Şimdi Ara

Nokia 6630-6680-7610-6600 vb. Paylaşımlar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.658
Cevap
0
Favori
700.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: a_akarsu

yaa beyler bende 6630 alcam ama.monomu sterio mu buna birisi açıklık getirebilirmi acaba??
    nokianın sitesinde sterio die bişee yazmıo...olsa yazmazlarmı??

Sterio

Ama almadan önce aşağıdaki linke bak...

http://forum.donanimhaber.com/m_1875278/tm.htm
  • bence sterio deil beyler.temiz bi kaynaktan ögrenen varmı.bence mono. sterio olsa sitesinde yazmazmı??
  • Evet tam emin değilim bende ama 7610 kadar iyi ses veriyor.....

Birazda aşağıdaki linke bir göz atın arkadaşlar...

• Yukarıdaki biraz büyük oldu sanırım link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasteR -- 31 Ocak 2005, 18:27:54 >
  • kardes bizde yanlis olmaz biz gumrukcü insanlariz bu tek tek isine dayimi zar zor razi ettim ben ugrasiyorum bu ankara disi tekliflerle kardes bu sitedeki herkese soyluyorum eger dedigim telefonlari bu fiyatlardan daha fazlasina aliyorsaniz herhangi bir telefoncunun dukkan kirasini yada size vaadettigi yapamayacagi garantinin parasini oduyorsunuz . kardes ne olur sen beni anla iyi niyetimi bu form camiasina anlat sana diger hattimida veriyorum istersen alacak olan varsa bana yonlendir kargo ile anlasiriz ok? hadi bye

0 555 314 7007

0 544 672 1881

6630-----645ytl
    7610-----495ytl

6600-----385ytl kargo parasina karismam :))))
  • kardes bizde yanlis olmaz biz gumrukcü insanlariz bu tek tek isine dayimi zar zor razi ettim ben ugrasiyorum bu ankara disi tekliflerle kardes bu sitedeki herkese soyluyorum eger dedigim telefonlari bu fiyatlardan daha fazlasina aliyorsaniz herhangi bir telefoncunun dukkan kirasini yada size vaadettigi yapamayacagi garantinin parasini oduyorsunuz . kardes ne olur sen beni anla iyi niyetimi bu form camiasina anlat sana diger hattimida veriyorum istersen alacak olan varsa bana yonlendir kargo ile anlasiriz ok? hadi bye

0 555 314 7007

0 544 672 1881

6630-----645ytl
    7610-----495ytl

6600-----385ytl kargo parasina karismam :))))
  • ya anlayın şunu artık kullananlar olarak söylüyoruz 6630 stereo. daha ne temiz kaynagı olabilirki!
  • yaw bende bekliorum cakal kardes su rs mmc noldu geldimi takıtnmı calıstmı bizde beklioruz eger calısıorsa gidip alacagız :)
  • lan şu s700 cü kompleksli scorpo ve the master sinir etti aptallar bende ikiside var diyom (s700i,6630)adamlar yalan diyo.aldım s700i yi bi müddet sonra sıktı pişman oldum symbiansız tel aldığıma gittim bi tane de 6630 aldım.bunda ne var anlamıyom tabii scorpo ve master da pişman oldu aldığına ona buna dalaşarak nokia yı kötüleyerek kendilerini tatmin etmeye çalışıyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: jermy

ya anlayın şunu artık kullananlar olarak söylüyoruz 6630 stereo. daha ne temiz kaynagı olabilirki!

kardeşim tamam sende haklısın sesi iyi çıkıo olabilir ama bu sterio olacagı anlamına gelmez.ben saglam kaynak derken nokianın sitesi gibi resmi sitelerden bahsediyorum.ben sadece bööle kaynakta sterio olarak geçmedigini söölüyorum..varsa yazan biyer.belirtin bu benim için önermli.alıp almama konusunda kararsızım..(ilginize teşekkkür ederim (klasik oldu ama :))) )
  • Ya arkadaşlar 6630 için Dual Voltage Reuced Size (Dv-Rs MMC) ne zaman çıkacak bilen var mı yaa?? Off bu 64MB yermiyoooooo
  • Ha bu arada bi rus sitesinde 6630 için hafıza kartı (DV RS MMC) çıkmış. Ama ben pek Rusça bilmem. Bilen varsa hepimize sipariş etsin Ha site adresini vereyim aşağılara doğru bakın.. Kingmax etiketli bi hafıza kartı var...
  • 6630-----645ytl 7610-----495ytl ankaradan haberin olsun eger istersen ve uygunsa beni arayın tel:0 555 314 7007
  • Bi Rus sitede 6630 için hafıza kartları siparişe sunulmuş beyler. Lakin pek Rusçam yok olan varsa hepimize sipariş etsin Size adresi vereyim bi bakın kingmax etiketli bi DV RS MMC var. Bu da demektir ki yakında Türkiye'de.... http://www.play247.gr/index.php?main_page=products_sugg&cPath=
  • 6630-----645ytl 7610-----495ytl ankaradan haberin olsun eger istersen ve uygunsa beni arayın tel:0 555 314 7007
  • 6630-----645ytl 7610-----495ytl 6600---390 telefonlar sifir kutusundadir ankaradan haberin olsun eger istersen ve uygunsa beni arayın tel:0 555 314 7007
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris347

6630-----645ytl 7610-----495ytl 6600---390 telefonlar sifir kutusundadir ankaradan haberin olsun eger istersen ve uygunsa beni arayın tel:0 555 314 7007

neden bu kadar ucuzz?? ayrıca parçalar orjinalmi(kapak,pil,şarj aleti,mmc)
  • [Deleted by Admins]
  • Bakın sitedeki hafız kartının resmi ve açıklama. Açıklamada anladığım kadarıyla MMC, RS MMC ve bir de DV RS MMC arasındaki fark anlatılıyor..
    Η σειρά των νέων καρτών Dual Voltage Reduced Size MultiMedia Cards (DV-RS-MMC) που υποστηρίζουν την απαίτηση για λειτουργία σε χαμηλότερη τάση των κινητών συσκευών της επόμενης γενιάς, όπως είναι οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και τα κινητά τηλέφωνα, είναι επιτέλους εδώ! Αντιπροσωπεύοντας μια μείωση κατά 70% του συμβατικού ρεύματος λειτουργίας των 80mA, το διπλό χαρακτηριστικό της τάσης 1.8V και 3.3V, επεκτείνει τη χρήση των μπαταριών της συσκευής, με το να επιτρέπει στις κινητές εφαρμογές να γράφουν και να διαβάζουν δεδομένα με ένα χαμηλό ρεύμα της τάξης των 20mA.

Οι κάρτες Reduced Size MultiMedia της Kingmax, είναι η πιο μικρή (από τις μικρότερες μνήμες τύπου flash στον κόσμο), βολική και ανθεκτική λύση για την αποθήκευση δεδομένων από ποικίλες ψηφιακές εφαρμογές. Αυτές οι μικρές αλλά ισχυρές κάρτες αποθήκευσης, σχεδιάστηκαν για να χρησιμοποιηθούν με μια σειρά ψηφιακών συσκευών που υποστηρίζουν το DV-RS-MMC, RS-MMC, MMC και SD φορμά (με χρήση αντάπτορα). Η αξιοπιστία και η αντοχή τους εξασφαλίζουν ότι τα δεδομένα σας είναι εκεί όταν τα χρειάζεστε

• [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.