Şimdi Ara

Nokia Asha 205 ve Nokia 206 Ocak ayında Türkiye'de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
4.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Şimdi bunlar niye haber yapılıyor gibi bir yorum çok saçma olmuş. Sadece baba-anne telefonu olarak kullanılmıyor artık bu telefonlar. Hatta babam benim sevemediğim ve belki de tam hakkını veremediğim c5-03'ü kullanıyor, ben 3720'mi 3 senedir kullanırken. O internet şubesinde banka işlerini hallederken ben internet ihtiyacı duymadığım için böyle telefonlara bakıyorum ve şu anda Asha 206 ile bilgi eksikliği beni delirtiyor, almak istiyorum ama ocak denmesine rağmen hiçbir işaret yok, bu kadar erken gelmesini beklemem ama en azından tek. mağazalarının haberinin olmasını beklerdim.

Haber için teşekkürler, eğer bu ay için de gelir de alabilirsem değerlendirmesini yapacağım
  • Soldakini ergen kızların elindeyken çok görürüz.
  • telefo türkiyeye geldiği zaman lütfen haber verin onun için yorum yapamıyorum fakat geldiği zaman ilk alanlardan biri olacağım.

• bence güzel ve cüzi bir telefon.(sağdaki)

• Ocak ayında türkiye ye gelir denildi ama şubat bitecek gelen giden yok.

• nokianın tasarım anlayışı hala 3310 gibi kafaya attımı hem kırılmayacak hemde o kafa batlayacak daha şık olabilirdi nokia
  • 206 modelini gördüm, telefonu telefon olarak kullanacak, elleri kürek gibi adamlar için en iyi telefon. 3110C boyutlarında. Özelliklerine göre fiyat çok yüksek ancak 200 liraya inerse alınır.

• nasıl bir fiyati olacak acaba.
  • tam bir baba telefonu. bana büyük tuşlu telefon, büyük yazılı telefon lazım diyen babalar için birebir.

• şarjı hakikaten 20 gün kadar gidiyor mu acaba? bana imkansız geliyor blackberry 9220 sabah prizden alıyorum akşam 5 'te şarjım bitiyor,işlerim aksıyor.
    blackberry alıyoruz üstüne rezil oluyoruz arkadaş. bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim
  • 206 yı önerirmisinz 1 sene kullanıp lumia 520 almayı düşünüyorum.

1 sene boyunca internete hızlı girsin yeter.
  • Geçenlerde 206 aldım.. son 4 yıldır akıllı telefon kullanıyordum, şarjının bitmesi, güncellemeler, kasmalar vs derken sıkıldım ve eskiye dönüş yapmaya karar verdim

206'yı çok beğeniyordum.. alırken sadece alo demek ve mesaj çekmeye yarar diye düşünüyordum

hiçde öyle değilmiş.. internet hızı çok iyi. facebook 'a akıllı telefonlarımın hepsiden daha hızlı bir şekilde girebiliyorum

youtube videolarını hiç takılmadan izleyebiliyorum

şarj kurcaladığım halde 5 gün gidiyor

tasarım çok güzel.. ekranı: renkler, canlılık çok iyi

hiç öyle anne baba telefonu diye burun kıvrılacak bir telefon değil, gayet yeterli her türlü iş gören bir telefon

akıllı telefon alacaksan paraya kıyıp 1500-2000 TL arasında birşey alacaksın.. ucuz akıllı telefonlar 1 yıl zor dayanıyor, sonradan kafaı yiyor

yada bunun gibi iş gören şık bir telefon alacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 14 Mart 2014; 15:51:52 >

• Selamlar beyler.

Babama Nokia 206 aldık bir tane. Ancak güneşli havalarda ekranı göremediğini söylüyor. Ekran kalitesinden dolayı öyledir diyorum ama sen bir de tema yükle bu telefona dedi.

Bu aletin usb girişi yok. Hafıza kartına tema atsam görür değil mi? Bir de nereden tema indirmeliyim, var mı güzel bir site?

Ayrıca güneşte ekran sorunu yaşayan var mı bu telefonda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayktcn

Selamlar beyler.

Babama Nokia 206 aldık bir tane. Ancak güneşli havalarda ekranı göremediğini söylüyor. Ekran kalitesinden dolayı öyledir diyorum ama sen bir de tema yükle bu telefona dedi.

Bu aletin usb girişi yok. Hafıza kartına tema atsam görür değil mi? Bir de nereden tema indirmeliyim, var mı güzel bir site?

Ayrıca güneşte ekran sorunu yaşayan var mı bu telefonda?

hocam güneş altında birçok telefonun ekranı gözükmez.. bu sadece bu telefona has birşey değil, akıllı telefonların çoğunda böyle

temaları nokia'nın sitesinden bulabilirsin, telefonun hattında internet varsa girip bakarsın.. yanlız temalar pek güzel değil, kendi teması güzel.. wallpaper değiştirebilirsin.. onuda sd card'ı bilgisayara takıp istediğin resmi atarsın içine..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.