arkadaşlar ben telefonumda turkcell ve telsim olmak üzere 2 simkartı birlikte kullanıyorum.ama bu hatlar arasında geçiş yapabilmek için telefonumu kapatıp açmam gerekiyor,ancak böyle yaparsa diğer hattı aktif ,aktif olan hattımıda pasif yapmış oluyorum.acaba telefonumu kapatıp açmadan hatlar arasıda geçiş yapabilmem mümkünmü.?(program veya nokıa özel kodları ile)
oyle birseyi gerceklestirebilirsen bende haberdar olmak isterim. bak o zaman paraya kıyıp bende alacam 7610:)
ama sx1 ler stoklara girmeden halledersin insallah.yoksa sx1 alacagım:)
iyi fikir bana da pm atın bende alırım o zaman
bazı nokia tellerinde bu olay *3370# şeklinde yapılıyo telefon otamatik olarak açıp kapanıyo birde bi hattın içine 4 5 hat kopyalama olayı var onda tel kapanmadan geçiş yapıosun bizim bi tanıdık bu olayı yapıyo yani kart kopyalamayı istiyosanız bi sorim yapabilir sizlere
NIOKIA 6100 *3700# KODU İLE OTOMATİK AÇIP KAPIYORSUN AMA 7610 İÇİN BÖYLE BİR KOD OLMALI BENCE
*3700# YANLIŞ OLDU.....DOĞRUSU: *3370#
bence bir sor kardes sen, hatta diger telefonlar icinde mümkün mü diyerekten please:)
quote:
Orjinalden alıntı: ç@KAL
bazı nokia tellerinde bu olay *3370# şeklinde yapılıyo telefon otamatik olarak açıp kapanıyo birde bi hattın içine 4 5 hat kopyalama olayı var onda tel kapanmadan geçiş yapıosun bizim bi tanıdık bu olayı yapıyo yani kart kopyalamayı istiyosanız bi sorim yapabilir sizlere
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme