Şimdi Ara

nokia 6630 için hafıza kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nokia 6630 için hafıza kartı almak istiyorum. hepsburada.com gibi sitelerde mevcutmudur acaba? veya başka bir yerlerde?

• arkadaşım onu burada sorana kadar hepsiburada.com a girip te arasana hem senin içinde daha kolay olmazmı.. herneyse bu konuyla ilgili 5496846135486 kere konu açıldı ama hala rama yapmaktansa yeni topic açılıyor..
    internette bi çok sitede bulabilirsin..kısa bi arama yapman yeterli.. yanlız dikkat etmen gereken rs-mmc dv alacaksın
  • bidoluda istedigin kadar dv rs mmc kart var
  • sağolun arkadaşlar.
  • www.hepsikamera.com
    Burada 1 gb'a kadar mmc dv kart var
  • gittigidiyor.net te oldukça fazla var ve oldukça ucuz ama tabiiki ikinci el
  • Selam ben gittigidiyordan 1 gb aldım sıfır kingston 5 yıl garanti...Çok iyi veucuz
  • kardeslaer bende 512 kıngston mobile vardı ama 6630 arada bır hata verıyordu. sonra kartı tanımadı ve bozuldu. garantıye verdım buyuk ıhtımal yenı kart gelecek. gelecek olan kart da aynı hatayı verır mı. kargo ucretı vermekten bıktım artık
  • kardeslaer bende 512 kıngston mobile vardı ama 6630 arada bır hata verıyordu. sonra kartı tanımadı ve bozuldu. garantıye verdım buyuk ıhtımal yenı kart gelecek. gelecek olan kart da aynı hatayı verır mı. kargo ucretı vermekten bıktım artık
  • hayır arkdasım wermez.cunku bu telefon 6630.ben kullanıyorum kıngston 512 hıc bı sorunum yok kartla hersey duzgun calısıyor
  • dostum ben de İzmir de 6630 için Sandisk 512mb aldım 12 taksit 65 ytl ye, bilgin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çerkez -- 16 Nisan 2006; 4:47:25 >
  • 512 Kingston 39 YTL 12 aya kadar taksitLewww.hepsiburada.com

ama sakınwww.bidolu.com dan aLma uurunde geLmez paranıda gerı aLamazsın 2 aydır ugrasıyırom

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.