Bildirim
Nokia C3-00 WhatSapp Kapatma Sorunu YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Whats app öle kapanmaz kapatırsın gene açılır.PAketim bitti die kaç sefer geçirdi.Öle manyak bi program sonunda ayarları siliyosun. -
Whatsapp asla kapanmaz.Sürekli arka planda kendi kendine çalışır.Programı silmen lazım. -
Postaya gir menüden orda fazla uygulama açık birisini kapat gibi birşey diyecektir ordan da whatsappı secıp kapatabilirsin. -
ayarlardan sadece wifi ile calısı ayarlayabılırsın eger whatsap kullanacaksan 100 mb net paketı al ve tl bırakma telde -
AYNI SORUN BENDEDE VARDI EN SONUNDA TELEFONU DEĞİŞTİRDİM -
Whatsapp arkada sürekli olarak çalışır.Bu telefonda multitask olmadığından kapatamazsınız fakat illa ki kapatmak istiyorsanız whatsapp programını telefondan hafıza kartına taşıyın -
Konuyu hortlatıyorum ama aynı sıkıntıyı bende çektiğimden zamanında araştıranlar görsün;
Postaya girdikten sonra fazla uygulama açıksa kapatma seçeneği geliyor. Oradan whatsapp kapatılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaisliN -- 8 Nisan 2014; 12:03:43 > -
beyler bende c3-01 var ve problemı yasıyorum forumu okudum ama anlamadıgım bısey var posta dedıgınız nedır ??* mesajlar mı oyle ıse ben gırdıgımde bısey olmuyo calısmaya devam edıyor alet
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X