Şimdi Ara

Nokia C3 ahizeden ses cızırtılı geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. biraz önce migros' tan nokia c3 aldım. eve geldim arama yapıp denemek istedim ama ahizeden ses cızırtılı geliyor. şimdi bunu servise götüreceğim ahizenin içindeki zımbırtıyı değiştirecekler ama ben şanssız bir insanım ya telefonun kronik sorunu varsa? sizce migros' a geri götürsem alırlar mı? servise giderse kesin düzelir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawist -- 31 Ağustos 2011; 16:13:00 >

• %99 servise gönderirler.iç kulaklık değişir.bu nedenle cihaz değişimi yapmıyorlar.
  • cevap için teşekkür ederim. yarın servise gitcem bakalım. inşallah sorun kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayko3000

cevap için teşekkür ederim. yarın servise gitcem bakalım. inşallah sorun kalmaz

20işgünü beklersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: hayko3000

cevap için teşekkür ederim. yarın servise gitcem bakalım. inşallah sorun kalmaz

20işgünü beklersiniz

ahize değişiminde bi zorluk yok ben geçenlerde arkadaşımın c5 ini götürdüm 1 saat sonra teslim aldım.(genpa)
    max:3 günde teslim ederler bence.
  • benim daha önce 6303 vardı onda ses hiç gelmiyordu götürdüm gün içinde değiştirdiler. bu da büyük olasılıkla gün içinde değişir ama kronik sorun olmasından korkuyorum. migrosa geri götürsem de almazlar 2 saat tantana yapacaksın. şanssızlık var bende..
  • Direk yetkili servise götürmediğiniz için cihazın gittisi geldisi vs zaman uzar.
    Ayrıca bayram sonrası bu tarz servislerde yoğunluk olur genelde,o yüzden de cihazınızı birkaç gün gecikmeli alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.