazım tema uzantısı şuan hatırlamıyorum.

@Miex : Loş ışıkta flaşsız bir telefon için bana normal geldi. Çokta iç mekanı önemsemiyorum açıkçası. Ses kalitesi bile yeter cihazın o kadar diyeyim.

@JoKeYANKARA: Böyle iyidir hocam herkes kullanıyor biz kullanmışız çok bişey mi.

@Contranarya - Gökhan - ceza keskinkılıç : Sağolun.

Bu arada telefonda ilginç bir hata farkettim. Hafıza kartını çıkartıp takınca zil sesinin nokia orjinal sesine çeviriyor eğer seçili ses hafıza kartındaysa. O yüzden zil sesi olarak kullanacağım mp3'ü telefon hafızasına aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 31 Ağustos 2006; 16:14:32 >

•  >>Nokia 6233 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor<<

>>Nokia 6233 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor<<

>>Nokia 6233 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor<<

• eline sağlık gerçekten senin incelemelerin bir başka güzel oluyor,ayrıca fotolarda süper,hayırlı uğurlu olsun
  • Fotolar canlı dolgun ve net yani güzel telefon..Ayrıca 6280 de falan da öyleydli Zil Sesi meselesi sanırsam , çok kötü bir şey..

Ses konusunda bunda da Bas Yükseltme , Stereo Genişletme 3D Ses vs. var mı ?

Bir de Eqo kaç bant ?
  • Teşekkürler Tuncay abi.

Bass yükseltme stero genişletme 3d vs hiçbir ayar yok. Zira telefon zaten stereo 2 hoparlöre sahip. Bugün aynı mp3'te w550 ile karşılaştırdık 6233 daha net ve yüksek ses veriyor. Karşılaştırma imkanı olanlar deneyebilirler. Yan sınıftan arkadaşlar geldi o ses nerden geliyo diye.

Eqo 5 bant. İdda ediyorum piyasaki en kaliteli ve en yüksek ses kalitesine sahip telefon 6233 inanmayanlar karşılaştırabilir. Kulaklık w810 gibi diyeyim.
  • W550'den bile iyi ses veriyorsa
  • peki sen haklısın. Ne diyyim o kadar taşımıssın benim için o kutuyu üzerimde hakkın var kusura bakma hakkını helal Van .
  • quote:

Orjinalden alıntı: umitlik

peki sen haklısın. Ne diyyim o kadar taşımıssın benim için o kutuyu üzerimde hakkın var kusura bakma hakkını helal Van .

yes yes this is a pencil
  • Hayırlı olsun ahmet w810 kaça gitti?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.