6630 demode oldu demek haaa acaba niye bizim haberimiz yok. yoksa sadece senmi biliyon?
senin o zaman telefon piyasasından haberin yok hacı
valla holocousta katılıyorum 6630 lar ölmeye basladı sanki cok arkadasım aldı 6630 iki ay sonrası hepsi değiştirdiler
k750i varken düşünmeye gerek yok 6630u al k750i kullan
bence kesinlikle 6630 pişman olmazsın şekline laf ediliyor bende beğenmiyodum ama aldıktan sonra aşık oluyosun tele kullanımı en rahat telefon kullandıkça bırakası gelmiyo insanın mp3 de çok ii çalıyo ben sırf mp3 için aldım tatmin etti beni tek eksiği şarjı 2 gün gidiyo
quote:
Orjinalden alıntı: levent_erkan
tasarımı berbat olmasa 6630 al dicemde bence 6680 veya k750 arasında tercih yapmalısın.k750 bi süre sonra sıkıcı olabiliyo eger devamlı telefonla haşır neşir biriysen nokialardada 10 numara mono ses kalitesi var kamerada k750 ile kıyaslanmaz
nokia 6630 kesinlikle stereo
6630 un demodesi olmaz çok süper bir telefon her şeyile çok süper ben kendim şuan kulanıyorum ve herşeyile 4+4 lük ben program yükle sürekli yenilikler ekle ericson gibi telefonlara bağlı kalınmaz 6630 her türlü aşar.TAVSİYE EDİYORUM 6630 ÇOK ÇAÇA TELEFON
symbian kullanmak istiyorsan 6630 derim... ama telefonun tipini ben hiç beğenemedim gitti ne öyle abi armut gibi.. ama tabiki zevkler ve renkler ...........
quote:
Orjinalden alıntı: atag
symbian kullanmak istiyorsan 6630 derim... ama telefonun tipini ben hiç beğenemedim gitti ne öyle abi armut gibi.. ama tabiki zevkler ve renkler ...........
neeeeeeee yavaş gel cam çerçeve kıracan aman dikkat et...
bende inat ettim tipini begenmedigim icin alamdım d500 aldım ama kesmedi yani sonunda 6630 cekti kendine beni :) gercekten insanon elicabuk alısıyor bende tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: zzzzz
bende inat ettim tipini begenmedigim icin alamdım d500 aldım ama kesmedi yani sonunda 6630 cekti kendine beni :) gercekten insanon elicabuk alısıyor bende tavsiye ederim
demekki inat etmenin faydası yokmuş bunu bir kere daha yaşadık senin sayende görmüş olduk.
inat edip nokia almayanlar sizde yola gelin...
quote:
Orjinalden alıntı: TEKNODE
k700den sonra 6630 al iyi gider
tam ekran video 1.3 mp kamerası vvs özlelikleri yeterince tatmin edici.
BENİM GÖRÜŞÜM BÖYLE
tabi işletim sistemi önemli ise
bencede.. yine bu forumda okuduğuma göre mobile-review 6630 un en başarılı smartphone olduğunu -diğer 66**- serilerine göre yazmıiş.. eğer çok para vermek istemiyorsan fiyatıda gayet uygun 500-550 civarında..
bende 3 aydır 6630 var haman kos al dehset bi alet..........
yorumların iyi de biraz daha az 6630 yanlısı olsaymışın daha iyi olurmuş yani eşit olsaymışın
quote:
Orjinalden alıntı: emrahyaz
ilk önce nasil bi telefon istediginin, hangi özelliklere önem verdigini irdele, eger kamera performansi ve ses kisaca multimedya özellikler senin icin önemliyse K750i al, büyük ekran, tatmin edici resim kalitesi, telefonunu uzun süre kullanmak istiyorsan yani saglam bisey istiyorsan, bununla beraber symbian la telefonunu gelistirmek istiyorsan yani bu tarz seyleri seviyorsan 6630 almalisin, unutmaki multimedya yönünden K750i, 6630 dan cok daha üstün bir cihaz ama unutma ki sadece multimedya özelliklerinin fazla olmasi bir telefonu secmek icin yeterli degil, onu kullanirken mutlu olmak da önemli, bu önerimi dikkate almani tavsiye ederim...
quote:
Orjinalden alıntı: Snoopboy
Arkadaşlar Benim k700i Telefonum var onu satıp nokia 6630 almayı düşünüyorum sizce almaımıyım Ben özelliklerini çok beyendim
quote:
Orjinalden alıntı: kirallarvadisi
yaa hem o telefonun şeklide gıcık
dostum kusura bakma ama o senin kendi gıcıklığın olmasın?
eğer telefon multimedia alacaksan tamam diğerlerine bakabilirsin ama şunu unutma symbianlı telefonlar ölmüyor sürekli yeni birşeylerle kendini geliştiriyor. bende 7610 var vallahi sürekli kendini geliştiriyor şimdide hareketli temalarwma playerler daha neler neler
quote:
Orjinalden alıntı: Herşeyi Bilen Adam
eğer telefon multimedia alacaksan tamam diğerlerine bakabilirsin ama şunu unutma symbianlı telefonlar ölmüyor sürekli yeni birşeylerle kendini geliştiriyor. bende 7610 var vallahi sürekli kendini geliştiriyor şimdide hareketli temalarwma playerler daha neler neler
ah dostum kardeşim bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama kimse dinlemiyor symbian olması hiçibişey farkettirmez diyolar java var yeter diyip java ile symbianaı aynı kefeye koyuyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme