Şimdi Ara

Nokia 6670 de Mesaj İndexlemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

6670 de şöyle bir özellik var. ( Bug mu özellikmi tartışılır)

Rehbere kayıtlı yada kayıtsız bir numaradan gelen mesajlar, sonradan rehbere kaydedildiğinde yada rehberdeki ismi güncellendiğinde. Mesaj için görünen "gönderen adı" güncellenmiyor.

Yani bir numaradan msj geldi ve bu numara rehberde A diye kayıtlı olsun A dan gelen mesaj varken Rehberden Anın ismini değiştirerek B yapalım. Mesajlarda isim hala A görünüyor.

Bu sorun diğer modellerdede böylemi ve de bunun bir çözümü varmı?

• demek ki ismi statik tutuyorlar ve güncellemiyorlar. telefon daha hızlı çalışsın diye böyle bir olaya gitmiş olabilirler. Bazı telefonlarda mesajlara girmek birkaç saniye alabiliyor ericsson gibi..
  • Ama çok saçma oluyor böyle rehberde kayıtlı olmayan bir numaradan msj gelince sonradan numarayı kaydetsemde. msj ekranında hala numara görünüyor isim görünmüyor. Diğer modellerde böyle birşey varmı diye de sormuştum ama kimseden bi cvp gelmedi. Malesef saçma sapan topicler prim yapıyor bu forumda

Keşke topiğin başlığını "Kimin mesajı kimi döver " gibi bişey koysaydım
  • arkadaşım eski kaçacak ama T65 imde isimler güncelleniyordu ve daha birçok ufak ayrıntılarda gizli güzel özellik. ama telefon felaket yavaş...
    Aynı markada farklı telefonlarda bile bu özelliği koyabilir, kaldırabilirler.. Performans kriterlerine göre belki de..
  • Koca forumda yukardaki soruya cevap verecek kimse yokmu şimdi???
  • arkadaşım yeni telefonlarda symbian işletim sistemi olduğu için telefonda yavaşlama olmasın diye isimleri güncellemiyor ama 6670 te bir kaç hata daha var nokia bu hataları düzeltmek için yeni versiyon yapıcak. yakında çıkar bu güncellemeyide yaparlar sen merak etme!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klad -- 18 Nisan 2005, 16:35:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.