Şimdi Ara

Nokia BH-940 Monster Purity Pro kullanan ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kulaklık ile ilgili bilgisi olan, kullanan var mı?? Alsam pişman olur muyum ??

• Beats kulakliklardan eksiği değil fazlası vardır kardeş, Monster yani sonuçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogo316

Beats kulakliklardan eksiği değil fazlası vardır kardeş, Monster yani sonuçta

Beats'ler de Monster üretimli idi 1-2 ay oldu Monster'dan ayrılalı. Kaliteli kulaklıklar tabi Purity'ler ancak tuzlu biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

quote:

Orijinalden alıntı: gogo316

Beats kulakliklardan eksiği değil fazlası vardır kardeş, Monster yani sonuçta

Beats'ler de Monster üretimli idi 1-2 ay oldu Monster'dan ayrılalı. Kaliteli kulaklıklar tabi Purity'ler ancak tuzlu biraz

Evet neden ayrıldılar bilmiyorum ama ortaklıkları yeni moda başlatmıştı, zaten monster dünyada en iyi ses iletkenlerini yapan firmalardan biridir

• Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler... Bu kulaklığa Nokia Türkiye'de çalışan bir yakınım sayesinde parekende satış fiyatına göre çok cüzzi bir fiyata sahip oldum.. Öncelikle ürün cidden kaliteli ve farklı olduğunu hissettiriyor. Bu ürün Türkiye'de şu anda bazı nokia shoplarda demo ürün olarak bulunuyor ancak satışı yapılmıyor... Hatta fiyatı yüzünden şu anda satış kısmınında belirsizlikler varmış.. Planlanan satış fiyatı 800 - 900 tl arasında imiş, bu yüzden herkesin alamayacağını düşünerek getirmemeyi düşünüyormuş nokia.. Türkiye'ye 4 adet ürün gelmiş demo haricinden, bende onlardan bi tanesini aldım.. Merak ettiğiniz bir şey varsa söylemeniz yeterlidir.. İlk defa bir kulaklığa bu kadar para verdim ama hakkını veriyor diyebilirim... Tekrar ilgili yorumlarınız için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vermilion

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler... Bu kulaklığa Nokia Türkiye'de çalışan bir yakınım sayesinde parekende satış fiyatına göre çok cüzzi bir fiyata sahip oldum.. Öncelikle ürün cidden kaliteli ve farklı olduğunu hissettiriyor. Bu ürün Türkiye'de şu anda bazı nokia shoplarda demo ürün olarak bulunuyor ancak satışı yapılmıyor... Hatta fiyatı yüzünden şu anda satış kısmınında belirsizlikler varmış.. Planlanan satış fiyatı 800 - 900 tl arasında imiş, bu yüzden herkesin alamayacağını düşünerek getirmemeyi düşünüyormuş nokia.. Türkiye'ye 4 adet ürün gelmiş demo haricinden, bende onlardan bi tanesini aldım.. Merak ettiğiniz bir şey varsa söylemeniz yeterlidir.. İlk defa bir kulaklığa bu kadar para verdim ama hakkını veriyor diyebilirim... Tekrar ilgili yorumlarınız için teşekkürler..

Cüzzi derken kaça aldınız ?

• Dogu-E kullanıcısına yanıt
    Cüzzi derken satış fiyatına göre demiştim.. Benim ödediğim fiyat 350 TL.. Bu fiyat bildiğim kadarı ile yurtdışı en ucuz raf fiyatının %60 ı kadarmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vermilion

Cüzzi derken satış fiyatına göre demiştim.. Benim ödediğim fiyat 350 TL.. Bu fiyat bildiğim kadarı ile yurtdışı en ucuz raf fiyatının %60 ı kadarmış..

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.