Şimdi Ara

nokia 8310 ve gprs hızı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben daha önce hzır kartla trcellden bedava nete giriyordum 8310 ile ve bu söylediğim geçen temmuz aylarındaydı galiba trcell farkına vardı 25 gün sonra ve kontörsüz gprsye girilmemeye başladı. Biz artık tadına bir kere baktığımız için hemen telsime abone olduk. Ericsson t68 ile bağlandım da. ama ben nokia gibi t68 i de sabaha kadar nette bırakınca bir sabah renkler dağıldı ve telefon sürekli açılıp kapanmaya başladı. spot olduğu için mecburen birkaç tamirciye ve de servise gönderdik kargoyla. servisler bile içine etti telefonun. adam gibi bir tamirci bulamadığımız için telefon gitti bir ay bile kullanamadık. sonuçta tekrar 8310 a döndük. benim anlamadığım t68 kızılötesi ile uzun süre çalıştığı
    için mi yandı? öyleyse şimdi 8310 lada kö kullanıyorum. onun da hayatı tehlikede mi acaba diye gidüp bir adet işporta kablo aldım. kablo üzerinde nokia 8310 yazıyor. kabloyu usb porta takıp tanıtıyorum ve de mat usb diye tanıyor ama telefonu bir türlü, modem yalarak gösteremiyorum. bu konuda yardımlarınıza muhtacım. ayrıca t68 i ne yapabilirim?bir aylık telefon, kablosu orjinal adaptörüde. istanbula izmire gönderdik telefon arası kadar kargo ücreti verdik. tanıdığınız iyi bir elektronikçi yok mu? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• birincisi maalesef 8310 usb den baglanıp modem olarak goruntulenme isi olmuyo ben kö ile baglıyorum 8310 u her gun 4 saat giriyorum simdilik bi sorun cıksartmadı performansı da bence tatminkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVEA GPRS VE MMS AYARLARI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.