Şimdi Ara

Nokia 6630-6680-7610-6600 vb. Paylaşımlar (374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.658
Cevap
0
Favori
700.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 GB 6630 U KAPLUMBAGAYA CEVIRIYOR
  • sunuda sorayım bugun 6630 u güncelledik son sürüm oldu ama Türkçe seceneği yok bu sorunu nasıl cözeriz
  • arkadaşlar benim internet sorunum var telsim hattım var ama nete giremiorm ayarlarımı yaptırdım ama paket veri yok dio nasıl yapıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjk_liyiz

arkadaşlar benim internet sorunum var telsim hattım var ama nete giremiorm ayarlarımı yaptırdım ama paket veri yok dio nasıl yapıcam

dostum telsimden gprs e girmen için 750 kontür yükleyip hattını ngprs e açtırman gerek.yüklediğin 750 kontürle 1 ay sınırsız internette bağlanabilirsin.karar senin
  • arkadaşlar lütfen cewap verin internet sorunumu nasıl halletçem yaaa
  • sana açıkladık ya kardeşim 750 kontürü yükle (tabi acı koymazsa) hem 1 ay internetine bağlan hep internetini açtır.
  • ark. birsürü tema waw ogg filan vermişiniz hepsinin link i ölmüş
  • Merhaba arkadaşlar 6630 telefonuma *.jar uzantılı oyumları kart okuyucumla birlikte atıyorm ama telefonun dosya yöneticisine girdiğimde görmüyor aynı şekilse *.sis dosyalarınıda görmüyor ne yapmalıyım teşekkürler
  • slm beyler bende 6670 var sorun hiçbi kulaklık uymuyo neden olabilir ve hangi kulaklık uyar cevap bekliyorum saygılar
  • SLM BEN CAMERA DAN HİÇ MEMNUN DEİLİM ARKADAŞLAR AYARLAR EN İİ Bİ ŞEKİLDE YAPTIM FAKAT ARKADAŞINKI GİBİ KALİTELİ ASLA ÇEKMİYORRR BİZİM VERSİYONLAR FARKLI ACABA DEĞİŞİRMİ VERSİYONDAN VERSİYONA ARTK BAŞKA İHTİMAL VEREMİYORUM YANİİ BENİM VERSİYONUM 4.03.18 LÜTFEN Bİ YARDIMCI OLUM TELEFONU SATMA DERESESİNE GELDİM ARTK...
  • arkadaşlar bu 6630 a radio yuklenebilio mu bi arkadaşta görmüştüm yuklemiş iyice ögrenmöek istiorum????????
  • Slm Arkadaslar
    6630 için 400 ytl verdim
    512 hafiza karti ve batarya aldim yanında kulaklık dail telefon temiz

sizce iyi mi?

Buarada 512 hafiza karti ne kadar
    batarya ne kadar
    kulaklık orginal ne kadar

Bunlar çin mali ama orginal
    Arkadastan aldim sizce nasil?
  • İyi akşamlar arkadaşım öncelikle bu dosyaları indirebilmek için sizin onay vermeniz gerekiyor sanırm teşekkürler
  • selam arkadaşlar
    bende nokia 6630 aldım.gayet memnunum telefondan,yalnız radio yüklenebiliyor mu?yardım edebilirseniz çok sevinirim.bu arada telefonum ikinci el versiyonu 5.03.08.daha yüksek versiyonu var mı?yada telefonumun versiyonunu yükseltebilirmiyim?
  • arkadaşlr 6630 a radio yuklenebiliomu bi arkadaşımda görmüştüm vardı
  • telefonunu gps modülle kullanan ve navigasyon pro. yükleyen varmı acaba?(tomtom,route66,spotniq,navman vb.)
  • kardeşler bi soru sorcam bu 6630 un sıfır garantili fiyatı ne civarlarda yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar benim 6630um war ama bir sürüde sorunum war sizden yardım istiorum öreneğin temalarda düzenle bölümünde temlarımın renk paletini değiştiremiorum bunun nedeni sizce nedir?bunun haricinde bazen video izleyemiorum açılmıyo bide bilmiorum telefonun özelliği değilmi ama ekran koruyucumuda resim yapamıyorum bütün bunların cvplarını merak ediorum bazen telefonumun kaçak olduğundan şüpheleniorum arkadaşlar ltfn yardım edin cvplarınızı bekliorum
  • arkadaşlar 7610,6600 için filan

tema
    oyun
    duvar kağıdı

filan paylaşımı yapalım
    76 10 kullananlar telefonlarından memnunlar mı?
  • 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.