Şimdi Ara

:::::::::NOKİA C3 PAYLAŞIM BAŞLIĞI::::::::: (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
7
Favori
151.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o imagegeches onemlı degıl ıcındekılerı sılebılırsın ben oyle yaptım bır sıkıntı olusturmuyor muhtemelen cerez gıbı bır seyler dıye tahmın edıyorum
    quote:

Orijinalden alıntı: mafya56

ya sana bısey sormecam hafıza kartının içinde teli kapatıp açtıgımda mesala 06.02.2001 saat 20.20 yazan bı dosya olusyo ya hıc bısey anlamadım ya ben bundan bıde bataryayı çıkarıp taktıgımda açtıgımda teli gene hafıza kartının içinde imageches diye bi klasör oluşuyo ya lütfen yardım edin çok acil
  • ımagechesın harıcındede dedıgım gıbı telı kapatıp actıgımda mesala 06.02.2011 20.20 txt dosyası olusuyo bazende bu sılınmıyo sendede aynı sorun varmı yuzbası bı acıl yardım edermısın ne kı bu hıc anlamadım
  • Eşime altın-beyaz renkli modelini aldım doğum gününde. İyi de etmişim. Şık telefon. Fiyat/performansı bence gayet iyi. Kullanımı kolay. Wi-Fi da sorun yok, firmware güncellemesi yaptım alır almaz wi-fi üzerinden sorunsuz, klavyesi gayet kullanışlı. 5800'üm ile arasında Bluetooth bağlantı ile dosya transferi vs yaptık sorunsuz. Benim gibi 5800'ün altından girip üstünden çıkmış birine tabii ki dar gelir, ancak, çok kurcalamayanlar yada hanımlar için çok hoş bir telefon.

Bütçesini germek istemeyenler için uygundur. Tavsiye ederim.
  • strong bı yardım et ya bgsa upload dye bı dosya olusuyo bu nedir sendede warmı anlamadm
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

fıyatı 329 best buydan aldım
    quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Arkadaşlar cihazı yeni alanlar acaba fiyatı nedir şu sıralar?

mavi renkli olanı çok güzel duruyor ama özelliklerinden dolayı yine de e63'ü tercih edicem heralde.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_43811401/mpage_2/f_/key_//tm.htm#msglink_46581316

Şurda bir C3 neden tercih edilebilir gibi kısa bir yorumum var yardımcı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

http://forum.donanimhaber.com/m_43811401/mpage_2/f_/key_//tm.htm#msglink_46581316

Şurda bir C3 neden tercih edilebilir gibi kısa bir yorumum var yardımcı olabilir.

basit bir soru olabilir ama webdeki mail veya diğer hesapların şifrelerini hafızaya kaydedebiliyor mu C3? her seferinde tekrar girme derdi oluyor mu
  • Eşime aldığım için hiç denemedim webde aklında tutuyormu diye gerçekten.
  • evet wifi şifrelerine kadar her şifreyi kaydediyor evde işte nerede gireceksen direk baglanıyor
    quote:

Orijinalden alıntı: Mascius

quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

http://forum.donanimhaber.com/m_43811401/mpage_2/f_/key_//tm.htm#msglink_46581316

basit bir soru olabilir ama webdeki mail veya diğer hesapların şifrelerini hafızaya kaydedebiliyor mu C3? her seferinde tekrar girme derdi oluyor mu

• kusura bakma mesajını yenı gordum sımdı aynı dosyalar bendede var hıc kasma kendını sılebıldıgını sıl sılınmeyen kalsın onemlı dosyalar degıl cok cok kucuk bır yer kaplıyor upload nette gezdıkten sonra oluyor
    quote:

strong bı yardım et ya bgsa upload dye bı dosya olusuyo bu nedir sendede warmı anlamadm
  • arkadaslar bu telefonun yazılımının ne oldugunu nereden bakıyoruz
  • *#0000# yese bas çıkar orda benımkı 4.60 senınkı kaç acaba
  • benımkıde 4,60 en son surum 4,60 mı
    quote:

*#0000# yese bas çıkar orda benımkı 4.60 senınkı kaç acaba
  • Arkadaşlar telefonunun yazılımını güncelleyen var mı ?
    En son yazılım v07.20 mi ?
  • Nokia nın sitesinde 03.36 gözüküyo en son yazılım. Ben aldıgımda 4.60 dı benimkide. güncelledim 7.20 oldu. Kız arkadasımda da var c3 onun 4.6 guncellemeye calısınca da, yeni guncelleme yok diyor
  • pekı 7,20 ıle 4,60 arasında ne gıbı farklar var
    quote:

Orijinalden alıntı: keskin820

Nokia nın sitesinde 03.36 gözüküyo en son yazılım. Ben aldıgımda 4.60 dı benimkide. güncelledim 7.20 oldu. Kız arkadasımda da var c3 onun 4.6 guncellemeye calısınca da, yeni guncelleme yok diyor
  • Güncel olmakta her zaman fayda oluguna inandıgım için güncelledim.
    4.60 haliyle pek kullanmadım zaten. ben 7.20 kullanıyorum. ama diger c3 bazen donuyo.
  • pekı guncellemeyı nsıl yaptın bıraz anlatırmısın bende yapmayı deneyım
    quote:

Güncel olmakta her zaman fayda oluguna inandıgım için güncelledim.
    4.60 haliyle pek kullanmadım zaten. ben 7.20 kullanıyorum. ama diger c3 bazen donuyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

pekı guncellemeyı nsıl yaptın bıraz anlatırmısın bende yapmayı deneyım
    quote:

Güncel olmakta her zaman fayda oluguna inandıgım için güncelledim.

Versiyon 7.20 de donma olmuyor.

http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_TR.exe bilgisayarınıza kurun ve adım adım uygulayın.

Telefonunuzu güncelleme sırasında sorunlarla karşılaşabilirsiniz panik olmayın.
    Usb bağlantısı koptu mesajı alırsanız usb'yi telden çıkarıp tekrar takın
    Yine olmuyorsa bataryayı çıkarıp yeniden deneyin
    Hafıza kartınızdaki Bilgileriniz silinmiyor ! Telefondaki verilerinizde silinmiyor !

7.20 Versiyonu performans arttırıcı bir güncelleme...

Telefonumda şuana kadar donma olmadı ama 4.60 versiyonunda bazen kendini resetliyordu.

Şuan gayet memnunum...

Birde anamenude iki tane topluluklar var şuan ama donma vs... yok

Birde donma problemi olanlar hafıza kartlarını "telefondan formatlasın"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onetoy -- 9 Şubat 2011; 2:25:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Arkadaşlar cihazı yeni alanlar acaba fiyatı nedir şu sıralar?

real 'den aldım 310 lira kampanyalı fiyatı ve 310 liraya gayet iyi bir telefon
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.