Şimdi Ara

Nokia Asha 501 (Alındı Konu Kapanabilir)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi Nokia ile Samsung arasında kaldım her iki tarafında beni çeken özellikleri var bütçem maximum 350 lira bu bütçede bu iki telefon arasından hangisini tercih etmeliyim ve bu telefonları kullananlar varsa fikirlerini benimle paylaşırlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoey26 -- 14 Mart 2014; 16:03:05 >

• pocket daha iyi ama 512mb ramde bu cihaz için sorun çıkartabilir.ama pocket daha iyi özellik bakımından
  • Hocam bilmiyorum ki android telefon kullandım daha once ama ne biliyim cihaza pek ısınamadım nokianın tasarımı felan cok iyi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoey26

Hocam bilmiyorum ki android telefon kullandım daha once ama ne biliyim cihaza pek ısınamadım nokianın tasarımı felan cok iyi geldi bana

alışırsın ya androidlere 2 günde.Nokia da güzel ama pocet daha iyi özellilere sahip yinede siz bilirsiniz.ya da o fiyata başka telefonlara bakabilirsiniz
  • quote:

Hocam bilmiyorum ki android telefon kullandım daha once ama ne biliyim cihaza pek ısınamadım nokianın tasarımı felan cok iyi geldi bana

hepsiburadada zte grand x var.2 telefondan da iyidir. bide pocket la aynı özelliklere sahip bu varhttp://www.gold.com.tr/lg-e410-optimus-l1-ii-siyah-cep-telefonu_u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddy.Krueger -- 25 Şubat 2014; 17:12:35 >
  • Hocam LG alınmaz LG kullananlar gördüm memnun değiller daha once bende kullanmıştım pek sevmiyorum o fiyat farkında tercihim ya nokia yada samsung yönünde olucak
  • Kullanım amacında oyun varsa pocket al derim ashada doğru düzgün oyun yok
  • supergreen S kullanıcısına yanıt
    Dostum pek oyun oynamam telefonda zaten oyun icin bir telefon değil pocket adam gibi oyun oynamak için S3 tarzı cihazlar lazım yani amacım oyun oynamak değil bu cihazlarda ama nokianında tasarımı cok hosuma gitti aklım hep onda :) daha once samsung galaxy 551 kullanmıştım pocket alsam pişman olurmuyum bilmiyorum cok kararsızım bu konuda
  • Zoey26 kullanıcısına yanıt
    siz bilirsiniz hocam.samsungda 512 mb ram var yukarıdaki arkadaşın deiği gibi asha da oyun yok yani oyun oynıyacaksanız samsunga yönelin ama ondada temple run oyunlar bile kasabilir.ama o fiyata androidde pek yaramaz.Nokia daha iyi kullanım amacı oyun değilse
  • Oyun amacım yok hocam zaten telefondaki oyun ne kadar güzel olabilirki :) Nokiaya biraz daha sıcak bakıyorum pil ömrü felan cok iyi diyorlar kamerası 3.2mp arayüzünü felan cok beğendim özelliklede tasarımı beni benden aldı suanda aklıma nokia 501 var ama yinede düşünüyorum biraz daha :)
    doğru nokiaların pil ömrü daha iyi.bence nokia yı alın hiç düşünmeyin oyun filan oynamayacksanız
  • Sanırım öyle yapıcam hocam bir kaç oyun videolarını izledim pocket in tatmin edici değildi :) sırf android içinde bu cihazı almak istemiyorum tercihim nokia 501 den yana olucaktır :)
    şimdiden hayırlı olsun
  • Huawei g301 lg l3 II blackberry 9320 zte Grand x olabilir asha yerine android tercih et sonuçta ashada yaptıklarını ndroidde yaparsan androidde kasmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eziyet01

Huawei g301 lg l3 II blackberry 9320 zte Grand x olabilir asha yerine android tercih et sonuçta ashada yaptıklarını ndroidde yaparsan androidde kasmaz
    Hocam ZTE Grand X veya ikinci el bir Lumia 525 öneririm. Lumia alırsanız sizi daha uzun süre götürecektir. Sistem sürekli güncel kalacak. 8.1 güncellemesi ile birlikte belki bir android seviyesine bile gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L. Kilmister

Hocam ZTE Grand X veya ikinci el bir Lumia 525 öneririm. Lumia alırsanız sizi daha uzun süre götürecektir. Sistem sürekli güncel kalacak. 8.1 güncellemesi ile birlikte belki bir android seviyesine bile gelebilir.

Alıntıları Göster
    Hocam ikinci el cihaz almayı pek istemiyorum piyasada güvenilir olmayan bir çok kişi var almışken sıfır cihaz almak daha mantıklı önerdiğiniz cihazlar marka sebebiyle pek sıcak bakmıyorum acıkcası
  • quote:

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi Nokia ile Samsung arasında kaldım her iki tarafında beni çeken özellikleri var bütçem maximum 350 lira bu bütçede bu iki telefon arasından hangisini tercih etmeliyim ve bu telefonları kullananlar varsa fikirlerini benimle paylaşırlarsa sevinirim.

2. elden uzak dur

tuşu klasik cep telefonu olarak nokia 1 numaradır

başka sayfalarda da tavsiye ettim.. 206 gayet başarılı.. yeni aldım ve çok memnunum. akıllı telefondan geçiş yaptım, akıllı telefondan bile daha hızlı internete bağlanıyor.. çok şık bir kasası var.. her işini görür

300TL fiyatı şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi Nokia ile Samsung arasında kaldım her iki tarafında beni çeken özellikleri var bütçem maximum 350 lira bu bütçede bu iki telefon arasından hangisini tercih etmeliyim ve bu telefonları kullananlar varsa fikirlerini benimle paylaşırlarsa sevinirim.

2. elden uzak dur

tuşu klasik cep telefonu olarak nokia 1 numaradır

başka sayfalarda da tavsiye ettim.. 206 gayet başarılı.. yeni aldım ve çok memnunum. akıllı telefondan geçiş yaptım, akıllı telefondan bile daha hızlı internete bağlanıyor.. çok şık bir kasası var.. her işini görür

300TL fiyatı şu anda
    250-300 liraya kaçak imeisi değiştirilmiş sıfır galaxy ace var heryerde.

• #BerkinElvanÖlümsüzdür
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    Hocam Nokia Asha 501 aldım onu kullanıyorum :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.