Şimdi Ara

=> Nokia 700 | Belle FP2 - 1.3 GHz - 3.2' AMOLED CB - 720p - 5MP - NFC <= (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
6
Favori
40.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: Cold Death

arkadaşlar telefonu dün aldım daha önce iphone 4 kullandım biraz alışması zor ama telefonu açıkcası iphone 4 ten daha çok beğendim. sormak istediğim şeyler var.

telefondaki uygulamaları, müzikleri, resimleri nasıl hafıza kartına atacağım ve yeni bir şey yüklediğim zaman bu direk hafıza kartına mı gidiyor? gitmiyorsa oraya direk yönlendirme gibi bir şey var mı?

Bilgisayarınıza Nokia Suite kurun. Telefonunuzu PC'ye bağlayın ve Bilgisayar'da Nokia 700 görünür. Ordan atabilirsiniz. Ayrıca uygulama kurarken kurmak istediğiniz yeri sorar

müzikleri nokia suite ten atmıştım direk telefon hafızasına gitti, dediğiniz gibi yapınca hafıza kartına kopyalayacağım yani. resimler için de aynısı geçerli mi? yani aynı nokia suite ten atılmış gibi müzik çalar ve galeride gözükecek mi?

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar telefonu dün aldım daha önce iphone 4 kullandım biraz alışması zor ama telefonu açıkcası iphone 4 ten daha çok beğendim. sormak istediğim şeyler var.

telefondaki uygulamaları, müzikleri, resimleri nasıl hafıza kartına atacağım ve yeni bir şey yüklediğim zaman bu direk hafıza kartına mı gidiyor? gitmiyorsa oraya direk yönlendirme gibi bir şey var mı?

Bilgisayarınıza Nokia Suite kurun. Telefonunuzu PC'ye bağlayın ve Bilgisayar'da Nokia 700 görünür. Ordan atabilirsiniz. Ayrıca uygulama kurarken kurmak istediğiniz yeri sorar

müzikleri nokia suite ten atmıştım direk telefon hafızasına gitti, dediğiniz gibi yapınca hafıza kartına kopyalayacağım yani. resimler için de aynısı geçerli mi? yani aynı nokia suite ten atılmış gibi müzik çalar ve galeride gözükecek mi?

Dediğim gibi yaparsanız olur. Ayrıca Nokia Suite'den Araçlar>Seçenekler>Cihazlarım'dan tercih edilen hafızadan da yapabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dediğim gibi yaparsanız olur. Ayrıca Nokia Suite'den Araçlar>Seçenekler>Cihazlarım'dan tercih edilen hafızadan da yapabilirsiniz.

çok teşekkürler hocam, nokia kullanmamıştım hiç ondan bu tür basit sorular soruyorum. teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: WpTürkiye

Arkadaşlar cihazı aldığımızda üzerinde Türkcell ineternet yapılandırma ayarları mevcuttu, ancak bu ayarlar kazayla silindi, şimdi bir aydır türkcell ve nokia arasında mekik dokuyorum ancak her 2 firmada ayarların olmadığını söylüyorlar. Wifi haricinde 3g ile internete giremiyorum maalesef, cihazında türkcell internet ayarları olan arkadaşlar ayar verilerini sırasıyla pm atabilir mi acaba..

dostum ya aynı problem benimde başıma geldi . çözüm bulabildin mi
  • bide bazen wireless e telefonu kapatıp açmadan bağlanmıyor aynı sorunu yaşayan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakos

bide bazen wireless e telefonu kapatıp açmadan bağlanmıyor aynı sorunu yaşayan var mı

Modeminizde sorun olabilir. O kadar Wi-Fi açıp kapatırım sorunsuz bağlanıyorum.
  • Burdan haber vereyim yakında çıkacak Nokia Belle FP1 güncellemesi ile telefonumuz daha iyi hale gelecek. Bazı önemli özellikler:
    - Eğlence deneyimini artıracak.
    - Dolby ® Headphone ve Dolby ® Digital Plus ile müzik, video ve oyunlarda daha iyi ses deneyimi
    - 20 yeni ve geliştirilmiş widget
    - Yeni, daha hızlı ve HTML 5 destekli tarayıcı
    - Nokia Haritalar'ın son sürümü
    - Duyurulan Microsoft Uygulamalarını (OTA) Wi-Fi ile indirme (Yazılım güncelleme)
    - Daha iyi bildirim çubuğu
    - Yenilenmiş görev yöneticisi
    - İşlemci hızı 1 GHz'den 1.3 GHz'ye artırılacak.
  • quote:

quote:

bide bazen wireless e telefonu kapatıp açmadan bağlanmıyor aynı sorunu yaşayan var mı

hayır tek modemde değil tüm wirelesslere baglanırken önce telefonu açıp kapatmak zorunda kalıyorum internette araştırdım aynı problemi yaşayanlar var..
  • quote:

quote:

quote:

hayır tek modemde değil tüm wirelesslere baglanırken önce telefonu açıp kapatmak zorunda kalıyorum internette araştırdım aynı problemi yaşayanlar var..

İlk sizden duydum. Herhangi bir uygulama ile çakışıyor olmasın?
  • http://forums.techarena.in/portable-devices/1447801.htm

http://discussions.nokiausa.com/t5/Connectivity/Nokia-700-Wi-Fi-not-working-until-reboot/td-p/1252941

gibi bi kaç sitede daha var belki de bi uygulama ile çakışıyor dediğiniz gibi ama hangi uygulama buna neden olabilir ki..

• quote:

http://forums.techarena.in/portable-devices/1447801.htm

http://discussions.nokiausa.com/t5/Connectivity/Nokia-700-Wi-Fi-not-working-until-reboot/td-p/1252941

gibi bi kaç sitede daha var belki de bi uygulama ile çakışıyor dediğiniz gibi ama hangi uygulama buna neden olabilir ki..

Evet dediğiniz gibi. Peki son güncellemeyi yüklediniz mi?

• 111.020.0308 yüklü eğer symbian güncellemesini kastediyosanız.. telefonu kapatıp açınca normal,bi kaç gün hiç kapanmadığı zaman ağa bağlanıyomuş gibi gösterip baglanmıyor. sonra da hiç komut vermemiş gibi bekliyor wlan sayfasında.. ilginç..

birde ilk aldığımda turkcell den internete girebiliyordum sonra bişiler oldu o da kayboldu .. işin daha da garibi turkcell nokia 700 için ayarları olmadığını iddia ediyor.. WpTürkiye adlı arkadaşda da aynı problem uzun süredir var sanıyorum
  • quote:

111.020.0308 yüklü eğer symbian güncellemesini kastediyosanız.. telefonu kapatıp açınca normal,bi kaç gün hiç kapanmadığı zaman ağa bağlanıyomuş gibi gösterip baglanmıyor. sonra da hiç komut vermemiş gibi bekliyor wlan sayfasında.. ilginç..

birde ilk aldığımda turkcell den internete girebiliyordum sonra bişiler oldu o da kayboldu .. işin daha da garibi turkcell nokia 700 için ayarları olmadığını iddia ediyor.. WpTürkiye adlı arkadaşda da aynı problem uzun süredir var sanıyorum

Siz baya bir eski sürümde kalmışsınız. 2 sürüm eski kullandığınız. *#0000# Seçenekler>Güncellemeleri kont. et deyiniz ve güncelleyiniz. Son sürüm 111.030.0609 olacak.
    Diğer sorununuz ile ilgilenmeye çalışacağım.

• quote:

quote:

111.020.0308 yüklü eğer symbian güncellemesini kastediyosanız.. telefonu kapatıp açınca normal,bi kaç gün hiç kapanmadığı zaman ağa bağlanıyomuş gibi gösterip baglanmıyor. sonra da hiç komut vermemiş gibi bekliyor wlan sayfasında.. ilginç..

Siz baya bir eski sürümde kalmışsınız. 2 sürüm eski kullandığınız. *#0000# Seçenekler>Güncellemeleri kont. et deyiniz ve güncelleyiniz. Son sürüm 111.030.0609 olacak.

hiçbir güncelleme yok dedi dostum ya .. telefon aracılığıyla mı yüklediniz sizde onu..

• quote:

quote:

quote:

hiçbir güncelleme yok dedi dostum ya .. telefon aracılığıyla mı yüklediniz sizde onu..

Evet telefon aracılığı ile yaptım. Bana orda yazan Ürün kodunu yazar mısınız?

• 059L6T3 ürün kodu,

bi ara bu unsigned uygulamaları signed yapmak için birşeyler yapmıştım telefona acaba onunla ilgili birşey olabilir mi
  • quote:

059L6T3 ürün kodu,

bi ara bu unsigned uygulamaları signed yapmak için birşeyler yapmıştım telefona acaba onunla ilgili birşey olabilir mi

Sizin ürün Almanya ürün kodlu görünüyor ve güncelleme size henüz çıkmamış, hatta bundan önceki sürümde çıkmamış. Bundan sonra da o ürün koduna çıkmaz gibi. Dediğiniz şeyi bende yaptım sorun yok.
  • quote:

quote:

059L6T3 ürün kodu,

Sizin ürün Almanya ürün kodlu görünüyor ve güncelleme size henüz çıkmamış, hatta bundan önceki sürümde çıkmamış. Bundan sonra da o ürün koduna çıkmaz gibi. Dediğiniz şeyi bende yaptım sorun yok.

aynen doğru cihazı almanyadan aldım. fakat bundan sonra çıkacak güncelleştirmelerden hiç yararlanamayacak mıyım ben ?
  • quote:

quote:

quote:

059L6T3 ürün kodu,

aynen doğru cihazı almanyadan aldım. fakat bundan sonra çıkacak güncelleştirmelerden hiç yararlanamayacak mıyım ben ?

Bunun tek yolu var o da Türkiye ürün koduyla telefona flash atmak.

• quote:

Burdan haber vereyim yakında çıkacak Nokia Belle FP1 güncellemesi ile telefonumuz daha iyi hale gelecek. Bazı önemli özellikler:
    - Eğlence deneyimini artıracak.
    - Dolby ® Headphone ve Dolby ® Digital Plus ile müzik, video ve oyunlarda daha iyi ses deneyimi
    - 20 yeni ve geliştirilmiş widget
    - Yeni, daha hızlı ve HTML 5 destekli tarayıcı
    - Nokia Haritalar'ın son sürümü
    - Duyurulan Microsoft Uygulamalarını (OTA) Wi-Fi ile indirme (Yazılım güncelleme)
    - Daha iyi bildirim çubuğu
    - Yenilenmiş görev yöneticisi
    - İşlemci hızı 1 GHz'den 1.3 GHz'ye artırılacak.

eP_362, bu güncelleme ne zaman çıkar, bir bilgin varmıdır?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.