Merhaba arkadaşlar Ben 7610 aldım 2. el Telefon güzel ve hoş ama bir sorunum var
Şöyle söylim Telefon belli aralıklarla rehberdeki numaralara multimedia mesaj gönderiyo ve gönderen SEX felan yazıyo Virtual Sex felan yazıyor gönderen olarak mesajı silyorum ama ne fayda 10 dk yada 1 saat sonra tekrar gönderiyor.
Virüs olduğundan şüpheliyim o yüzden internetten virüs programı indirdim.
anti-virus_fsc_os7.sis Bu irüs programının dosyası
Tarama sonucunda birşey bulamadı ama devamlı mesaj göndermeye çalışıyor ne yapıcam ben bunula ya :( şimdiden yardımlarını için teşekkürler.
Saygılar
format at
*#7370#
ama rehberi yedeklemeyi unutma...
quote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::
format at
*#7370#
ama rehberi yedeklemeyi unutma...
EWT FORMAT YETERLİ OLUR SANIRIM
quote:
Orijinalden alıntı: »gαяgi»·
EWT FORMAT YETERLİ OLUR SANIRIM
Alıntıları Göster
Nasıl yani format. Formatı nasıl atıcam arkadaşlar pek bilgim yok ondan soruyorum. format atmak demek sistemi tamamen silmek demek mantıklımı yani bu :S
Ve nasıl format atıcam. Bi zahmet söylerseniz sevinirim.
Saygılar...
quote:
Orijinalden alıntı: excexc
Nasıl yani format. Formatı nasıl atıcam arkadaşlar pek bilgim yok ondan soruyorum. format atmak demek sistemi tamamen silmek demek mantıklımı yani bu :S
Saygılar...
Alıntıları Göster
işletim sistemi zaten silinemiyor yani korkma sadece sonradan oluşturulan dosyalar siliniyor telefon ilk günkü gibi oluyor
quote:
Saygılar...
Alıntıları Göster
Pardon arkadaşlar sonradan gördüm *37670 felanı pardon format attım ee şimdi nolacak :S
quote:
Saygılar...
Alıntıları Göster
*#7370#'i tuşla... Aman sarjının dolu olmasına dikkat et...
format attığın zaman telefon ilk alındığı gün gibi yeniden başlıcak... (TERTEMİZ)
rehberi de yedekle o da silincek
quote:
Pardon arkadaşlar sonradan gördüm *37670 felanı pardon format attım ee şimdi nolacak :S
Alıntıları Göster
mangothemesa arkadaşlar şimdi bir sorun daha var format çektim iyi güzelde :) bu ingilzce oldu türkçeydi şimdi ingilizce oldu ne b.k yicem ben yaaa :(
quote:
*#7370#'i tuşla... Aman sarjının dolu olmasına dikkat et...
format attığın zaman telefon ilk alındığı gün gibi yeniden başlıcak... (TERTEMİZ)
rehberi de yedekle o da silincek
Alıntıları Göster
sıcak sıcak 7610 olcek fırın dan yeni çıkmış gibi
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalinden alıntı: excexc
düzelmedi mi
quote:
quote:
düzelmedi mi
Alıntıları Göster
Ya dostlar düzeldimi bilmiyorum ama düzeldi gibi de bu türkçeydi fomrat yedi gavurca oldu :S ne edicme ben ya türkçeleşmeyi nasıl yapıcam hüühühühühüh
quote:
Alıntıları Göster
eskiden kurulmuş bir programdan olabilir.bence format atmayı dene.
quote:
Alıntıları Göster
ayarlar dan dili türkçe yap kardeş menü > ayarlar >phone>sonra önüne ilk gelene bas>sonra yine ilk gelene bas>ordan türkçe yi seç>sana bi soru sorcak ona yes de tel yeniden başlıcak türkçe olcak
quote:
mangothemesa arkadaşlar şimdi bir sorun daha var format çektim iyi güzelde :) bu ingilzce oldu türkçeydi şimdi ingilizce oldu ne b.k yicem ben yaaa :(
Alıntıları Göster
quote:
yok mu ingilizcen
quote:
quote:
yok mu ingilizcen
Alıntıları Göster
ben anlatım yaw tapıversin işte
quote:
ayarlar dan dili türkçe yap kardeş menü > ayarlar >phone>sonra önüne ilk gelene bas>sonra yine ilk gelene bas>ordan türkçe yi seç>sana bi soru sorcak ona yes de tel yeniden başlıcak türkçe olcak
Alıntıları Göster
ALLAH razı felan olsun yani valla oldu.
Ya kendime kızıyorum biliyo musunuz :) 5 senelik bilgisayr programcısıyım ulan kıçı kırık bi telefonu çözemedim :D hehe neyse saolun dostlar. saygı sevgi hürmet felan filan yani.
şimdi sizden bir rica daha ben bu telefona programlar felan yüklemem laızm malum kurcalizya :D
diyorumki nerde bulurum bu güzel programcıkları görüntüleri felanı filanı işte :)
tekrardan saygılar
quote:
ALLAH razı felan olsun yani valla oldu.
Ya kendime kızıyorum biliyo musunuz :) 5 senelik bilgisayr programcısıyım ulan kıçı kırık bi telefonu çözemedim :D hehe neyse saolun dostlar. saygı sevgi hürmet felan filan yani.
şimdi sizden bir rica daha ben bu telefona programlar felan yüklemem laızm malum kurcalizya :D
diyorumki nerde bulurum bu güzel programcıkları görüntüleri felanı filanı işte :)
tekrardan saygılar
Alıntıları Göster
dil olduysa ne mutlu bize gerekli programları maxicep.com dan bulabilirsin
quote:
dil olduysa ne mutlu bize gerekli programları maxicep.com dan bulabilirsin
Alıntıları Göster
ALLAH razı olsun
quote:
ALLAH razı olsun
Alıntıları Göster