Şimdi Ara

Nokia 6730 - samsung s5200 - Nokia E72

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçmişte laptop alırken ve elektronik cihaz alırken sizin yorumlarınız sayesinde doğru kararlar aldım.
    Bu günlerde cep telefonu alacağım ve kendi zevk ve ihtiyacıma yönelik 3 farklı telefonu sizlere danışmak istiyorum. Teknolojiyi takip etmeme rağmen tercihlerim "klasik,tuşlu,şarjı uzun giden cep telefonu" yönünde :)

-------Telefondan beklentilerim-------
    • -incelik(10-12mm civarı)
    • -Hafiflik
    • -uzun bir bekleme süresi(ortalama bir kullanımda 3-4 günden kısa olmaması)
    • -Performans-hızlı bir işletim sistemi
    • -dokunmatik OLMAYAN Tuş takımı :))
    • -Sorun çıkarmayacak bir model olması
    • -Kullanışlı ve hızlı bir menü
    • -dayanıklılık

-------Olursa süper olur diyeceğim özellikler-------
    • -Uygun fiyat
    • -Wi fi

3 modele indirgedim bu özellikteki telefonları : Nokia E72 - Nokia 6730 - Samsung s5200

1)Nokia E72 :olumlu yönleri: İnce oluşu(10mm), kullanışlı oluşu, wi fi, uzun bekleme süresi(ortalama 4-6 gün), klavye gibi birçok aranan özelliğe sahnip oluşu insanı cezbediyor.
    Bir de madalyonun diğer yüzü var : Fiyat uçuk(650-700 civarı), ağırlık 128 gram. Bir de dayanıklılık konusunda çekincelerim var.

2)Nokia 6730 (İLKERİN GÜNLÜĞÜ kullanıcısına detaylı açıklamaları için teşekkürler): Hafif, kullanışlı, uzun bekleme süresi(E72 kadar değil sanırım), uygun fiyat, hafifliği(83 gr)
    Olumsuz yönleri ise: pek ince olmayışı(12.6mm)

3)Samsung s5200: olumlu yönleri: çok şık, ince(10.9mm- E72den biraz fazla ), uygun fiyat
    Olumsuz yönleri ise: bekleme süresi diğerlerinde belirtilenin yarısı(muhtemelen ortalama kullanımda 2-3 gün kadar gider),bir de kullanan arkadaşlarım samsung'ların menü'lerinin yavaşlığından şikayet ediyorlar.

Ürünlerle ilgili sizlerin de görüşlerini merak ediyorum, başka alternatiflere de açığım :)

• YArdımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • Dostum Tabii Bi E72 6730 La Karşıalştırılamaz ..... s5200 Da 6730 la Karşılaştırılamaz ... Tam Ortası 6730 Bnde Almayı Düşnüorm E72 Biraz Pahalı Bu Arada 6730 un Şarjı 7 Gün Gidiormus Full Acık Kalsa ...Kesinlikle Samsung Önermem ... Hİç Bir Tema Oyun Kaldırmıyor Choq Kötü Samsunglarda Alcaksan i800 omnia war ama choq pahalı E72 alacagına 5800 alırsın Bnce Piyasasnın En İyi Telfonu ;Kndmn Wi-Fi İhtiycaı olmadıgı İçin 6730 Düşnüorm
    Bnce Samsungları Ele........
  • Diğer iki cihaz E72'nin yanından bile geçemez.

600MHz işlemci
    Symbian S60v3FP2 işletim sistemi
    Wi-Fi
    Ücretsiz Ovi Maps

Bunlar bile yeterli bence E72'yi almak için.
  • bunlar arasında baskın olan e72
  • E72

E71 de olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.