Burdaki servis bayisi kapanmış durumda ve verdiğiniz telefona ulaşılamıyor malesef |
===> Nokia 8 | Ana Konu - 5.3' QHD IPS - Dual 13MP Carl Zeiss - SD835 - 64 GB - 4 GB RAM - Oreo <=== (322. sayfa)
-
-
İstanbul Ouno Service ellerinde bataryanın olduğunu söyledi. Ancak ücret olarak 800 lira civarı . Kararsız kaldım o kadar para vermeye değer mi sizce?
-
Şirket telefonum iphone 12 , Nokia 8 in herşeyi ondan daha iyi. Pil + kasa değişimi (turuncu kasayı istiyorum) sordum 2400 dediler , bu kadar yüksek olmasa yaptıracaktım.Resmen yaptırmasınlar diye yüksek söylüyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
800 liraya takacakları pil , orjinal pili gibi olur da 1.5 - 2 sene götürürse bir yandan da yaptırasım geliyor. Telefonun hızı özellikle gerçekten hala çok iyi. Bir başka seçenek yukarıda arkadaşın paylaştığı bataryadan alıp , mahalle arası bir yerde değişimi yaptırmak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul'da bataryayı sorunsuz nereden değişiriz?
-
Arkadaşlar cihazım Türkiye için stock rom nereden bulabilirim.İnternetten bir tane indirip kurdum ama şebeke sorunu var.NB1-515D-0-00WW kurdum şebeke sorunu var.
-
Aldiginiz bataryadan memnunmusunuz bende almak istiyorumda.
Ben 5 yil kullandım. Oğluma verdim o da epeydir kullanıyor. Cayır cayır oyun oynuyor banamasin demedi makine. Hala güçlü ve yeterli sadece bataryasını değiştirdim.
Batarya değişiminden memnunsanız adres alabilirmiyim
Bugün batarya değiştim kullanmaya devam
Eminönü baran dijitalden sipariş ettiğim pil performansı hala iyi
Buralar eskiden dutluktu
Bu cihaza uygun doğru düzgün kaliteli pili nereden bulabiliriz?
-
Baran dijital
N11'den alıp taktık, cihaz resmen kendine geldi.
Reset sorununu pildeki minik bir çipi sökerek hallettik.
Bu şekilde 2-3 sene daha gideriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roxy joyrider -- 13 Aralık 2023; 10:26:2 > -
Ben de n11den aldım değiştirdim ama pilin kapasitesi 1250 mah civarıydı çok hızlı deşarj oluyordu. 2 hafta sonra söküp eskisini taktım. Aslında benim problemim de cihazın yeniden başlaması. Pil üzerindeki çip işini nasıl yaptınız belki öyle çözebilirim.
-
Nokia 8 deki kullanılan pil ile aynı ölçülerde farklı marka yeni üretim tarihli daha kaliteli bir pil bulabilirmiyiz devresini değiştirip o şekilde yenilemeyi düşünüyorum.
-
Baran dijital
8 aydır kullandığım pilin performansı ilk gün gibi , cihaz hâlâ akıcı👍
Hocam bende de 2 yıldır ölü yatan ama içimde ukte kalan bir cihaz var ekran kırık restart atma sorunlu İzmir de yaşıyorum pil için ve servis için tavsiyen varmı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X