Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (474. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 808'de ahize sorunu yaşayan var mı? Ses çok az geliyor. Sizde de böyle bir sorun var mı?
  • 6 aydır kullanıyorum şu ana kadar böyle sıkıntı yaşamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotoğraflar süper.
    xperia z1'ler, s4'ler,note 3'ler, iphone 5s'ler bir çok fotoğraf makinesi böyle çekemiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

808 ile çektiğim fotoğrafları iPhone 4s'e attım ve her iki cihazın da ekranını bu sayede karşılaştırma imkânı buldum. Şunu söyleyebilirim ki iPhone 4s doğru tonlama konusunda 808'e fark atıyor. Hakikaten ekran kalitesi kendini hissettiriyor. 808 tonları doğru gösterme hususunda sınıfta kalıyor. Renkleri canlı olarak göstermek başka bir şey, doğru tonda göstermek başka bir şey. Tabi bunun sebebi 808'de kullanılan AMOLED ekran. AMOLED ekranlar tonları doğru gösterme konusunda LCD ekranlara göre maalesef başarısızlar. Samsung'un cihazlarını kullanan arkadaşlar daha iyi bilir. Renkler cırtlak bi tonda oluyor. Her iki cihazı karşılaştırdığımda 808'in ekranı sapsarı kalıyordu. Renkler aşırı şekilde doygundu. Hatta doğruluk açısından bilgisayar ile de karşılaştırdım ve iPhone biligisayar ile aynıydı hatta ondan da başarılıydı. Tabi bunun sebebi de IPS panel kullanması. Renkleri doğru tonlarda gösterme konusunda hâlâ en iyi teknoloji IPS panel. Aynı sonucu tahmimimce 701'den de alabiliriz ve onun da tonları doğru gösterme hususunda 808'den iyi olduğuna eminim.

kesinlikle katılıyorum. 808 amoled panelin tek artısı bataryadan tasaruf etmesi ve siyahı tam vermesi. ama renkleri tam olarak doğru vermiyor. bunu sıradan bir kullanıcı pek fark etmez ama benim gibi takıntılıysanız anında fark ediliyor. dediğiniz gibi ips panel gibisi yok.

özellikle siyaha yakın koyu tonlarda 808 fena bozuyor görüntüyü. alakasız mor renkler falan oluşuyor. denemek için aşağıda paylaştığım fotoyu telefonunuza atın, ekran ışık ayarını azaltıp resmi görüntüleyin. ne demek istediğimi anlayacaksınız. bunun tek sebebi ise amoled ekranlanların tam kalibreli çalışamamasından dolayı. aynı fotoğrafı ips panel kullanan başka bir telefona atıp bakın renk geçişinin ve tonlamanın muazzam olduğunu göreceksiniz. ama yine de çok seviyorum 808'imi o ayrı.

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oscartiger -- 12 Şubat 2014; 16:57:45 >

• arkadaşlar şöyle bir tespitim var ne kadar doğru bilmiyorum. çektiğim resimleri direk facebooka attığımda facebookta resim kalitesi düşüyor hissi oluştu bende. ancak resimleri bilgisayara atıp facebooka yükleyince daha kaliteli geliyor.

saçma bişi olabilir ama bu durumla karşılaşan oldu mu?
  • merhaba arkadaşlar. bir şey merak ediyorum. telefonu hdmi kabloyla full hd 1080p televizyona bağladığımız zaman net 1080p görüntü mü veriyor? yoksa telefonun kendi çözünürlüğü olan 360p yi büyütüp bulandırıp televizyonda tam ekran mı gösteriyor?
    son olarak da hdmi kablosu tv'ye ses de iletebiliyor mu? deneyen bilen varsa lütfen cevap yazabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oscartiger -- 19 Şubat 2014; 0:16:38 >
  • Arkadaşlar cfw olarak neyi tercih ediyorsunuz. Aldığımdan beri hep orjinal kullandım. Esasında N8 im varken kendi cfw lerimi kendim hazırlıyordum ama artık uğraşmak istemiyorum. Tavsiye edeceğiniz sorunsuz bir şey varmı

• alicavush kullanıcısına yanıt
    Pure pack 4*4

En iyisidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Pure pack 4*4

En iyisidir.

Link varmı nereden bulabilirim?? Tamam galiba buldum, sanırım gecebekçisi'nin hazırladığı cfw den bahsediyorsun. Hemen başlıyorum yüklemeye teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicavush -- 19 Şubat 2014; 23:33:57 >
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Yahu gece bekçisinin dosyalarında 3 tane uda dosyası var normalde N8 de sadece bir uda olurdu. Hadi uda.pure yi anladım o modu olan sanırım da bu uda.mh neyin nesi. Ben bu işleri bıraktıktan sonra Symbian dosya sisteminimi değiştirdi??? Rof3 te aynı şekilde iki tane biri normal diğeri murcielago bunlardan hangileriyle flash atmak gerekiyor gecebekçisininkiler hangileri???

Mh yi bir arkadaşa özel yapmisti.
    Sen normal uda ti yükle çavuş')
    Sistem ayni:)

• quote:

Teşekkür ederim dostum şimdi yüklüyorum Rof3 dosyasını da sanırım başka biri için özelleştirmiş onun için iki tane

• quote:

Teşekkür ederim dostum telefon oldukça hızlandı. Ancak ne yaptıysam flash atmayı refurbish ile yapamadım sürekli test ekranında takıldı kaldı, mecburen update ile yükledim neyse böylede pek sıkıntı çıkmayacak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: oscartiger

merhaba arkadaşlar. bir şey merak ediyorum. telefonu hdmi kabloyla full hd 1080p televizyona bağladığımız zaman net 1080p görüntü mü veriyor? yoksa telefonun kendi çözünürlüğü olan 360p yi büyütüp bulandırıp televizyonda tam ekran mı gösteriyor?
    son olarak da hdmi kablosu tv'ye ses de iletebiliyor mu? deneyen bilen varsa lütfen cevap yazabilir mi?

1080p mi 1080i mi tam kaliteyi bilemiyeceğim ama full hd görüntü seyrediyorsunuz tv'den buna ses'te dahil.
    Çıkmaz bir sorun olmaz..
    Cihazin tadini böyle alirsin..

usta maşallah heryere yetişiyorsun

buranında eskisi gibi tadı tuzu kalmadı daha doğrusu symbiyanı bitirdikleri için paylaşılcak birşey kalmadı ondan dolayıda herkes bir yerlere gitti..
  • mh. kullanıcısına yanıt
    EE napalim,androidde görüşelim bari hocam:)

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    teşekkürler serkan bey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oscartiger -- 20 Şubat 2014; 14:07:26 >
    Cfw yi yükledikten sonra bir yığın güncelleme çıktı bazılarını yükledim. Galeri, 3G, wi-fi, e-posta vs ama diğerlerine dokunmadım umarım cfw yi bozmamışımdır.

Yok yok bozmassin merak etme

• 
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.