Şimdi Ara

!!Nokia 8 alıcam yardım!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada gördüğünüz gibi nokia 8 alıcam ama herhangi bir kronik sorunu varmı bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz?
    Kullanan varsa bana sorunu olup olmadığını yazabilir mi?

biliyorum teknoloji şans işi ama iyi ve kötü yorumları olan ve kötü yorumların ekran ve ısı üzerine sizce doğrumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşünmeden alabilirsin. 50 den fazla kişi benim önerim sonucunda aldı. Tek şikayet ettikleri nokta "Neden daha önce söylemedin ?" oldu. Hiçbir kronik sorunu yok bildiğim kadarıyla.

• Bildiğin jet valla tıklaman la sayfa yükleniyor kamera biraz yazılım oralarak gelişmeli o kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de yeni telefon aldım. Almadan önce aklımda Nokia 8 vardı fakat mağazaya gidip elime alınca ve canlı görünce almaktan vazgeçtim. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz o ayrı. 😊

• senyılmaz S kullanıcısına yanıt
    Siz ne aldınız hocam

• Xiaomi Mi Mix 2 tercih ettim. Arkadaşımda vardı, az çok bildiğim bir cihazdı. Büyük ekranlı olması ve tasarımından dolayı Mix 2 tercih ettim. 😊

• Telefonun tek sorunu var. Mikrafonlu kulaklık takıldığında düşük seste tuzlama rüzgar sesi gibi arkadan ses veriyor. Sesi yükselttiği de veya mikrafonsuz kulaklık baktığında sorun çözülüyor.

• Cevaplar için çok teşekkür ederim.

• Kamera donanımı fiyatına göre en iyisi. Sadece kamera yazılımında sorun var. Başka kamera uygulaması yükleyin ve çok güzel çekiyor. Nokia yakında kamera yazılımıni düzeltecegini açıkladı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.