Dostum bu uygulama çalışıyor mu? iPhone'da uygulaması vardı rahat oluyordu. Belle cihazımda Opera Mobile'dan girmek durumunda kalıyorum o da rahat değil. Son baktığımda çalışmıyordu.
Maalesef Ekşimtrak'ın Nokia Belle sürümünü marketten kaldıralı bayağı oldu. Artık market yeni uygulamalar veya güncellemeler de kabul etmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ZuLuuuuuu
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Jingles
Dostum bu uygulama çalışıyor mu? iPhone'da uygulaması vardı rahat oluyordu. Belle cihazımda Opera Mobile'dan girmek durumunda kalıyorum o da rahat değil. Son baktığımda çalışmıyordu.
Maalesef Ekşimtrak'ın Nokia Belle sürümünü marketten kaldıralı bayağı oldu. Artık market yeni uygulamalar veya güncellemeler de kabul etmiyor.
Peki güncelleme yapıp maxi-cep gibi sitelerden yayınlasan olmaz mı acaba? Uygulamayı Belle cihaz kullanırken kullanıyordum gayet de güzeldi. Yazık olmuş ya çok da güzeldi arayüzü falan. Tekrar güncelleme imkânın yok mu dostum? İlla markette olması şart değil ya Symbian'ın paylaşım yeri çok. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme