Şimdi Ara

Nokia D1C farklı ekran ve kameralı iki versiyonla gelecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ontwerper

bence sen oturduğun yerden güzelce yazmışsın arkadaşım. Meizu,xiaomi ler 1000 lerce test mi yapıyor zannediyorsun ? Yazdığım donanımlar özellikler şuan piyasada çoğu telefonun kullandığı var olan kombinler. Donanımlar işlemci ram tarafında zaten belli. Geri ne kalıyor fiyat,tasarım ve bir kaç ekstralar. Bugün armut diye telefon çıkarsın en iyi donanım olsun üstünde sırf isminden dolayı almam diyenler olacaktır. Bugün apple iphone 7 diye telefon çıkartıyor bu seferde tasarımda fazla değişiklik yok diye kimse 6s inden vazgeçmiyor. Yani benim yazdıklarımda acayip farklı bir durum yok. Sadece istekler,hayaller ve öneriler var. Bu forumda bunun için var. Yazılımı zaten ister saf kullan ister üstüne arayüz tasarla. Ayrıca evet benim için lego gibi. Bir ürünü insanlar ne kadar kişiselleştirebilirse o kadar çok benimser. İnsanlara birşey vermeniz lazım değişebilir kapak,arayüz vs gibi. Apple'a mühendis olmama gerek yok android kullanıyorum appledan yana tercihim yok. Bu arada evet tasarımcıyım ( marka iletişimide bitirdim) o yüzden tasarım olayına fazlaca değindim. Kısaca ben fikirlerimi özgürce beyan ettim isteklerimi yazdım. Türkiyede piyasa durumu ortada analizide ortada. Şimdi sana uzun uzadıya analiz falan yapamam ama az çok herkes neyin ne olduğunu biliyor. F/p denilen olay bunun için var.Piyasaya girmek tutunmak istiyorsan hele ki böyle çabuk eskiyen ve bol seçenekli telefon piyasasında agresif bir fiyat politikasıyla girmen gerekir örnek lenovo. Bence sende bana verdiğin tavsiyeyi kendine uygula oturduğun yerden boş muhabbeti bırak. Sırf muhalefet olmak için olma :)

niye muhalefet olayım ki arkadaşım? sen muhalefet edeceğim biri değilsin ki. diyorsun ki fikirlerimi yazdım. zaten forumda fikirlerini yazabilirsin sıkıntı yok. fakat bunlar fikir değil ki direkt teknik özellik sıralamışsın, isimlendirmişsin, fiyat belirlemişsin. bunlara çocuklar bile güler. endüstriyel olarak hiçbir karşılığı olmayan şeyler. 'evet benim için lego gibi' demişsin o da ayrı bir komik. senin için lego gibiyse tamam o zaman.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Nokia'nın öyle bir huyu var; 1-2 özellikle ve kasa şekliyle oynayıp aslında hepsi birbirinin aynı telefonlar çıkarıyor.

En son çıkardığı N8 ve E7 modellerinde bile 600 MHz işlemci vardı.
  • Tutmaz..
  • burayk B kullanıcısına yanıt
    muhtemelen okuduklarını anlamada güçlük çekiyosun. Ben burda sayfa sayfa yazsamda sana anlamsız gelecek anlayamayacağından ötürü. O yüzden seni mükemmel dünyanda, mükemmel sisteminle ve mükemmel zekan ile başbaşa bırakmayı tercih ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ontwerper

bıkmadılar şu ucuz çin malı kasa tasarımından. Hep söylüyorum ekran kasa oranı ve şeklinde g2 yi örnek alsınlar. Her cihaz satılır ancak Türkiyede tutması için önceliğin fiyat olması gerekir. Yani 1000 tl gibi rakamlar telefonun tutulması için uygun değil. 150 dolar civarında yani 600 700 tl gibi. İsim olarakta bence insanların nokia sempatisi hep var o yüzden N3 - N3 X gibi isimler olabilir. 3 rakamı başlangıç olabilir 3310 a bir gönderme olarak :) Kasalar tam metal olmasa bile kaliteli plastik ve alüminyum harmanlaması olabilir. Yakında birkaç çizimde yapıcam :D

N3 S

5.5 inc 720p Ekran
    2 gb Ram
    16 gb Dahili Hafıza
    Snapdragon 615 İşlemci
    13 Mp Arka - 8 mp Ön Kamera
    Sd Kart Yuvası
    Sabit Pil 4000mah ve Arka Kapak

Fiyat: 750 TL

N3

5inc 720p Ekran
    2 gb Ram
    16 gb Dahili Hafıza
    Snapdragon 626 İşlemci
    13 Mp Arka - 8 mp Ön Kamera
    Sd Kart Yuvası
    Değiştirilebilir Pil 3500mah ve Arka Kapak

Fiyat: 650 TL

N3 X

5.5 inc 1080p Ekran
    3 gb Ram
    16 / 32 gb Dahili Hafıza
    Snapdragon 808 / 810 İşlemci
    16 Mp Arka - 8 mp Ön Kamera
    Sd Kart Yuvası
    Değiştirilebilir Pil 3500mah ve Arka Kapak
    vs...

Fiyat: 850 TL

Fiyatlara en az +500 eklemen lazım, hiçbir firma zararına satmaz telefonu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırlı olsun.
  • Allah yar ve yardımcıları olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snapdragon 430
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.