Bildirim
Nokia 8110 bataryası lazım!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Dostum bende de 8110 telefon var ve bataryasını kendim yaptım gayet güzel çalışıyor. Mantık şu şekilde.
Bataryanın içini açınca pil ve devre göreceksin. Devrenin , pilin + ve - kutupları ile olan bağlantılarını not alıp pili söküyorsun.
Aynı şekilde iki tane 3.7V'luk li-po pili seri olarak birbirine bağlayıp (toplam 7.4 V gibi bir değer oluyor) bunun + , - ucunu da devreye bağlayıp kapatıyorsun.
Ben 250mah piller ile bir gün rahat kullanıyorum. 500 mah gibi pil kullanırsan 2 gün dayanır. -
Çok teşekkür ederim kardeş
çok işime yarayacak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam dostum, bu gönderi yapılalı çok olmuş fakat bu mesajı görebilmeni umud ediyorum. Nokia 8110 bataryası yapacağım ama yardımın lazım. Resimdeki batarya uygun mu cevaplarsan çok sevinirim saygılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dostum sen halledebilirim mi batarya yı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesajını gördüm , nasıl yapacağını açıkladım zor bir işlem değil kolayca yapabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X