Şimdi Ara

Nokia 7610 Telime Tema Yükleyemiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar usb den bağladım pc suite kullanıyorum hepsini yüklüyor bi türlü tema yükleyemiyorum sis uzantılı temalar nasıl yüklüyoruz 7610 a bilen varmı acaba ?

bi bakın link :http://img93.imageshack.us/img93/6609/kurtjr2.jpg yarısına kadar geiyor işlem başarısız diyor..=???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KurT_ -- 22 Kasım 2006; 12:12:21 >

• pc suit'ten yüklenio ama telefonda yüklenmiomu diosun?veya bluetooth'la dene
  • bluetooth 'um yok kardeş olsa tükan senin denerdik heralde..
  • sis uzantılı tema vb.şeyleri zaten symbian olduğu için telefon açıo usb'den olması lazım ama
  • evet program yüklüyorum+oyun yüklüyorum ama tema da yarısına kadar geliyor sonra işlem başarısız mesajını veriyor..acaba tema sis dosyalarını bir klasöre mi atıcağız..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KurT_

evet program yüklüyorum+oyun yüklüyorum ama tema da yarısına kadar geliyor sonra işlem başarısız mesajını veriyor..acaba tema sis dosyalarını bir klasöre mi atıcağız..?

garib bi sorun çünkü program ve oyunları yüklüo tema yüklenmio,ben temaları klasöre atmıom normal program oyun gibi atıom oluo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.