Şimdi Ara

## Nokia C5-03 İncelemesi | S^1 - 3.2' - 3G - GPS - WLAN - GPS - İNCE TASARIM ## (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
2
Favori
149.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende güncelleme yaptıktan sonra tüm sorunlar bitti.

ovi suite şiddetle güncelleme yapmam gerektiğini söylüyordu, update yaptım ve düzeldi. ama hala fotograf çekme tuşu yok
  • Kaç ay oldu hiç sorun yaşamadım sert zeminlere düşürdüğüm halde bırak çatlamayı kasada en ufak çizik dahi olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 16 Temmuz 2011; 1:25:04 >
  • bende c5-03 aldım facede kı koyulan vidyoları izliyemiyom açılmıyo ama youtubedekılerı gösteriyo anlamadım gitti içinden 2gb hafıza kartı cıkdı bos alan 480 mb yazıyo daha hiç bir yükleme yapmadım bide internetdekı fotoları indirme olayı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

bende c5-03 aldım facede kı koyulan vidyoları izliyemiyom açılmıyo ama youtubedekılerı gösteriyo anlamadım gitti içinden 2gb hafıza kartı cıkdı bos alan 480 mb yazıyo daha hiç bir yükleme yapmadım bide internetdekı fotoları indirme olayı var mı ?

sımdı oncelıkle telefoun hayırlı olsun evet facebook dakı vıdeoları ızleyemıyorsun telefon desteklemıyor 2 gb hafıza kartında dolu olan kısım harıtalar yapman gereken harıtaları sılmen ve ovıden sadece turkıye harıtasını ındrımen o zaman bayagı bı yerın acılmıs oluyor
  • saol sımdı sileyim o zaman haritaları hangi yerden silcem
  • quote:

saol sımdı sileyim o zaman haritaları hangi yerden silcem

ovi suite ile telefonuna bağlan, haritalar bölümüne git. alt tarafta cihazdaki haritalar bölümü var. orada avrupadaki tüm ülkelerin haritaları var. hangisini istemiyorsan kaldır seçeneğini kullan.
  • ben hafıza kartını biçimlendir yaptım hepsi silindi 1,9gb yer açıldı iyi oldu böyle opera kullanıyomda acaba eskı sürümü olan mı face dekı vıdyolara tıkladıgımda ındırıyor bu başka ne gibi programları indirebilirim önemli olan hiç bilmiyomda
  • Telefon hafızasında yeralan fakat silemediğim bir çok melodi acc var.Bunları nasıl görebilir ve silebilirim.
  • Merhaba bu telefonla ilgili önemli bir sorum var, ekranda sol üst köşede (sinyal seviyesinin altında) devamlı bir çift yönlü ok işareti var. sanırım bu paket veriyi sürekli aldığını gösteriyor. ayarlardan kapattım ama hala duruyor...
    telefonu her kapatıp açtığımda vodafone 1 kuruş ücret alıyor bu yüzden.
    bu konuda yapabileceğimiz birşey var mı?
    teşekkürler...
  • Arkadaşlar iyibir araştırma sonunda bu telefonu 3 gün önce aldım..samsung star kullanıcısı olarak dokunmatikte sorun yaşarım diye düşünüyordum ama c5'in dokunmatiği güzel kibar tel..menüleri çok yavaş değil.. yani şarjı az gidiyor bu nokia'lar için çok önemli sorun ama ses kalitesi görüntü kalitesi samsungtan çok çok iyi.telefonu aldığıma pişman olmadım çünkü artıları ve eksilerini hesaplayınca pek fark yok..eğer samsung kullanan bir kullanıcı iseniz ve kararsızsanız c5i seçin derim..
  • Merhaba arkadaşlar, bende bundan 1 ay 20 gün öce carrefoursa'dan 399 TL.'ye eşime Nokia C5-03 aldım. Ancak geçen günlerde telefonu incelerken fark ettim alt kısmında çatlak meydana gelmiş. Çatlak konusunda ne yapabilirim. Forumda okuduğum kadarı ile servis değiştiriyormuş. Bu problem telefonun kendi hastalığımı acaba yetkili servise giderken fatura ve garanti belgesi dışında yanımda ne götürmen gerekir. Bu konuda destek olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürederim.
  • bende aynen samsung star vardı c5 aldım çok memnunum ne gibi programlar yukleyebılırız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neşter61

Telefon hafızasında yeralan fakat silemediğim bir çok melodi acc var.Bunları nasıl görebilir ve silebilirim.

Xplore adlı programı deneyin... (Hiç kullanmadım ama belki işe yarayabilir.) Dosya Yöneticisi programı...

quote:

Orijinalden alıntı: anglesblue

Merhaba bu telefonla ilgili önemli bir sorum var, ekranda sol üst köşede (sinyal seviyesinin altında) devamlı bir çift yönlü ok işareti var. sanırım bu paket veriyi sürekli aldığını gösteriyor. ayarlardan kapattım ama hala duruyor...
    teşekkürler...

Arka planda program çalışıyorsa kapatın. (Özellikle Whatsupp interneti hep açık tutuyor)

quote:

bende aynen samsung star vardı c5 aldım çok memnunum ne gibi programlar yukleyebılırız ?

Google'da imzalı S60V5 uygulama, oyun vb. yazarsanız bulabilirsiniz... Ya da burada Şehr-i Hüzün abimizin açtığı konu orada da imzalı çok kalite oyunlar bulabilirsiniz. (bazıları imzalı değil...)

S60V5 Uygulama, Oyun Deposu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 20 Temmuz 2011; 19:36:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: angelsblue

Merhaba bu telefonla ilgili önemli bir sorum var, ekranda sol üst köşede (sinyal seviyesinin altında) devamlı bir çift yönlü ok işareti var. sanırım bu paket veriyi sürekli aldığını gösteriyor. ayarlardan kapattım ama hala duruyor...
    teşekkürler...

aynı sorun bende de vardı kullanıdıgım whatsapp ıle ılgılıymıs programı sıldım duzeldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

teşekkürler...

aynı sorun bende de vardı kullanıdıgım whatsapp ıle ılgılıymıs programı sıldım duzeldı

Whatsapp dahil hiçbir internet tabanlı uygulama kullanmıyorum sebep yazılımsal olabilir mi acaba?

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler...

Whatsapp dahil hiçbir internet tabanlı uygulama kullanmıyorum sebep yazılımsal olabilir mi acaba?

ilginç bır durum nıye kendı kendını ınternete baglar acaba bı yazılımı tekrar yuklesenız belkı duzelır

• dh ee gireyim dedım çok kasıyo telefon aldıgıma pişman oldum gibi birden de hafıza dolu uyarısı alıyom hep acayıp kasdı dh de ıphone mu alsaydım keşke 2.el
  • quote:

Orijinalden alıntı: link33

bende hepsiburada dan aldım. hiç memnun değilim.Sebepleri;

1) telefonun ekran koruyucusu cok sık donuyor. Örnek: saatte baktıgınızda saat hiç ilerlemiyor.İnsanı yanıltan ciddi bir sorun.

2) Alarmı kurdugunuzda alarmın calma saati gelip çalmaya başladıgında alarmı kapatamıyorsunuz. ekranda çıkan butonların hiçbir fonksiyonu yok. fonksiyon atamayı unutmuşlar. nokia teknik destege başvurdum, telefonu geri çağırıyor.

3) 5MP kamerası var ama fotograf cekme dügmesi yok. Telefonu tutarak ekrandaki cek butonua tıklamak tam bi zulüm. kaliteli fotograf çıkmıyor çünkü sürekli titretiyorsunuz.

keşke alır almaz satsaydım.

alarmı kapatmak çok basit. ekrandaki iptal yazan yere dokun,tamam. bu 3 sebepten hiçbiri bende yok. cihazında problem olabilir. zaten son problem, seninle alakalı bir durum

• quote:

quote:

bende c5-03 aldım facede kı koyulan vidyoları izliyemiyom açılmıyo ama youtubedekılerı gösteriyo anlamadım gitti içinden 2gb hafıza kartı cıkdı bos alan 480 mb yazıyo daha hiç bir yükleme yapmadım bide internetdekı fotoları indirme olayı var mı ?

sımdı oncelıkle telefoun hayırlı olsun evet facebook dakı vıdeoları ızleyemıyorsun telefon desteklemıyor 2 gb hafıza kartında dolu olan kısım harıtalar yapman gereken harıtaları sılmen ve ovıden sadece turkıye harıtasını ındrımen o zaman bayagı bı yerın acılmıs oluyor

snaptu kullan ben cok memnunum

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.