Şimdi Ara

Nokia C5-00 İncelemesi | Symbian S60 3rd FP2 | 26 Gün Bekleme Süresi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
1
Favori
76.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba nokia c5 telefonum var yurtdısından aldım ama turkce menu yok nasıl yuklerım bana yardımcı olurmusunuz. simdiden tesekkurler
  • Burada anlatımı yapılmış ama hiç uygulamadım, işinize yarar umarım.
  • Ultra tasarruflu kullanım denemelerin sonucunda, 17 günü devireceğim arkadaşlar anlaşılan. Fakat bu sefer de aciliyet nedeniyle konuşmalarım falan oldu. O yüzden rekor denemesi bir başka bahara kaldı (:

Niye böyle yaptığımı merak edenler olabilir. Nokia 6131 kullanıyordum. Kullanmasam dahi, her gün şarja takmaya başlamıştım telefonu kardeşime vermeden önce. Onun acısı Bana da eğlence oluyor. Telefondan uzak duruyorum bu bahaneyle.
  • Dostum diğer C5 konusunda bir sorun oldu. Bir bakar mısın? Temayı yükledim ama ordaki gibi görünmüyor bende. Ayarlarından olablir mi?
  • Arkadaşlar, Vatan Bilgisayar indiriminde ürün 349 TL'den satıldı. Son zamanlarda fiyatlardan haberi olmayanlar için fırsat hakkında bilgi olsun.
  • bugün 385'e aldım (sigortayla 430)

gayet güzel telefon. çok kullanışlı ve hafif. ayrıca menüler falan çok hızlı. mp3 player olarak da çok iyi (fikir vermesi açsından 99 liraya satılan ufak mp3 playerlarla kıyas olmaz) fakat kulaklık baya vasat. adam gibi kulaklıkla 8/10 veriyorum ses kalitesine (faruk yk değil, 320kb death metal dinleyip söyüyorum bunu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Travis Touchdown -- 1 Ekim 2010; 21:34:16 >
  • Standart müzik çalarından ziyade, birde lcg jukebox veya ttpod ile denemenizi tavsiye ederim. O zaman çok daha kaliteli. Kulaklık olarak sony mdr ex300 ile bir sansa clip kadar olmasa da iyi bir müzik çalara dönüşüyor

quote:

Orijinalden alıntı: Travis Touchdown

bugün 385'e aldım (sigortayla 464)

gayet güzel telefon. çok kullanışlı ve hafif. ayrıca menüler falan çok hızlı. mp3 player olarak da çok iyi (fikir vermesi açsından 99 liraya satılan ufak mp3 playerlarla kıyas olmaz) fakat kulaklık baya vasat. adam gibi kulaklıkla 8/10 veriyorum ses kalitesine (faruk yk değil, 320kb death metal dinleyip söyüyorum bunu)

• quote:

Orijinalden alıntı: cmert

Standart müzik çalarından ziyade, birde lcg jukebox veya ttpod ile denemenizi tavsiye ederim. O zaman çok daha kaliteli. Kulaklık olarak sony mdr ex300 ile bir sansa clip kadar olmasa da iyi bir müzik çalara dönüşüyor

quote:

Orijinalden alıntı: Travis Touchdown

bugün 385'e aldım (sigortayla 464)

orta seviye denebilecek bir kulaklıkla denedim gayet iyi. üst sınıf bir kulaklıkla fark artacaktır tabi ama yüksek kaliteli bir creative mp3 player kadar da olamaz. benim emektar kawai Portable VCD\CD Player kadar olur sanırım :)

• Arkadaslar elimde fazla dan hic kullanilmamis siyah silikon kilif var ilgilenen pm atsin.
  • böyle artiz bi teli daha yeni görüyorum
  • artiz ne arar la forumda

quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

böyle artiz bi teli daha yeni görüyorum
  • merhabalar,

Bir nokiasever olarak, alacağım yeni telefonda da Nokia markasını tercih edeceğimden, yaptığım araştırma sonucunda C5'te karar kıldım fakat özellikle bu siteden ve diğer yerlerden yaptığım araştırmalar neticesinde müthiş bir terddüt içerisindeyim. Telefon için özellikle donma ve kapanma problemlerinde bahsedilmiş, böyle bir sorunla karşlılaşacağıma hiç almam ya da 50-100 daha verip başka bir tel alabilirim, zira Mardin-Kızıltepe'de ikamet ediyorum e buralarda teknik yetkili servis bulma ihtimalim yok.

Çok kararsız kaldım vallahi, telefona gönlüm var ama gelecek kaygısı da yaşıyorum.
  • Dostum ben yaklaşık 1 aydan beri kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım. Ancak elektronik bildiğin gibi şans isi olduğundan çok kafayı takmadan alabilirsin. Sonuçta her cihazda sorun çıkabilir. Bu mesajı şu an C5 den atıyorum.
  • güzel cihaz gerçekten
  • fiyatı ne kdr
    edit: tamam bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahit.lafci -- 5 Ekim 2010; 22:16:14 >
  • arkadaşlar bu telefonun tam olarak kulaklık sesi nasıldır ? bazı arkadaşlar vasat demiş ama iyi bir kulaklıkla iyi ses verebilecek bir telefonmudur? cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaradana

merhabalar,

Bir nokiasever olarak, alacağım yeni telefonda da Nokia markasını tercih edeceğimden, yaptığım araştırma sonucunda C5'te karar kıldım fakat özellikle bu siteden ve diğer yerlerden yaptığım araştırmalar neticesinde müthiş bir terddüt içerisindeyim. Telefon için özellikle donma ve kapanma problemlerinde bahsedilmiş, böyle bir sorunla karşlılaşacağıma hiç almam ya da 50-100 daha verip başka bir tel alabilirim, zira Mardin-Kızıltepe'de ikamet ediyorum e buralarda teknik yetkili servis bulma ihtimalim yok.

Çok kararsız kaldım vallahi, telefona gönlüm var ama gelecek kaygısı da yaşıyorum.

Bende vardı sorun daha önceki sayfalarda payşaimıştım.Şu an halen garantide ve tamir etmediler değişim kararı verdiler.1ay tmir için bekledim ordan değişmeli sonucu çıktı.şimdi 1 ay da yeni telefonun gelmesini bekleyeceğim.güzel telefon ama şansımamı artık bilmem saysende 2 aydır kullanamıyorum...:)

• C5 kullannanlar yardımcı olabilir mi?
    tel in sağ üst köşesinde bi msj işareti var ve 1 aydan beridir bir türlü gitmedi.
    yeni msj gelse okuyunca gider ama bunda oyle bişeyde yok bir türlü gideremedim sebebini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

C5 kullannanlar yardımcı olabilir mi?
    tel in sağ üst köşesinde bi msj işareti var ve 1 aydan beridir bir türlü gitmedi.
    yeni msj gelse okuyunca gider ama bunda oyle bişeyde yok bir türlü gideremedim sebebini bilen var mı?

Simkart mesaj hafızan dolmustur.Sim mesajlarnı goruntule de bırkacını sıl gıtsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeterdo

quote:

Orijinalden alıntı: ikaradana

merhabalar,

Bende vardı sorun daha önceki sayfalarda payşaimıştım.Şu an halen garantide ve tamir etmediler değişim kararı verdiler.1ay tmir için bekledim ordan değişmeli sonucu çıktı.şimdi 1 ay da yeni telefonun gelmesini bekleyeceğim.güzel telefon ama şansımamı artık bilmem saysende 2 aydır kullanamıyorum...:)

Bende aynı sıkıntıyı cekıyorum.Bır kere gonderdım acılmama sorunundan duzelttıler.İkincisinde değişim kararı aldılar ama 1 aydır değişemedi bir türlü

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.