Şimdi Ara

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..: (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.872
Cevap
1
Favori
456.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende dün dayanamadım aldım!benim telin kapagında sorun yok denecek kadar az ancak iç mekan cekimlerinde özellikle gece normal aydınlatılmıs bi odada ekranda inanılmaz derecede gren var!version 3.60 ve made in finland.acaba bu problemi yasayan baska arkadaslarda var mı?yoksa cihazi servise götürcem..
  • Bu normal arkadaşım. Telefonun bu özelliği biraz zayıf bırakılmış. Bunu önemseme ayrıca 3.66 yazılımı mevcut. Onu bi yüklet. Belki bi gelişme olur. Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Garfiii

quote:

Orjinalden alıntı: turanoğuz

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Evet, şu yeni tel alan arkadaşlar biraz paylaşım yapsınlar yaw. Telinizi sonra kurcalayın

@turanoguz,
    nihayet kararını verdin demek. Hayırlı olsun

teşekkür ederim dostum, nihayet bunda karar kıldık, aslında p850 gerçekten foto ve videoda müthiş olmuş sesde iyi ama hakkaten tipi kötü ve yazılımı d600 ile aynı onun için beğenmedim. neyse inşallah bunu kullanabilirim, nokiaya alışık olmadığım için baya zorlanıyorum, ama şunu söyleyebilirim, yazılım ve özellikler gerçekten güzel,dizayn iyi, resim ve video beklediğimden iyi iç çekimlerde zayıf kalıyor ama oda önemli değil, mp3 dış sesi az ama yeter. kulaklıkta etkileyici bir ses var. yanlış anlaşılmasın ama ben k750 de de mp3 dinledim.6280 ondan daha güzel olduğunu tarafsız bir samsungsever olarak rahatlıkla söyleyebilirim. ekran büyük olması müthiş hoş ve gayet de canlı(sadece samsung bundan iyi) diğer bütün markalardan daha canlı ve parlak. kızak biraz oynak ama onunda pek sorun olacağını sanmam, ben bile kızak takıntım olduğu halde aldığıma göre. daha sonra ayrıntılı bir şeyler aktarmaya çalışırım, ama almak isteyenler için bu tel.hakkındaki düşüncelerimin %99 olumlu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim arkadaşlar.

hayırlı olsun kardeşim..en çok şu açılıp kapanma veye kilitlenme gibi olaylar beni düşündüren..bir de merak ettiğim önemli bişey var..hafıza kartını çıkarınca tekrar fab.çıkış ayarlarına mı dönüyor ekran ayarları falan..böyle birşey var mı yada benzeri..Umarım anlatabildim..önceki sayfalarda bu konu geçmişti çünkü..şimdiden teşekkürler..GÜLE GÜLE KULLAN KARDEŞİM

teşekkürler , öyle bir şey olmuyor. ama bugün dikkatimi çeken en kötü şey bir günde içi toz doldu.bilmiyorum başka kullananlarda varmı

• Merhaba arkadaşlar iki gün önce bende 6280'ime kavuştum:) uzun süreden beri forumda yazıları takip ediyorum.. okuduklarım dahilinde; genpadan aldım üstünde 3 falan yok, garantili fin yapımı, versiyon olarak 3.60. Kapak herkeste olduğu gibi biraz hassas, sorduğumda esneklik payı dediler ama sorun çıkartacağa benzemiyor.. yazılım olarak son yazılımın 3.60 olduğunu zannediyordum bu 3.66 hakkında bilgi verirmisiniz???
  • cakmak03

hayırlı olsun arkadasim. gule gule kullan
    su anda bi problem var mi tespit ettigin.eger varsa hemen geri yolla kontrol edilip paranı geri iste yada yenisini ile degisimini iste
    bende genpa'dan aldım fakat ilk geldigi gibi problemler farkettim mesela telefonu her acıp kapatısımda tarihini ve saatini kaybediyodu.
    tekrar tekrar tarih ve saat soruyodu.Bide bi ara telefon kitlendi hic acılmıyodu sonra bi ara acıldı sonra gene acılmadi falan.
    bu problemleri yasadıgın icin hemen geri yolladim ama 1 haftadır bekliyom kontrol ediyo diyolar surekli,sinir oldum yaaa
    telefon cok guzel ozellikleri gorunumu dizaynı hayranım... bence 1 numara...

Nazar degmesin....
  • merhaba teşekkürler..
    şu anda bi problem yok gibi, burada söylenen tüm problemleri kontrol ediyorum ama bende gözükmedi zaten tanıdık olduğundan daha parasını da vermedim bi kaç gün kullan beğenmezsen geri getirirsin dediler onun üstüne iyice inceliyorum kullanıyorum kastırıyorum ama görünürde birşey yok..
    ama şu ana kadar gördüğüm özellikleri harika o rehberdeki isimleri kendisi okuması falan çok hoşuma gitti..
  • 6280'i şimdiye kadar hep resimlerden görmüştüm. Dün ilk defa elime aldım ve epey inceledim. Özellikleri fena değil ama ben dizayn olarak daha kibar ve elegant bir telefon bekliyordum. Belki zamanla gözler alışır ama, sürgülü kapak olarak 6111 bu modele göre çok çok daha kibar ve karizma bir telefon.
    -----------------------------------------------------------------------------

Karar verdim ayrılmaya....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cakmak03

Merhaba arkadaşlar iki gün önce bende 6280'ime kavuştum:) uzun süreden beri forumda yazıları takip ediyorum.. okuduklarım dahilinde; genpadan aldım üstünde 3 falan yok, garantili fin yapımı, versiyon olarak 3.60. Kapak herkeste olduğu gibi biraz hassas, sorduğumda esneklik payı dediler ama sorun çıkartacağa benzemiyor.. yazılım olarak son yazılımın 3.60 olduğunu zannediyordum bu 3.66 hakkında bilgi verirmisiniz???

gio ve cakmak03 arkadaşlar hayırlı olsun güle güle kullanın..umarım sürgülü kapaktaki oynama toz sorunu ile ilgili sizin de somut tespitleriniz olur..

ve gerçekten nedir bu 3,66Ver.farkı

estetiğe gelince bu kadar ciddi ama bu kadar zarif olan 6111 değil bizzat 6280 diye düşünüyorummm

• quote:

merhaba teşekkürler..
    şu anda bi problem yok gibi, burada söylenen tüm problemleri kontrol ediyorum ama bende gözükmedi zaten tanıdık olduğundan daha parasını da vermedim bi kaç gün kullan beğenmezsen geri getirirsin dediler onun üstüne iyice inceliyorum kullanıyorum kastırıyorum ama görünürde birşey yok..
    ama şu ana kadar gördüğüm özellikleri harika o rehberdeki isimleri kendisi okuması falan çok hoşuma gitti..

kardeşim şu hoş olan rehberi kendi okumasından kastın nedir açıklar mısın biraz,teşekkürlerr
  • ya millet bu 6280i alalı 5gün oldu hersey harikaydı bugun farkettim kızakta yani telefonun ust ve alt kısmı arasında bosluk olustu telefona yukardan dokununca tık die ses cıkarcak kadar belirgin ve rahatsız edici..butun 6280 sahiplerinde bu varmı? su kızakta sorun cıkmasa mükemmel telefondu
  • ya millet bu 6280i alalı 5gün oldu hersey harikaydı bugun farkettim kızakta yani telefonun ust ve alt kısmı arasında bosluk olustu telefona yukardan dokununca tık die ses cıkarcak kadar belirgin ve rahatsız edici..butun 6280 sahiplerinde bu varmı? su kızakta sorun cıkmasa mükemmel telefondu
  • rehberi kendi okuması dediğim bilmiyorum daha önceki telefonlarda varmıydı en son 7610 kullandım ve onda böyle bir özellik yoktu.. Rehberde bulunan bir ismi sesli okuyabilior yani cakmak yaz cakmak diyor..
    ama bende halen şu 3.66 olayına bir açıklama bekliyorum.. nedir farkı??
  • http://www.mobilport.hu/?r=6317

bi inceleyin arkadaşlar ilk saniyelerde kapağı sallamaya başlıyo adam tanıtım filmi..

ve sevgili dostum sesli rehber olayi hoş gerçekten öyleysee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garfiii -- 7 Nisan 2006; 12:00:58 >
  • videoyu izledim. kapak sağlam gibi görünüyor ama bazı arkadaşlar yerinden oynadığını söylüyor. en uzun süreli kullanan arkadaşlardan biride CORELLİ. acaba sende kızakla ilgili bir sorun varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hamido3

videoyu izledim. kapak sağlam gibi görünüyor ama bazı arkadaşlar yerinden oynadığını söylüyor. en uzun süreli kullanan arkadaşlardan biride CORELLİ. acaba sende kızakla ilgili bir sorun varmı?

bence eğer görüntüdeki gibi ise sorunlar bence normal..sürgülü kapak işte tutunmuyor biryere elbette sallanacak Corelli de hak verecek bana gibi geliyor..garip sürtme sesi veya başka sesler tık mık gibi yoksa olacak bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garfiii -- 7 Nisan 2006; 13:33:02 >
  • bu toz girme olayı beni illet etti,bir günde sanırım hoparler kısmından giriyor,bayağı bir toz vardı,temizleme şansı olmadığı için bu olay hoşuma gitmedi,götürdüm geri verdim.
    genel anlamda güzel cihaz ben sadece toz olayından dolayı verdim. ve samsung aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 8 Nisan 2006; 13:57:45 >
  • 6280 i alan herkese hayırlı olun. güle ügle kullanın dostlar. İnşallah bende alabilirim yaaa. Alınca buraya yazarım kesinlikle arkadaşlar. kuşkunuz olmasın :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Garfiii

quote:

Orjinalden alıntı: hamido3

videoyu izledim. kapak sağlam gibi görünüyor ama bazı arkadaşlar yerinden oynadığını söylüyor. en uzun süreli kullanan arkadaşlardan biride CORELLİ. acaba sende kızakla ilgili bir sorun varmı?

bence eğer görüntüdeki gibi ise sorunlar bence normal..sürgülü kapak işte tutunmuyor biryere elbette sallanacak Corelli de hak verecek bana gibi geliyor..garip sürtme sesi veya başka sesler tık mık gibi yoksa olacak bunlar

haklısın kardeş. normal bence de.
  • quote:

merhaba teşekkürler..

kendi sesinizle kaydetmeseniz dahi okuyo mu sesli olarak? eğer böyleyse süper bişey bu ya. Böyle mi??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayhayirli

quote:

merhaba teşekkürler..

kendi sesinizle kaydetmeseniz dahi okuyo mu sesli olarak? eğer böyleyse süper bişey bu ya. Böyle mi??????

koray kadeş hiç sanmıyorum onu..forum boyunca kimse bundan bahsetmedi..ammaaaa hakikaten kendinden böyle bi özellik varsa yakışır derim 6280e..

yaw bu toz olayı sıktı benim canımı yaww.ilerde arızaya da neden olabilir diye düşünüyorum ben bu tozunn..

ne dersiniz 6280i olan arkadaşlarrr

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.