Şimdi Ara

Nokia'dan yeni 6630 Music Edition (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
12.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla öyle böyle ama dünyanın en çok satan firması.
    Demek ki millet bişeyler bekliyor.
  • gereksiz bi alet
  • Yaşasın 6230 Music Player + 512 Mb MMC
  • acaba bunun çıkışıyla 7610 ve 6630'un satış fiyatları düşer mi? mesela bascuda.com'da 6630 ve 7610 ikisi de aynı fiyattan satılıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI314

gereksiz bi alet

+1
  • Ya zaten bizim 6630larda maşallah gayet iyi MP3 çalıo. Açıkçası ben çok büyük bi numarasını göremedim tanıtım yazısında bu müzik eklentili cihazın...
  • arkadaslar benim anlamadigim 3G olayi nedir bu 3G???????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Valla öyle böyle ama dünyanın en çok satan firması.

BEKLİYOR lafını BİLMİYOR olarak değiştirsek ..

Hele hele Ortadoğu piyasası hariç hiçbir piyasada zirveye yerleşememişken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

quote:

Şaka gibisin, adamlar dünya piyasasının %33'ünü elinde bulunduruyor sen hala zirve muhabbeti yapiosun. En yakın rakiplerinin %12 oldugunu bilmek durumun ciddiyetini anlamak icin yeterli olucaktır sanırım...

• inanmayın hurafe bunlar herşeyi abartıp sürerler piyasaya böle bence w800 daa güsel
  • quote:

Orjinalden alıntı: BmO

quote:

quote:

Şaka gibisin, adamlar dünya piyasasının %33'ünü elinde bulunduruyor sen hala zirve muhabbeti yapiosun. En yakın rakiplerinin %12 oldugunu bilmek durumun ciddiyetini anlamak icin yeterli olucaktır sanırım...

Sen de su gibisin. Şıkır şıkır

Amerikan AB ve Asya pazarlarına bir kez daha göz gezdirmeni tavsiye ederim.

hele hele USA piyasasına bak derim. Kim kimin elinde. Özellikle faturada taksitlendirme kampanyasına dahil olarak satış rekorlarına koşan telefonlarının kaçta kaçı nokia bakmanı isterim Avrupa piyasasında. Senin bahsettiklerin şu ortadoğu piyassı olmaya.

Ha zaten Nokia Türkleri çok seviyor diye boşuna söylemiyorum. Adamlar da şaşırmış vaziyette tek bir ülkenin bütünlüğü olarak adamlara öyle bir sürüm farkı sağlıyoruz ki bu alım gücü daha çok iştahlarını açıyor.

Helsinki zirvesinde bu hususta da iyi malzeme olduk zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: ac2ronay

w800 gibi turuncuya boyamışlar....NOKYA 6630walkman

İMİTASYoN bunlar. kanmayın ....(valla NOKYA bir hırhızlığa başlamamaşıstı.şükür onuda yaptı)

eskiden olsa sadece rengini değiştirir satardı nokia ama o günler eskide kaldı artık
  • şu 5 dolarlık portatif kartokuyucu ve 4 milyonluk kulaklık aparatını kaç paraya satacaklar çok merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pajero

Almaya değermi yoksa nokia'nın daha yeni ürünlerini beklemekmi gerek.

değmez
  • ben ce de
  • quote:

Sen de su gibisin. Şıkır şıkır

Amerikan AB ve Asya pazarlarına bir kez daha göz gezdirmeni tavsiye ederim.

hele hele USA piyasasına bak derim. Kim kimin elinde. Özellikle faturada taksitlendirme kampanyasına dahil olarak satış rekorlarına koşan telefonlarının kaçta kaçı nokia bakmanı isterim Avrupa piyasasında. Senin bahsettiklerin şu ortadoğu piyassı olmaya.

Ha zaten Nokia Türkleri çok seviyor diye boşuna söylemiyorum. Adamlar da şaşırmış vaziyette tek bir ülkenin bütünlüğü olarak adamlara öyle bir sürüm farkı sağlıyoruz ki bu alım gücü daha çok iştahlarını açıyor.

Helsinki zirvesinde bu hususta da iyi malzeme olduk zaten.

ABD-AB-ASYA pazarları demişsin.. Cok merak ettim geriye ne kaldı?! Afrika ve Antartika falan mı?

Benim dediklerim DUNYA GENELI!! DUNYANIN ZIRVESINDE BU ADAMLAR VAR. Dunyadaki her 3 cep telefonundan biri NOKIA.. Halada amerika avrupa diyorsun..

http://www.mobileisgood.com/statistics.html

Bu arada yurtdışında tanıdık - eş dost varsa onlarada sor derim. Ozellikle Avrupada.. Teyzelerimden biri Avusturya digeri Almanyada.. Avusturyada herkeste NOKIA var diyorlar, Almanyada da en fazla NOKIA sonra siemens.. Avrupa degilmi bu ülkeler? Mesela Almanya AB'nin en kalabalık ülkesi ve istatisktikler ortada..

Genelde insan psikolojisidir bu. Büyük olana, güçlü olana her zaman bir tepki vardır. Karalanmaya çalışılır.. Kabul edin artık!! Adamlar yapıyor, satıyor ve satacakta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3213213 -- 22 Eylül 2005, 12:12:37 >

• acharadın demek istediği sanırım nokia satışları %30,en yakın rakibi%14 civarı ise nokia 5 yıl öncesine göre satışları düşüş trendinde
  • tartışmaya gerek yok arkadaşlar türkitye zaten dünyada en çok cep telefonuna önem veren ülkelerden biri dolayısıylada bu adamlar en dandik biey bile yapsalar bizim ülke insnımız almaya can atacaktır he bir şey daha siz hala dünyada cep telefonu pazarında kim1.kim 2. tartışmasınımı?yapıyorsunuz yazık bilmiyormusunuz nokia hala bir numara ardından samsung geliyor 3. sırada ise sonyericson ve motorola yarış halinde :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_O_N_Y

tartışmaya gerek yok arkadaşlar türkitye zaten dünyada en çok cep telefonuna önem veren ülkelerden biri dolayısıylada bu adamlar en dandik biey bile yapsalar bizim ülke insnımız almaya can atacaktır he bir şey daha siz hala dünyada cep telefonu pazarında kim1.kim 2. tartışmasınımı?yapıyorsunuz yazık bilmiyormusunuz nokia hala bir numara ardından samsung geliyor 3. sırada ise sonyericson ve motorola yarış halinde :))

Evet birinci dogru ama 2. sırada Motorola var. Ardından Samsung geliyor. 4. LG ve 5.SE...

• quote:

Orjinalden alıntı: BmO

quote:

Orjinalden alıntı: S_O_N_Y

tartışmaya gerek yok arkadaşlar türkitye zaten dünyada en çok cep telefonuna önem veren ülkelerden biri dolayısıylada bu adamlar en dandik biey bile yapsalar bizim ülke insnımız almaya can atacaktır he bir şey daha siz hala dünyada cep telefonu pazarında kim1.kim 2. tartışmasınımı?yapıyorsunuz yazık bilmiyormusunuz nokia hala bir numara ardından samsung geliyor 3. sırada ise sonyericson ve motorola yarış halinde :))

Evet birinci dogru ama 2. sırada Motorola var. Ardından Samsung geliyor. 4. LG ve 5.SE...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.