Arkadaşlar dün 6300 ın üstüne az miktarda su döküldü.. ekrana baktım ekran soluk ve titriyor.. hemen pili çıkardım sonra kurumaya bıraktım.. 4,5 saat sonra aldım açtım ekran eskisi gibi tüm fonksiyonlar geldi.. 5 tuşuna biraz zorlanıyordu basılması.. sonra tekrar pili çıkartıp kurumaya bıraktım.. gece geç saatlere kadar bekledi. sonra denemek için açtım bu sefer 5 tuşuna tutukluk yaptı sürekli 5 e basıyordu ve tekrar kaapadım. ertesi gün (yani bugün) pili taktım ve 4, 5 ve * tuşlarına hiç basmıyor.. acaba benim elimden gelebilecek bir düzeltme yöntemi varmı, kendiliğinden gün geçtikçe düzelir mi yoksa servislik mi ? yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
simdi ilkel bir yöntem gibi gelebilir ama pirinc kavonozuna koysaydın tabi bütün parcalrı ayırarak tamamen su yok olurdu bizim burdaki birkac telefoncu suya kacan telefonlar icin bunu uyguluyor büyük ihtimalle devrede su uzun süre kalmıs ve birkac sigortasını yakmıs olabilir telefonu servise götürmen lazım tabi sigortayı degistirmek güç oldugu icin devreyi tamamen yenileyebilirler yaklasık 40 TL civarı tutar diye biliyorum dayım da beni onayladı simdi
Pirince koy ise yarıyo süper bisi :D denedim ama ilerde yasıyosun bütün sorunları pirince koy 1-2 gün beklet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme