Şimdi Ara

nokia c7mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. kamuoyu aydınlatmak amacı ile siz arkadaşlarla yaşadıgım olumsuzlugu paylaşmak istedim. 20.12.2010da ankara kent park avm teknosada ğittim satış elamanı emrah arkadaş sohbetimizden sonra benim samsung vave almak istediğimi söyledim.oda bana ısrarla nokia c7 önerdi nokia yı emrah arkadaşın ısrarı üzerine nakit olarak satın aldım. birde bir yıllık kaskosunu yaptırdık telefonun kullanımının 5ci gününde kendiliginden kapandıgını gördüm. kazayla kendimin kapattıgımı zannettim 6cı gününde yine tekrarlandı ve 7 ci günüm işimin yogunlugundan gidemedim.8ci günü teknosaya 80 klm mesafedeyim. işimi gücümü bırakıp gittim emrah arkadaşı gördüm bu sorunu kendisine ilettim oda bana telefonun servise gönderilip oradan gelen talep üzerine telefonun degiştirile bilecegini söyledi. ve bende servis forumun üzerine ısrarla bu telefonun açılmadan bu hatanı giderile meyecegini söyledim. oda bana yazılım la çözülecegini söyledi bunun enerjisi kesiliyor yazılımla ilgisi olmadıgını ve bir haftalık açılan telefonu iade almayacagımı kendisine vede foruma not aldırdım. bir hafta sonrasınla telefon trafigi neticesinde saat 18de telefonu iade alabilecegimi söylediler.o saatte orada oldum arkadaşlar telefonu bana iade ettiler.bende açılmış bir haftalık telefonu iade almayacagımı söyledim.ben bu telefonu 8ci gün degilde. 7ci günü orda olmuş olsaydım. bunun koşulsuz degiştirile bilecegini bilmiyordum. neticede telofonu almadım bunun pazartesi tüketici haklarına şikayet edecegimi. söyledim ve oradan ayrıldım. pazartesi tüketici haklarına bunu evraklarla ilettim. sonucu merakla beliyorum. arkadaşımın nickiyle siz değerli dostlara yazdım. umarım bana bir yol gösterecek arkadaş çıkar
    saygılarla( erol A.)

birde unutmadan sizce telin içi açılmışmıdır yoksa yazılımsal bir sorunmudur telden tamamen soğudum.

• hocam öncelikle gecmiş olsun oradaki satış elemanlarına güvenerek yanlış yapmışsınız onları amacı satış yapmak en kötü telefonu bile en iyi telefonmuş gibi önünüze sunarlar..
    o yüzden cihaz alırken kendiniz araştırarak alsaydınız ve onların sözüne bakmasaydınız belki bu duruma gelmeyecekti
  • problem, teknosadan cihaz almanız.
    gelişme var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.