Şimdi Ara

Nokia 6300 Mesaj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Telefonu N73 olan bir arkadaşıma 1 mesajlık karakterden fazla karaktere sahip bir mesaj yolladığımda( 2 yada 3 mesaj değerinde) önceki yolladığım mesajla birbirine girerek gidiyor. Kelimeler birbirine giriyor, karışıyor. Fakat bir mesaj değerinde mesaj yolladığımda bu problem olmuyor. Sizce sebebi ne olabilir? Böyle bir sorun duyan oldumu daha önce?

• eğer güncelleme yaptıysan nokianın son sürümünde bir karakter hatası vardı diye biliyorum
  • Hayır güncelleme yapmadım. Telefonu daha yeni aldım 1 ay bile olmadı.
  • Arkadaşlar bu konu hakkında başka fikri olan varmı? Telefonun yazılımı son versiyon. Bir önceki versiyon yüklense problem düzelirmi yada böyle bişey mümkünmü?
  • benim bi arkadaşımda da var böyle bir sorun,attığı mesajlar belli bi karakteri geçince önceki mesajla karışık geliyor bana..düzeltebildin mi sen kardeş ??

cvp verirsen sevinirim..
  • Arkadaşlar 2 gündür gönderdiğim mesajlar ne gidiyor yada cevap gelmiyor ...Bunun bir sebebi var mıdır lütfen acil yardım edin.Telefonumda TL var eminim birisine mesaj göndermeye calısırken ''Mesaj gönderilmek için kaydedildi ve Mesaj gönderilemedi Bilgileri kontrol edin'' diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia E5 whatsapp sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Nokia 6300 ve 6303
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.