Şimdi Ara

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..: (492. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.872
Cevap
1
Favori
456.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefon kızaklı olduğu için sık düşmelere darbelere fazla dayanıklı değil yapısı itibari ile. kızak gevşeyebilir rahatsız etici olur bu sefer. o yüzden sık sık telefon düşüren kişiler için her zaman bar tipi cihaz öneririm yani kızaksız.
  • 6300 N73 bu ikisi sık düşüren için uygun cihazlar. illa kızaklı derseniz Nokia 3600 Slide öneririm. bunun kızak yapısı samsunga benzer şekilde darbeye daha dayanıklı.
  • yorumların için teşekkürler. dikkate alacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yussuff

arkadaşlar benimde telefonun (6288) kamerası bozuldu açıyorum işlem başarısız diyor.. ne yapmam gerek..
    ayrıca telin yazılımını güncellemiştim sonra hafıza kartı şifre istedi.. bunun şifresini kırmanın bi yolu yok mu?

yardım edebilecek yok mu?
    garantisi doldu bu arada.
  • arkadaşlar 6288 almayı düşüneniniz warsa bn kullanıyorumm gayette memnunum tek eksisi bi süreden sora kızak ağırlaşıo ama düzeltilebilir bişey sorularınızı yanıtlayabilirimm..
  • 6288 için en son-gğncel ve türkçe olan versiyonu kaç şuanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 24 Haziran 2009; 14:23:49 >
  • bende 3 yıldır yoğun olarak kulladığım 6280 imin ekranını değiştirmek zorunda kaldım.okul koşturmacasında biraz hor kullandığımdan dolayı böyle bir sorun oluştu.
    @master88 senin teli bana satsana
  • quote:

Orjinalden alıntı: biolog_hakan

bende 3 yıldır yoğun olarak kulladığım 6280 imin ekranını değiştirmek zorunda kaldım.okul koşturmacasında biraz hor kullandığımdan dolayı böyle bir sorun oluştu.

benim telde artık öldü diyebilirim.telde kısa devre var batarya 1 günde bitiyor orjinal 0 batarya aldım yine sonuç aynı.kamerada çalışmıyor.kameraya tıkladığımda kamera beklemede diyor.artık yaptırmıyorum böyle kullanıcam yeni tel alana kadar.boş yere yaptırmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: biolog_hakan

bende 3 yıldır yoğun olarak kulladığım 6280 imin ekranını değiştirmek zorunda kaldım.okul koşturmacasında biraz hor kullandığımdan dolayı böyle bir sorun oluştu.

telefon benden çıktı artık malesef
  • 3,5 yıldır sorunsuz kullandığım 6288 imin bu gün kızağı bozuldu açarken çatırçutur sesler geliyo ve yarım açılıyo. açmak için zorladığım zaman açılıyo fakat kapatırken telefonda kapanıyo yay mekanizmasını nasıl sökebilirim deneyen varsa yardımcı olursa çok makbule geçer garanti bitti malesef kendim onarmayı denicem
  • 6288 ile görüntülü konuşmayı deneyen var mı??
  • Arkadaşlar, bu version güncellemeyi ben de deniyorum,Nokia sitesinden en sonunda cihazınız uyumlu değil diye uyarı veriyor.Cihaz 6280 V03.81-09-05-06 RM78.Sorun nerden kaynaklanıyor acaba?Nokia pc suite nin en son şeklini indirdim, diğer bütün özelliklerini kullanabiliyorum ama versiyon yükseltme olmuyor.
  • arkadaşım ben dün 6280 ile denedim. görüşme yaptığım telefonlardan biri LG KF700 diğeri NOKIA 6600 Slide. karşı taraftakilerin telefonları daha yeni olduğu için kameraları daha net gösteriyordu. 6280'in kamerası biraz zayıf ama teknolojinin nimetlerinden faydalanmak için yeterli :) bende N85'te var ama henüz onu deneme fırsatım olmadı.
    quote:

Orijinalden alıntı: yussuff

6288 ile görüntülü konuşmayı deneyen var mı??
  • bu telefon için mobil tv ayarları vodafone için bulan kullanan var mı?
  • up...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Davidoffmath

bu telefon için mobil tv ayarları vodafone için bulan kullanan var mı?

6288 mobil tv'yi desteklemiyor diye biliyorum..
  • 6280 in arka kapağın tırnakları kırıldı.kapağı değiştireceğim ama ön tarafla beraber mi değişiyor?bir de ön kapak nasıl değiştirilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

6280 in arka kapağın tırnakları kırıldı.kapağı değiştireceğim ama ön tarafla beraber mi değişiyor?bir de ön kapak nasıl değiştirilir?

kapağı açın ters çevirin tırkanlarınızla metallerin yanlarındaki boşluklardan gelen kısmı yavaşca kendinize çekin sonra diğer elinizin tırkanklarıyla kenarda bulunan ses artırma azaltma düğmesinin yanlarından girdirin hafifce bastırıpyukarı doğru kaldırın.

Ama size tavsiyem çok dikkatli olun ..telefoncuda yapılması uygundur.

ön kapak -arka kapak ayrı ayrı takılır

bu arada hala 6280 kullanan varmı forumda =) bu bölümde
  • arkadaşlar, uzun bir aradan sonra merhaba...
    önceki geceye kadar kullanıyordum evet kickergls sinirlenip yere çarptım ve ekranı yandı batarya tam oturmadığı için metal entegrelerle tam temas olmuyor ve bastırmadan açılmıyor telefon.. açıldığında da zaten ekran yandığı için bir işe yaramıyor. ekran ve o arkadaki sorun toplam en azından 70-80 lira masraf açacağını düşünüyorum o yüzden ümidi kestim gibi.. gitti ilk göz ağrım :( e65 düşünüyorum ama henüz ona da karar verebilmiş değilim. max 400 lira telefon önerileriniz olursa buyrun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayhayirli -- 23 Eylül 2009; 5:33:27 >
  • Arkadaşlar telefonun kamerası bozuk diye telefoncuya verdm çok masraf çıkıyomuş yapmadı sonra topladı cihazı fakat şimdide üst board çok fena ısınıyor neden olabilir bi fikri olan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.