Şimdi Ara

Nokia 6260 Detaylı Özellikler, Neymiş bir detaylı bakalım .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
16.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bunda da yapsalarmışya dokunmatik ekran bizde vaz geçse idik p900 veya 910 hayallerimizden ama ben size diim siemens bunun altında kalmaz .....
  • siemens fıs gelir bunun yanında bi kere tasarımı bile müthiş resmen kalite duruyo
  • Ekran boyu küçük bence..
  • 6600 ekranı kadar bence çokküçük diğil
  • quote:

Orjinalden alıntı: TYR

Ekran boyu küçük bence..

katılıyorum ekran çok küçük bence de
    ayrıca pahalı nasılsa kimsede olmaz diyenler direk türkiyede satılmayan telefonlardan getirsinler böylece esas marjinal o zaman olurlar di mi ama
  • bu makinanın series 60 olduğundan eminmiyiz beyler
  • vallaha güzelmiş detaylı incelememiştim bu telefonu. bence 1,5 milyardan aşşa olmaz.
  • Ekran küçük görünüyor, işin esprisi bu zaten beyler
    Telefon küçük görünüyor ve symbianlı oldugundan emin misiniz diye soruyosunuz ?

İşte alışılagelmemiş birşey ama, hem ufak , hem de işletim sisteminden daha birçok özelliği var
    maximum o boyuta sıgabilecek özellikler bunlar ..

Bence tek kelimeyle süper .. P900- P910i yi telefon olarak görmüyorum bu arada ,ondan süper diyorum buna
    Onları, PDA da almak istiyorsan düşüneceksin, telefon olarak

• Kendi kendime bu telefonda birşeyler var ama nedir anlayamadım derken üreticisine bir danışayım dedim. Nokia'nın sitesinden bir karşılaştırma yaptım. 7610-6600 ve 6260 arasında karşılaştırma yaptığımda bakın neler gördüm. Hem herkezi tanıdığı bir telefon olduğundan hemde bende 6600 olduğundan onunla farklarını aşağı aldım. Bir bakın.

Nokia sitesindeki bilgiye göre 6600'dan daha ağır, daha uzun, konuşma ve bekleme süresi daha az, türkiyede işe yarayacak ekstra bir bant kullanmıyor, çözünürlük ve renk kalitesi aynı, fazladan bir radyosu var ve dokunmatik olmayan ekranı katlanabilir bir kapak üzerinde (kapaklı telefonlardan çekenler bilir), dahili belleği aynı mmc'de standart olarak aynı kapasitede geliyor. 6600'da olan faks özelliği yok yalnız data aktarımı yapabiliyor. Ekstralarına bir ekleme daha kablo bağlantısı var. Quickword ve quickpoint üzerinde yüklü geliyor.
  • bi bu telefon adamı kullanırken fıtık eder. Eskiden bütün tuşlar allttalki kısımda olurdu. Bunlar üst kapağada tuş koymuşlar. Üstelik birde kıvrak kapak. Bastığın anda yamulacak haydi düzeltmekle uğraş.
  • Güzel bir telefon. Bas konuş özelliği güzel bir ilave. Sizde diğer telefonlar ile karşılaştırmak isterseniz Nokia Telefon Karşılatırma sayfasına bir bakın.

İnşallah piyasaya çok pahalı girmez. (Ben pahalı olacağını sanmıyorum) Hele bu özelliklerle.
    Alma niyeti olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum. İnşallah beklentileri karşılayacak.
  • Bence sesinin stereo olması, mp3 player ve radyosunun olması bile 6600 dan çok üstün tutuyor benim gözümde.
    6600 daki tek eksikler buydu çünkü bence.. Ben bunu alıcam arkadaş, karar verdim
  • Sana %100 katılıyorum, tabiki 6600'dan üstün. 6600 çok güzel telefon, 6260 daha güzel telefon.

İnşallah fiyatıda güzel olur. Negative® Binbaşım sende arşivi yenilemek zorunda kalmayacaksın. Güle güle kullan. Piyasaya çıkmadan telefonun hemen tüm özellikleri zaten biliniyor olacak 6600'ın yeni yüzü, daha ince, daha fonksiyonel ve en önemlisi yazılım desteği hazır. Yeniden keşfetmeye gerek kalmadan yeni nesil telefon sahibi olunacak.
  • Evrekaaaaaaa Arkadaşlar 380Euro Ya 6260 Buldum Aynı Sitede 6600 350 Euro Olduğuna Göre 6260'ın Kaçağı orantı kurarsak 600 Milyon Civarı olacak ve yine aynı sitede 6230 370Euro Yani Türkiyedede Garantilisi 850 Milyon Civarı Olur En Fazla Bence Bu Fiyat Olursa Süppppper Olur

işte Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkRaeP -- 20 Ağustos 2004, 3:10:29 >
  • avrupada 100 dolara satılan qd ngage türkiyede 450 milyona satılıyorsa bence 850 milyon çok iyimser bir fiyat.
  • daha neler çıkacak neler.bu nokia yı durdurmak imkansız.
  • görüntüye aldanıyorsunuz tamam harika görünüyor ama 6600+mp3+radyo gerisi aynı hikaye yaneeeeeee

bu sebebten ya bu gece gel yada gelir ecel p900 saygılar
  • şekil olarak çok radikal bence.ama infinite'ye katılıyorum.
  • İşte herkesin hayalindeki telefon........ Olay budur Artık bu telefon için yaşıyorum!!

Sonunda N-gage'lere veda edebileceğiz....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.