Şimdi Ara

Nokia 6630-6680-7610-6600 vb. Paylaşımlar (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.658
Cevap
0
Favori
700.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizde ultra mp3 player nasıl çalışıyo???
  • MERHABA ARKADAŞLAR YENİ BLUETOOTH BAGLANTI CİHAZI ALDIM CİHAZ BENİM 7610 U GÖRÜYOR FAKAT TELEFONUN İÇİNDEKİLERİ GÖSTERMİYOR SENKRANİZASYON FALAN MI ETMEM LAZIM VEYA BUNUN BİR AYARI NI VAR LÜTFEN YARDIM
    BUNUN NEDENİ NEDİR ACABA BANA ACELE YARDIMCI OLACAK BİRİ VARMI ACABA
  • slm

arkadaşalr bana acıl 6630 arayanı engelleme programı lazım elinde olan varmı

arama ve mesaj engellemek için yardım cı olan arkadaşlara tşk şimdiden
  • program bulunda saolun yardımçı oldunuz için
  • Merhaba arkadaşlar... Ben Nokia 6630 u tam 1 yıl kullandım daha önce...

Mesajların çoğunu okudum bazıları 6630 un kamerasının kötü olduğunu söylemiş... Ben buna kesinlikle katıllmıyorum...

Telefonu değişiklik olsun die 6-7 önce satmıştım.... Şu an inanın bana bir sürü model inceleme me rağmen tekrardan Nokia6630 almayı düşünüyorum...

Ya 6630 alıcam yada 6280...!

Neyse ben size Nokia6630 ile çektiğim resimlerden bir kaç tane örnek vereyim. O kötü çekiyor diyen arkadaşlar itafen... Çekmesini bilirsen telefon iyi çeker..

Buyrun:

BAKIN DİKKATİNİZİ ÇEKERİM AŞAĞIDAKİ İKİ RESİMİ OTOBÜSDE GİDERKEN HAREKET HALİNDEYKEN ÇEKMİŞTİM:..

KİME GÖSTERSEM KİMSE İNANAMAMIŞTI O GÜNLERDE... :)

Özet olarak diyebilirim ki Telefonlar Arasında Nokia6630 un yeri bi başka...!

Bu telefonu kullanmadan öleyim demesin kimse :D Benden söylemesi....!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane48 -- 19 Mayıs 2007; 10:46:20 >

• @Efsane48
    fotolar gerçekten 10 numara

6630 neredeyse nokia nın en klas telefonudur,
    işlemci hızı,foto kalitesi,ışık sensörü(ilk 6630 da çıkmıştı)

ve artık video kalitesinede laf yok,vermiş olduğum program sayesinde-
    avi kalitesinde 320*240 piksel saniyede 30 fps vide kaydı yapabiyorsunuz-
    sorarım size şu anda hangi telefonda avi video var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 19 Mayıs 2007; 10:54:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: soylu

@Efsane48
    fotolar gerçekten 10 numara

6630 neredeyse nokia nın en klas telefonudur,
    işlemci hızı,foto kalitesi,ışık sensörü(ilk 6630 da çıkmıştı)

ve artık video kalitesinede laf yok,vermiş olduğum program sayesinde-
    avi kalitesinde 320*240 piksel saniyede 30 fps vide kaydı yapabiyorsunuz-
    sorarım size şu anda hangi telefonda avi video var

evet haklısın dostum... isterseniz daha koyarım bi ton resim buraya....

Bu telefonun kamerasına laf edecek adamın alnını karışlarım walla

Ne bileyim ileride bunu Nokia6630i sini çıkarsal 2mpx kamera ve flash lı olarak varya peynir ekmek gibi satılır..

Şu haliyle bile N Serisi hariç tüm telefonlara 100 basar özelliklede Ekranının büyüklüğü ve görüntü kalitesi ile...

bence abartmıyorum tarihe geçecek bir telefon...

Şu an Nokiaların N Serileri hariç son çıkan telefonların işletim sistemi JAVA...!

Bu telefon çıkalı nerdeyse 3 yıı geçiyor ve işletim sistemi Symbian... Rahat rahat tema kur, oyun kur, program kur......!

Ben Sırf Samsung D900 ü Symbian değil diye eledim alacaktım bu günlerde..

Şimdi ya bunu alıcam tekrardan yada 6280....!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane48 -- 19 Mayıs 2007; 11:06:01 >

• 6280 i hiç tavsiye etmem,çabuk sıkılırsın,ekranına aldığı toz bile sıkıntı verir...
  • quote:

6280 i hiç tavsiye etmem,çabuk sıkılırsın,ekranına aldığı toz bile sıkıntı verir...

Hadi yaw

üzüldüm bak şimdi nokianın N80 hariç en adam akıllı kapaklı düzgün görünen telefonu gibi gelmişti bana....!

neyse burdan biraz daha araştırayım bakayım..!

senin önereceğin bi model varsa söle de inceleyeyim...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Efsane48

quote:

6280 i hiç tavsiye etmem,çabuk sıkılırsın,ekranına aldığı toz bile sıkıntı verir...

Hadi yaw

üzüldüm bak şimdi nokianın N80 hariç en adam akıllı kapaklı düzgün görünen telefonu gibi gelmişti bana....!

şu an için alınacak tek telefon n73 ama o da foto da çok yavaş,ve kapaklı değil...

• arkadaşlar herkeze slm

ben gecenlerde arama ve sms engelleme programı buldum hakan. arkadaşımız saaolsun verdi ama full olanını buldum

6680 de dendeim oldu bugun 6630 a yükleyince progarm ingilizce oldu ve engellediyim kişi benı aradı gene

deneme yapdım kendi telimle de engellemedi niee engellemiyo acaba

türkceydi program 6680 de türkçe çalışıyo 6630 da ingilizce çalışıyo neden sorun nerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Efsane48

quote:

Hadi yaw

bence 6280 kızakları salam dayanıklı kızaklara sahip

kendim kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım ve karşılasanı görmedim

sen yanlış yerdesın 6270 6280 6288 topigine bak derim
    burada kullanan yokdur

o topikde herkez kullanıyo daha iyi bilgi edinirsin

• arkadaşalr v3 ten sıkıldım mp3 ve özellikli bi telefon almaya karar verdim 6630 da karar kıldım fiyatınıda gözönüne alarak? sizce iyimi ettim?? şimdiden teşekkürler
  • ben 6630 kullanıyorum bence harika tlf herşeye uyuyo pc diğer cep tlf larına 1 gb mmc kartı uyuyo hatta 2 gb bile uyyo ben 2 gb siparişi verdim bakalım bence harika tlf her program çalıştırıyor
  • kad kad kardeş programı atarsan buraya bizde deneyelim 6630 za bakalım bizde nasıl olacak ona göre sana bilgi vere biliriz. kolay gelsin
  • arkadaşlar bana sağlam yüksek çözünürlüklü fotoğraf çeken bi program lazım 6630 için. konuyu aradım ama bulamadım. program adı verirseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ajfa

arkadaşlar bana sağlam yüksek çözünürlüklü fotoğraf çeken bi program lazım 6630 için. konuyu aradım ama bulamadım. program adı verirseniz sevinirim

hiç aramayın bulamazsınız,6630 un donanımsal özellikleri buna izin vermez,
    video olayında bunu azda olsa çözdük,daha kaliteli ve daha yüksek çözünürlüklü avi video çekiyor,
    gerçi işlemci hızı yeterli değil ama gayet tatminkar,bunu üst konuda görebilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_13942953/tm.htm
    fotoya gelince sadece bazı programlar enterpolasyon desteği sağlayarak 2 mp çekim olanağı sağlıyor,
    bunlardan biride flexi cam pro bir dene istersen...

• verdiğin linkteki proyu yükledim ve ayarladım bu telefon için çok ii video çekiorum. flexi cam pro yu nerde bulabilirim site falan biliomusun?
  • quote:

verdiğin linkteki proyu yükledim ve ayarladım bu telefon için çok ii video çekiorum. flexi cam pro yu nerde bulabilirim site falan biliomusun?

flexi cam pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 30 Mayıs 2007; 10:15:26 >
  • quote:

quote:

verdiğin linkteki proyu yükledim ve ayarladım bu telefon için çok ii video çekiorum. flexi cam pro yu nerde bulabilirim site falan biliomusun?

flexi cam pro

saol. programı buldum yükledim 1600 x 1200 modunda müthiş foto çekiyo. ama program full değil bunu nasıl çözebilirim. registration kodu veya crack lisi lazım

• 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.