Şimdi Ara

Nokia Asha 302 Data Kablosu ve Nokia Suite Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Nokia Asha 302 satın aldım. Telefon yazılımı güncel değilmiş ve gidip birde Micro-USB veri kablosu satın aldım. Telefonu bilgisayarıma bağlıyorum şarj oluyor, bağlantı modu seçim ekranı gözüküyor bunlarda sorun yok. Ama Nokia Suite'ı açıp YENİ CİHAZ EKLE'yi tıkladığımda hiç bir türlü telefonu görmüyor bilgisayar. Denemediğim yol kalmadı. Bu sorunu yaşayan, çözen biri varsa lütfen bana yardım etsin...

İki Nokia telefon eskittim ama bu telefonlarda herhangi bir problem yaşamadım. USB bağlantısını yaptıktan sonra telefonla ilgili bir sürücüyü yüklüyordu ve her istediğim işlemi yapıyordum. 2. resme bakın bundan sonra herhangi bir işlem yapamıyorum, öylece kalıyor. Bu aşamadan sonra telefonda bağlantı modunu seçiyoruz ve otomatik olarak tanıması gerekiyor. Sorun nedir anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Synch3 -- 17 Ocak 2013; 18:04:11 >

• hocam nereden ne kadara aldınız bilgi verebilirmisiniz,bende yakında almayı düşünüyorum.
  • Hizlial.com'dan 320 TL'ye satın aldım. Elini çabuk tutsan iyi olur 1 gün gibi bir sürede kargoya veriliyor ve P.tesi günü indirim bitecek. 90 TL indirimle aldım.. Benim sorunu nasıl çözebilirim biliyor musun?

http://www.hizlial.com/u02.044.1224.0707/nokia-asha-302
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Synche

Hizlial.com'dan 320 TL'ye satın aldım. Elini çabuk tutsan iyi olur 1 gün gibi bir sürede kargoya veriliyor ve P.tesi günü indirim bitecek. 90 TL indirimle aldım.. Benim sorunu nasıl çözebilirim biliyor musun?

http://www.hizlial.com/u02.044.1224.0707/nokia-asha-302

hocam bende kipa dan 330 a aldım vade farksız 12 taksitle. bende kabloyu takıyorum ama açılmıyor nokia pc suite nasıl açıyoruz
  • Senin telefonun yanında USB kablosu verdiler mi? Normalde Nokia Suite'ı açıyorsun ardından kabloyu takınca telefonunu tanıyor ama bende tanımıyor. Kaç gündür uğraşıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.