Şimdi Ara

nokia 6700 rehber sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 6700 telefonda sim rehberi doldu ve telefon rehberine kayıt etmeye başladım.rehber ayarlarından sadece sim olan ayarı telefon + sim olarak değiştim ama rehbere geldiğimde hazır değil uyarısı veriyor sadece telefon rehberi dediğimdede aynı yazı.sadece sim dediğimde ise açılıyor. sim kartı çıkartıp hatsız açınca telefon rehberi açılıyor.sorunu yaşayan veya bilen biri varsa bilgilendirirse sevinirim.iyi forumlar.

• Tüm SIM rehberinizi telefona aktarıp SIM kartı da temizleyip yalnızca telefon belleğini kullanmayı deneseniz?
  • kopyalamada hazır değil yazıyor.
  • Başka bir SIM kart takınca da aynı şekilde mi davranıyor peki?
  • evet aynı durum tekrarlanıyor.bugün yazılımsal olabilir dendi.kvk ya bıraktım herhalde versiyon yüklenir...
  • KARDŞ KESİNLİKLE YAZILIMSALDIRR ARKADAŞIMDA OLMUŞTU YENİİ YAZILIM ATTIKK DÜZELDİİ
  • %90 oyle bakalım bıraktık servise.buraya yazarım ileride boyle bir sorunla karsılasan olursa faydamız olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PES MAN

%90 oyle bakalım bıraktık servise.buraya yazarım ileride boyle bir sorunla karsılasan olursa faydamız olsun...

sorunu nasıl hallettin aynı sorun bende de var tarif ettiğin herşey aynı
  • Yeniden yazılım atılması gerekiyor telefona bilginiz olsun...kvk da 10 dk da atıldı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.