arkadaşlar nokia 6300 kullanıyorum. telefonun rehber hafızası %95 dolu gösteriyordu ve hafızanın dolu olduguna dair uyarı verip duruyordu. bir türlü temizlemeye fırsatım olmadı. bugun sabah kalktım ve bi baktım rehber yok. listede hiç kimseyi göstermiyor. ama hafıza durumuna baktıgımda hala %95 dolu gösteriyor. birisi beni aradıgında ismi gözüküyor. ama rehber listemde göremiyom.
telefon rehberini sim e yüklemeyi denedim. sadece 5 tane numarayı kopyaladı ve 940 tanesi kopyalanmadı yazdı. bazen rehber ansızın görünüyor. 15-20 kişi görebiliyom sonra kayboluyor. acayip bi dengesizlik var.
kardeş çok çok teşekkür ederim. bu program harika bir şey miş. hiç bir kimsenın ulaşamadıgı veriye ulaştı. GEMPA servisine götürdüm onlar bile çözüm bulamamışlardı . bu veriler kurtarılamaz deyip beni göndermişlerdi. ama bu program görünmeyen rehberimi görüp okudu. sana çok çok teşekkür ederim.
bu arada bi sorun var.
rehberi bilgisayara yedekledim. ama telefona geri atamıyom heralde demo versiyon oldugu için. bu programıda bir türlü kıramadım. yardımcı olursan sevinirim.
nasıl bir programdır böyle limitsiz full versiyonu € 995.00